Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ερωτήσεις προς τη πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και τωρινή Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά.


        Λάβαμε και δημοσιεύουμε, κείμενο από τον ενεργό πολίτη Κώστα Τριαντακωνσταντή, που θέτει ερωτήματα προς την πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και τωρινή Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά.

Δείτε ολόκληρο το κείμενο με τις ερωτήσεις:

 

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

                                                                                                      19-11-2020
                                 
Αγαπητοί Αναγνώστες
 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ολόκληρο το Δήμο μας ,ένα από το θέμα που συζητιέται είναι η ανεξαρτητοποίηση από τη Δημοτική Παράταξη  του Δημάρχου κ Αποστολάκη  της πρώην Αντιδημάρχου και σημερινής Δημοτικής Συμβούλου κ Βέμη - Καρέλου Αθηνάς.
Θα θέσουμε ορισμένα ερωτήματα, με την ελπίδα ότι θα πάρουμε απαντήσεις.   Με αυτό τον τρόπο  είμαστε βέβαιοι ότι συμβάλλουμε στην ενημέρωση σας .
 
Βεβαίως είμαστε στη διάθεση και της Δημοτικής Αρχής  εφόσον το θελήσει σε  όποιον εκπρόσωπος της  να μας μιλήσει.  Εξαιρείται ένας  όχι από αδυναμία, αλλά γιατί σέβομαι τον εαυτόν μου.
Δεν εννοώ το Δήμαρχο κ Αποστολάκη, στον οποίο απευθύνω δημόσια πρόσκληση να μας παραχωρήσει   μια συνέντευξη εφ ΄ όλης της ύλης.
 
Ερώτηση 1
Κυρία Βέμη- Καρέλου Αθηνά  απομακρυνθήκατε με απόφαση του Δημάρχου κ Αποστολάκη από τη θέση της Αντιδημάρχου ή  παραιτηθήκατε; Παραιτηθήκατε άλλη φορά από τη θέση της Αντιδημάρχου; Αν ναι για ποιους λόγους;

Ερώτηση 2
Στην απόφαση του ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης τονίζει.
 Ανακαλεί την Αντιδήμαρχο Αθηνά Βέμη-Καρέλου του Νικολάου από την θέση της Αντιδημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας και την απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων της, πριν τη λήξη της θητείας της λαμβάνοντας υπόψη:
 1. Την έμπρακτη διαφοροποίηση της Αντιδημάρχου από τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου σε ζητήματα καθοριστικής σημασίας για τα συμφέροντα και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.
2. Την υποχρέωση του Δημάρχου να διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας (άρθρο 58 παρ. 1 Ν 3852/2010), η οποία τίθεται σε κίνδυνο, όταν τα πρόσωπα που κατέχουν δημοτικά αξιώματα συγκρούονται για ζητήματα ιδιαιτέρως σοβαρά για τα συμφέροντά της.
 3. Την ανάγκη αποτελεσματικής άσκησης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής (άρθρο 58 παρ. 1 Ν 3852/2010), η οποία προφανώς δεν ικανοποιείται με τη δράση Αντιδημάρχων που αμφισβητούν απροκάλυπτα ή απαξιώνουν τα κίνητρα του Δημάρχου και των επιλογών του.
4. Τη διαπίστωση ότι με τις ανωτέρω ενέργειες η Αντιδήμαρχος απώλεσε την εμπιστοσύνη του Δημάρχου και την ικανότητα να τον συνδράμει στην άσκηση των καθηκόντων του, με συνέπεια να έχει ματαιωθεί στην πράξη η αποστολή που ο νόμος αναθέτει στους Αντιδημάρχους, δηλαδή την επικουρία του Δημάρχου.
Παρακαλώ  σχολιάστε τα παραπάνω.  Σε ποιες επιλογές του Δημάρχου διαφοροποιηθήκατε; 
 
Ερώτηση 3
Κυρία Βέμη- Καρέλου Αθηνά λέτε στην ανακοίνωση σας :
<<Δυστυχώς όμως, οι καιροί που διανύουμε είναι πονηροί και χαρακτηρίζονται από τις ενέργειες καιροσκοπικών χαρακτήρων. Κάποιοι από αυτούς και μάλιστα από την παράταξή μας, προσπαθούσαν να μπουν εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση, με τις ευλογίες του Δημάρχου, περιπλέκοντας τα πράγματα και δυσκολεύοντας τις αποφάσεις της Αντιδημάρχου, οι οποίες όπως προανέφερα είχαν ως κίνητρο τα συμφέροντα των δημοτών >>. 
Αντιλαμβάνεστε ότι τα παραπάνω χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις. Τι έχετε να πείτε;
 
Ερώτηση 4
Η συνεργασία σας με το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στούπα και τον νυν Αντιδήμαρχο κ Προδρομίτη  πως ήταν; Εννοώ στην άσκηση των καθηκόντων σας.
 
Ερώτηση 5
Ο Παιδικός Σταθμός της Κατούνας πόσα παιδιά έχει; Το Γενικό Λύκειο της Κατούνας πότε βάφτηκε τη τελευταία φορά; Τα σφαγεία γιατί δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία;
 
Ερώτηση 6
Έχω την πληροφορία ότι στο πρώην Δήμο Μεδεώνος  έχουν να διανεμηθούν λογαριασμοί  ύδρευσης εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι μιλούν από το τέλος του 2018.  Τι ακριβώς συμβαίνει;
 
Ερώτηση 7
Θα θέλατε να μας πείτε μερικές ενέργειες σας που βοήθησαν τη καλυτέρευση των Δημοτών;  Τι δεν προλάβατε να υλοποιήσετε;
 
Ερώτηση 8
Συνηθίζω  αντί για τελευταία ερώτηση να αφήνω το συνομιλητή μου να απευθυνθεί στους Δημότες και να παρουσιάσει όποια θέματα θέλει.  Κυρία Βέμη- Καρέλου Αθηνά παρακαλώ ο λόγος σε εσάς.
 
                               Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

25 σχόλια:

  1. Ποιος έβαλε το δεξί του χέρι στο Ευαγγέλιο και είπε ψέματα; Εδώ όλα πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος έβαλε το δεξί του χέρι στο Ευαγγέλιο και είπε ψέματα; Εδώ όλα πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι είναι οι καιροσκόποι χαρακτήρες; Πως δρουν με την ανοχή του Δημάρχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθηνά πρέπει να απαντήσεις. Όσα ξέρεις πρέπει να τα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πεις Ποσα πήρε ο Γαμπρος του ισότιμου Λακια Αθήνα , αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να πεις στο κόσμο άμα δεν καταλάβαινη από μόνος του... Έτσι κάνουν παντού. Στη πλάγια λέει πάει ο γαλατάς στις στανες και έριξαν μπάζωμα στα μαντρια για να γυριζη το βυτίο.αυτο βέβαια σε λίγους. Οι δρόμοι κεντρικοί χαλασμένη. Αυτή κύριοι είναι η πολιτικοί τους. Έβγαλαν και νερά χωρίς ρολόγια σε άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δούμε τη θα δούμε και τη θα ακούσουμε από την Αθήνα τώρα αρχίζουν τα όργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γαμπρός πήρε 120.000 ευρώ. Τη βδομάδα ανάμεσα στις εκλογές του 2019 πήρε 30.000 ευρώ. Καταλάβατε πως παίζουν το παιχνίδι; Κονομάνε , μοιράζουν λίγο σανό και παίρνουν ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος πηγαίνει δύο φορές τουλάχιστο την ημέρα με το αυτοκίνητο του Δήμου στα χωράφια του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φεύγει η Εθνική από τη Βόνιτσα. Αυτά είναι τα έργα του Γεωργοθόδωρου και της παρέας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν το επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φεύγει και η Τράπεζα Πειραιώς. Και αυτά που έλεγε ο Δήμαρχος ότι δήθεν θα παραμείνει είναι αερολογιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το νερό έρχεστε κανονικότητα σε μας σε ορισμένους έχουν διαγραφεί για τη ψήφο ας χαρούμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το νερό έρχεστε κανονικότητα σε μας σε ορισμένους έχουν διαγραφεί για τη ψήφο ας χαρούμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να ανεβαίνουν τα σχόλια θα απαντήσει η Καρελου δεν έχει και τιποτα να φοβηθεί τα λαμόγια εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακαλώ πολύ συμφωνώ με τον 1.26μμ τα σχόλια πρέπει να ανεβαίνουν για αυτό υπάρχουν τα σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ Αθηνά όλοι το ξέρουν ότι είστε καθαρή. Πείτε όλες τις βρωμιές των άλλων. '0λοι το ξέρουν ότι γνωρίζετε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Αθήνα μιλά είσαι ΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Της Αθήνας της την έφερε ο στουπας και το ξέρουμε όλοι Όχι τώρα από την μέρα που έγινε αντιδήμαρχος η Αθηνά γιατι δεν του άρεσε αυτουνού και έβγαινε κ έλεγε ότι απο την Κατούνα δεν θα μπει κανενας αντιδήμαρχος η είναι ψέμματα κ αυτό και τωρα γυρνάει κ λεει οτι αυτός ειπε στο δημαρχο να μπει η Αθηνά δεν έχω καταλάβει Λακια ποιος είσαι εσύ που έκανες συστάσεις στο δήμαρχο και γυρνάς τωρα και λες στον κόσμο ότι βοήθησες την Αθήνα μήπως γινοταν το αντίθετο γιατι εμεις δεν σε βλέπαμε ποτε μα ποτέ εκτός και αν ήσουν αόρατος ντροπή σου να θελεις να βγαίνεις καθε φορα στον αφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 9.49 και ο δήμαρχος άκουσε του στουπα βοήθεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού είναι πακετάκι αν δεν είναι ικανός για δήμαρχος ας παραδώσει την καρέκλα στον Λακια και ο δημαρχος ας πάει στο λουτρακι να διαλέει ελιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ανάμεσα στις δύο Κυριακές πλήρωνε Στο γαμπρό του και Στο πρατήριο της Ζαβέρδας με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τη προεκλογική περίοδο. Μήπως έχει απορίες κανείς γιατί κάνουν απευθείας αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΑΣ ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ Δ........ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έψαχνε η Αθηνα τον υδραυλικό τον δημόσιο υπάλληλο και ο στουπας τον είχε στο Λουτράκι δικτύωνε τις ελιές το πότισμα και μετά γιατί δεν είχε νερό το συντριβάνι παρακαλώ να δημοσιευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα λιπάσματα από το Βραχώρι που πήγαιναν ενάρετε και Ν!ρ@Ν6;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο