Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Εργασίες πεζοδρόμησης της ανατολικής Βόνιτσας ... Τι ισχύει είναι λειτουργικά. -Άποψη ΔΕΥΤΕΡΗ

 

      Έχουν έρθει προς δημοσίευση δύο διαφορετικά κείμενα με φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες πεζοδρόμησης της ανατολικής Βόνιτσας.
Η δεύτερη άποψη είναι, αφιλόξενα πεζοδρόμια για ανάπηρους, ηλικιωμένους, μαμάδες με καροτσάκι για τα παιδιά τους, ένας γολγοθάς ανέβα κατέβα ανάμεσα σε κολόνες και στενά υπό κατασκευή ΝΕΑ πεζοδρόμια. Η διάβαση τους σίγουρα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο... οι εικόνες μάρτυρες...

Οι διαφορετικές “απόψεις” για τα έργα πεζοδρόμησης στην Βόνιτσα μας κάνουν να δηλώσουμε, τα ...συμπεράσματα δικά σας!!!.






3 σχόλια:

  1. Γιατί το λέτε; Δεν είναι αυτό ένα ωραίο και άνετο πεζοδρόμιο για να κάνει ένας παππούς ή ένα παιδάκι την βόλτα του; Επειδή μπορεί να τύχει να πέσουν και να τσακιστούν σε κάθε δεύτερο βήμα; Μα το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας χωρίς δουλειά να μείνει; Είναι μακρόπνοη στρατηγική του Δημάρχου μας αυτή για να μην μας πάρουν και το Κέντρο Υγείας όπως μας πήραν και τις τράπεζες αλλά πού να καταλάβετε εσείς από Υψηλή Πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!!!! Και τον δρόμο στα όχθια στην Πάλαιρο επίτηδες τον έχει έτσι με πλαστικά εμπόδια να τον "κλείνουν" ώστε το καλοκαίρι να υπάρχει αστυνομία εκεί να εποπτεύει για τυχόν παραβάτες και έτσι να προστατεύεται και η περιοχή από κλεφτρόνια αλλά και πάλι εσείς όλο παράπονα είστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ? ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΧ ΑΙΒΑΣΙΛΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΗΝΙΟ ΠΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΚΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗ 7:27 ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο