Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο του Προέδρου Γερ. Μακρή για την πρωτοφανή συμμετοχή των αγροτών στις εκλογές του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου

 
      Με την πρωτοφανή πανελλαδικά συμμετοχή των μελών του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων – Ο Πρόεδρος Γεράσιμος Μακρής ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά και ανακοινώνει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου του Οργανισμού:
Μετά τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 2020 για την ανάδειξη αντιπροσώπων του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, το οποίο είναι το τέταρτο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, εξελέγησαν 85 νέοι εκλέκτορες που θα απαρτίζουν τη Γενική Συνέλευση η οποία θα εκλέξει το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει τη διοίκηση του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου.

Μάλιστα, η φετινή συμμετοχή των μελών του ΤΟΕΒ χαρακτηρίζεται πρωτοφανής πανελλαδικά, αφού ψήφισαν 514 μέλη, όταν τα προηγούμενα έτη η εκλογική διαδικασία απασχολούσε σχεδόν αποκλειστικά τον αριθμό των υποψηφίων αντιπροσώπων (εκλεκτόρων) δηλαδή περίπου 200 μέλη του οργανισμού μας τα οποία προσερχόταν συστηματικά και ψήφιζαν.
Ωστόσο, η φετινή μαζική συμμετοχή αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των αγροτών για την πορεία και τις προοπτικές του Οργανισμού που φιλοδοξεί να παίξει καθοριστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στη διαχείριση του νερού και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάμπος και οι τοπικές κοινότητες που απαρτίζουν τον Οργανισμό μας, η Δ.Ε. Νεοχωρίου, μέρος της Δ.Ε. Αιτωλικού, η Τ.Κ. Γουριάς και η Τ.Κ. Μάστρο αφορούν περί τα 100.00 στρέμματα γεωργικής γης.
Ο ρόλος της νέας διοίκησης του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου θα είναι καταλυτικός καθώς τα χρόνια που έρχονται, εν μέσω οικονομικής κρίσης και άλλων δυσκολιών, καθιστούν τη διαχείριση του νερού αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας ως καταλυτικό παράγοντα επιβίωσης των γεωργικών εισοδημάτων και της γεωργικής παραγωγής.
 Η απερχόμενη διοίκηση νοικοκύρεψε τον Οργανισμό, διαπραγματεύτηκε και ρύθμισε παλιές οφειλές με τη ΔΕΗ, διαπραγματεύτηκε με τον ΓΟΕΒ και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με αποτέλεσμα να εγκριθούν έργα συνολικής αξίας 2.200.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια για τον εκσυγχρονισμό του υπογείου δικτύου ύδρευσης.
Ως Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, θέλω να ευχαριστήσω τους 110 υποψηφίους που συμμετείχαν στις διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων αντιπροσώπων του Οργανισμού μας. Ιδιαίτερα όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγρότες που με τη ψήφο τους ανέδειξαν τους αντιπροσώπους που προτάθηκαν δίνοντας την απόλυτη πλειοψηφία στο Σώμα.
Σας ενημερώνω δε, ότι θα είμαι και πάλι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει.
Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου
Γεράσιμος Μακρής

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο