Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Την ώρα που σε κάποιους στην κοινωνία μας υπάρχει διαστροφή, Υπάρχουν και κάποιοι , οι οποίοι δουλεύουν με ευσυνειδησία ημέρα και νύχτα .!!!


Έτσι λοιπόν ο Αγαπημένος μου Συνάδελφος Παθολόγος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου Ηλίας Γκάτσης δεν κοιμόταν χθες μέχρι αργά το βράδυ , με πήρε τηλέφωνο γεμάτος χαρά για να με ενημερώσει στις 12:22 μετά τα μεσάνυχτα πως το Μοριακό Pcr test ,που μου είχε πάρει την Τετάρτη το μεσημέρι, πως ήταν αρνητικό , αφού δύο λεπτά πριν ένας άλλος Συνάδελφος από το Εργαστήριο του Νοσοκομείου στην Πάτρα , την ώρα που κάποιοι άλλοι διασκεδάζουν χωρίς λήψη μέτρων , εκείνος τον είχε πάρει τηλέφωνο για να του πει το αποτέλεσμα από την εξέταση μου .....
Οι ευχαριστίες μου και η ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο του Αγαπημένου μου Συνάδελφου Ηλία απεριόριστη , όπως και του άγνωστου Συναδέλφου από το Εργαστήριο της Πάτρας επίσης . 
Την στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνο 12:22 μετά τα μεσάνυχτα ,ενώ οι σφίξεις μου λόγου του αντιυπετρασικού που παίρνω είναι 60 μέχρι να σηκώσω και να ακούσω την χαρούμενη φωνή του Ηλία ,να μου λέει το Μοριακό Pcr test ήταν Αρνητικό έφθασαν στις 160 . 

Σήμερα το απόγευμα στις 6:30 με πήρε και η Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και μου ανακοίνωσε και εκείνη , πως το Μοριακό test για τον Κορονοϊό , που είχα κάνει και εκεί ήταν . Τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο του ΙΣΜ φίλο Συνάδελφο Άρη Τριβλή και την Γραμματέα του Συλλόγου κυρία Σταυροπούλου για τα καλά νέα που μου ανακοίνωσαν . 

Σήμερα το απόγευμα στις 6:30 με πήρε και η Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και μου ανακοίνωσε και εκείνη , πως το Μοριακό test για τον Κορονοϊό , που είχα κάνει και εκεί ήταν αρνητικό . 


Σήμερα το μεσημέρι έφερα το Συνεργείο του Αστακιώτη φίλου Άγγελου Φασούλα και έκαναν σχολαστική απολύμανση σε όλους τους χώρους του Ιατρείου και τους ευχαριστώ πολύ. 


Η αυστηρή τήρηση των μέτρων με την μάσκα υψηλής Προστασίας P3 και από πάνω και Χειρουργικής όπως η ασπίδα προσώπου και τα γάντια σε συνδυασμό με την μεγάλη μου εμπειρία μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, λόγω της οποίας μέσα σε 5 δευτερόλεπτα είχα βγάλει την διάγνωση της πνευμονίας , χωρίς καν να του βγάλω την μάσκα, για να ελέγξω τον στοματοφάρυγγα του και με τη θέληση του θεού, φαίνεται πως μου έσωσαν την ζωή . 

Η πορεία της υγείας του νεαρού ασθενή είναι πολύ καλή , όπως επίσης δεν νοσεί κανένας άλλος από την οικογένειά του. 


Τι να πεις όμως τις ώρες που χιλιάδες ασθενείς , φίλοι , πολιτικοί υποστηρικτές ή πολιτικοί μου αντίπαλοι με έπαιρναν τηλέφωνο για να μου ευχηθούν και να με εμψυχώσουν, βρέθηκε ο άλλος από την Κανδήλα , ο οποίος με λοιδορεί και με υβρίζει επί τρία συναπτά χρόνια και χωρίς να του έχω κάνει ποτέ τίποτα , ούτε να τον έχω ανταμώσει ποτέ στην ζωή μου , έγραψε κάτω από την προηγούμενη ενημέρωσή μου , αυτό το αχαρακτήριστο σχόλιο με το οποίο μέσα στην αγωνία που ζούσε η οικογένειά μου και εγώ, με ειρωνευόταν και με λοιδορούσε . 

Τι να πει κανείς ; 

Μα καλά είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια διαστροφή ;;;;; 

Ραντεβού την Δευτέρα , αφού σε λίγη ώρα θα συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη . 

Αστακός 20/11/2020 

Με θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη 

Παναγιώτης Στάικος 

Ειδικός Γενικός Ιατρός 

3 σχόλια:

  1. Μπράβο Παναγιώτη καλά κάνεις και τηρείς όλα τα μέτρα κι ας λένε κάποιοι ότι είσαι υπερβολικός διότι αποδείχθηκε ότι είχες δίκιο. Μπράβο και στον γιατρό Ηλία Γκάτση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και την άλλη Δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο