Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΚΟΒ ΚΚΕ ΑΣΤΑΚΟΥ: Η αντιδημοκρατική κατρακύλα της κυβέρνησης, δείχνει να μην έχει πάτο.

 

      Η αντιδημοκρατική κατρακύλα της κυβέρνησης, δείχνει να μην έχει πάτο.  Με  την εντολή του αρχηγού της αστυνομίας για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων στοχοποιούνται για άλλη μια φορά οι δημοκρατικές ελευθερίες με πρόσχημα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Επιβεβαιώνονται όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό, ότι η πανδημία αποτελεί τον Δούρειο Ίππο για  την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων αλλά και των δημοκρατικών ελευθεριών.
Γι αυτό άλλωστε και η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας δεν έκανε προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως θα ήταν λογικό και αναμενόμενο, αλλά σε 1500 αστυνομικούς. Το κράτος καταστολής που θέλουν να φτιάξουν είναι μια πραγματικότητα που τη ζει καθημερινά ο ελληνικός λαός. Οι άνθρωποι του μόχθου που ζουν τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας με την εξαθλίωση τους λόγω της ανεργίας και χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από το κράτος, καθώς κι αυτοί που είναι εκτεθειμένοι στον ιό, δουλεύοντας σε εργοστάσια χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά και πηγαίνοντας για δουλειά κομποστοποιημένοι μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Τα εργατικά σωματεία, το κίνημα, έχοντας βαθιά επίγνωση του κινδύνου της πανδημίας για τη δημόσια υγεία, ότι σε όλες τους τις εκδηλώσεις τηρούν τα μέτρα ενάντια στη διάδοση του ιού. Γι αυτό το λόγο απαντάμε ότι αυτές οι απαγορεύσεις θα ακυρωθούν στην πράξη από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, που ξέρει και να παλεύει και να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας, πολύ καλύτερα από την κυβέρνηση και τους κατασταλτικούς της μηχανισμούς.
 
ΚΟΒ ΚΚΕ ΑΣΤΑΚΟΥ

2 σχόλια:


  1. ΑΛΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτό κατάλαβες έτσι είναι.λέει μια ρήση.δλδ δεν σου φταίει που κλειστό λες μέσα τόσους μήνες και ταυτόχρονα δεν πήραν κανένα μέτρο για να θωρακησουν το δημόσιο σύστημα υγείας, σου φταίνε αυτοί που ζητάνε το αυτονόητο. Άλλωστε η πρόσφατη πείρα βλέπε 1ΜΑΗ έδειξε πως τουλάχιστον τα σωματεία σεβονται κ προστατεύουν τη υγεία του λαού και την ίδια ώρα δεν μένουν άπραγοι κ χωρίς φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο