Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΚΚΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ &_ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, που καλεί τους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας. Επίσης, εξέδωσε και το παρακάτω σχόλιο, σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Πολιτικών Αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς του Πολυτεχνείου.....
Διαβάστε περισσότερα »
 Κάλεσμα του ΚΚΕ στους γιατρούς – Επιστολή του Βουλευτή του ΚΚΕ & Αντιπροέδρου της Βουλής προς τον Πρόεδρο της Βουλής 

23 Νοε 2020 

Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας, δίνοντας τη μάχη από εκεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και υγείας. Μαζί με τις επείγουσες διεκδικήσεις για μαζικές προσλήψεις προσωπικού και για την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μαζί με τον αγώνα ενάντια στις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, είναι κρίσιμη η ατομική συμβολή και προσφορά.
Καλούμε πρώτα και κύρια τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, γιατρούς, να πρωτοστατήσουν σε αυτό τον αγώνα.
Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε στη δημοσιότητα την επιστολή του βουλευτή Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργου Λαμπρούλη, ΣΤ’ Αντιπροέδρου της Βουλής, γιατρού – πνευμονολόγου στο ΕΣΥ, προς τον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου, για να συνδράμει στη μάχη κατά της πανδημίας στο νομό Λάρισας. 

Σχετικά με την εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Πολιτικών Αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς του Πολυτεχνείου 

23 Νοε 2020 

Η παρέμβαση Εισαγγελέα για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σχετικά με την παρουσία πολιτικών αρχηγών στους συμβολικούς εορτασμούς για το Πολυτεχνείο -μετά την αστυνομική βία και καταστολή που ζήσαμε- είναι η επόμενη πράξη στο κρεσέντο του κυβερνητικού αυταρχισμού και των απαράδεκτων απαγορεύσεων. 

Μάλιστα, η παρέμβαση αυτή ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καταγγελία γνωστών ακροδεξιών στοιχείων, ενώ η έρευνα θα γίνει απ’ την Κρατική Ασφάλεια. 

Η κυβέρνηση είναι για μια ακόμα φορά βαρύτατα εκτεθειμένη. Θα πρέπει να γνωρίζει όμως ότι καμιά εισαγγελική παρέμβαση και καμιά απαγόρευση δεν πρόκειται να “βάλει στο γύψο” τη λαϊκή διεκδίκηση και τους αγώνες για τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο