Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Αυτοκτόνησε ο άντρας που απειλούσε να πέσει από γέφυρα


     Τέλος στη ζωή του έδωσε, πέφτοντας από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο, ένας 70χρονος άνδρας. Αιτία της πράξης του ήταν τα οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο 70χρονος απειλούσε από το πρωί να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο. Διερχόμενοι από το σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο ταχύτατα. Αποκλείστηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική, με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας, να προσπαθεί μάταια να μεταπείσει τον αυτόχειρα.
Τελικά εκείνος λίγο πριν τις 12.00 βούτηκε στο κενό και έδωσε τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ είχε πει πως αιτία που θόλωσε το μυαλό του, ήταν τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έτρεξαν αλλά ο ηλικιωμένος ήταν ήδη νεκρός. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν και τυπικά τον θάνατό του. Πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία στο παζλ της τραγωδίας, με καταθέσεις που παίρνουν από στενά συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα…
 
πηγή:  agriniotimes.gr

8 σχόλια:

  1. μια κοινωνία μπερδεμένη . τρέχουμε ολη μέρα για να πληρωθούμε και να επιβιώσουμε . χάνουμε τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας περισσότερο στην δουλειά παρά στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα . κάνανε μια κοινωνία του δυτικού πολιτισμού , που τα παντα στηρίζονται στο χρήμα , καταστρέφονται οικογένειες , ο σεβασμος εξαφανίστηκε και πρέπει απο πάνω να την αποδεχτούμε τη δυτική κουλτούρα και σαν πρότυπο . γέμισαν τα ψυχιατρια κόσμο.. και εμείς ζούμε μέσα στην υπομονή εδω και χρόνια..για την καλύτερη μέρα που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ !άλλοι αποφασίζουν για τις ζωές μας και όχι εμείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΥΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
      ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ Ό ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
      Είναι πιό εύκολο δηλαδή να αλλάξει ο καθένας μας και αν μπορεί να αλλάξει την αντίληψη του, παρά να περιμένει ο καθενας μαε να αλλαξει ολόκληρος ι δυτικός πολιτισμός και τρόπος ζωής.
      Είναι σαν να θέλει ένα άτομο να μετακινήσει ένα βουνό. δέν γίνεται.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.......ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα.η απογνωση αυτα τα αποτελεσματα εχει.κ η απογνωση αυτη τη στιγμη εχει χτυπησει κοκκινο για τους περισσοτερους ανθρωπους.χρεη.ανεργια.οικογενειες που αδυνατουν να προσφερουν ακομα κ τα απολύτως απαραιτητα στα παιδια τους.που θα βγει ολο αυτο δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.01 μμ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ,ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ !!!ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΚΟΛΤΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλαχιστον σωθηκε απο κορονοιο. Καθιστε σπιτι και ακουστε τον Κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ οτι εμαθα ηταν εξαρτιμενος ειχε παει σε κεντρο απεξαρτησης αλλα δεν μπορεσε να τα καταφερει δυστιχως ηταν εξαρτιμενος απο τον μισθο του οπως ειπε το ορνιο που βγαλατε προθυπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο απλός κόσμος για τον πρωθυπουργο είναι εξαρτημένος από το μισθό του,( λες και ανακάλυψε την Αμερική) ξέχασε να μας πει όμως ότι και οι 300 είναι εξαρτημένοι και αυτοί από το μισθό το δικό μας τον οποίο φροντίζουν να φτάνουν σε εμάς ψίχουλα για να τρώνε αυτοί με χρυσά κουτάλια, δεν μας είπε επίσης ότι το ποιο τραγικό είναι ότι εμείς τους ψηφίζουμε όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο