Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας: «Ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΣΟΛΑ


     Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Νοεμβρίου 2020, ο κ. Κασόλας προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση που ο ίδιος δημιούργησε, επιχείρησε να κάνει ηρωική παρουσία.

Εμφάνισε λοιπόν δική του «εναλλακτική» πρόταση, για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, διαφορετική από την πρόταση της Οικονομικής Επιτροπής, στα εξής σημεία:
    
Α. Κατ΄αρχάς πρότεινε να μη γίνει δαπάνη ποσού 46.000 ευρώ για την προμήθεια πλακών και υλικών για την αποπεράτωση των πεζοδρομίων στην πόλη της Βόνιτσας αλλά το ποσό αυτό να διατεθεί για την ασφαλτόστρωση χωματόδρομων στην Πάλαιρο.
    
ΑΠΑΝΤΗΣΗ


    
Το ποσό των 46.000 ευρώ που προβλεπόταν στην πρότασή μας, αφορούσε τη προμήθεια πλακών για την επίστρωση των πεζοδρομίων στην περιοχή «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ» και σε άλλα σημεία της Βόνιτσας.
    Όπως καλά γνωρίζετε, στην ως άνω περιοχή γίνεται έργο ανάπλασης για την ολοκλήρωση του οποίου απαιτείται η κατασκευή πεζοδρομίων. Αν το έργο το δημοπρατούσαμε και αναλάμβανε την εκτέλεσή του εργολάβος, το κόστος της μελέτης του θα ανερχόταν περίπου σε 150.000 ευρώ. Στο Δήμο μας απασχολούνται τεχνίτες με 8μηνη σύμβαση εργασίας μέσω ΟΑΕΔ οι οποίοι θα αναλάμβαναν και την κατασκευή των πεζοδρομίων. Έτσι ο Δήμος θα εξοικονομούσε περίπου 104.000 ευρώ αφού θα πλήρωνε μόνο τις πλάκες και όχι την εργασία.
    Τώρα όμως τι θα γίνει; Θα επιβαρυνθεί ο Δήμος μας και οι Δημότες με το ποσό των 104.000 ευρώ, το έργο θα καθυστερήσει και οι κάτοικοι της περιοχής θα ταλαιπωρηθούν.

Άρα ο κ. Κασόλας προτιμά τα πεζοδρόμια έτσι:

 

Ενώ εμείς έτσι:

 

 


 



 

 

 

 

 

 









 Το ποσό αυτό των 46.000 ευρώ ο κ. Κασόλας πρότεινε αντί για την πόλη της Βόνιτσας να διατεθεί στην Πάλαιρο για την ασφαλτόστρωση χωμάτινων δρόμων.

  Σε ποιους δρόμους της Παλαίρου κ. Κασόλα αναφέρεστε; Με ποιες μελέτες θα γίνουν αυτές οι ασφαλτοστρώσεις, που προτείνετε; Με ποιές εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις; Μέχρι να γίνουν όλα αυτά,  η χρονιά έφτασε στο τέλος της και θα υποχρεωθούμε πλέον να μιλάμε για ψήφιση νέου προϋπολογισμού  για το 2021.

            Γνωρίζετε πολύ καλά κ. Κασόλα ότι για την ΔΕ Παλαίρου εγκρίθηκε ποσό 170.000 ευρώ το οποίο θα καλύψει και τέτοιες εργασίες ασφαλτόστρωσης. Είναι η επιχορήγηση που εσείς ο ίδιος την είχατε χαρακτηρίσει ως «προκλητική» και «αχρείαστη».

            Αλήθεια ξεχάσατε ή δεν γνωρίζετε καθόλου, ότι εντάχθηκε (5 μέρες πριν πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή) και θα εκτελεσθεί σύντομα το έργο «Επέκταση αποχέτευσης Παλαίρου», του οποίου τμήματα βρίσκονται κυρίως σε χωμάτινους δρόμους;  Αυτό σημαίνει ότι οι δρόμοι αυτοί θα σκαφθούν για να περάσουν οι σωλήνες της αποχέτευσης. Είναι δυνατόν να ασφαλτοστρώσουμε τώρα αυτούς τους δρόμους και μετά από 6 μήνες να τους ξανασκάψουμε;

            Αλλά μας κάνει πραγματικά εντύπωση το όψιμο ενδιαφέρον σας για την Πάλαιρο. Μήπως επιδιώκετε «να χρυσώσετε το χάπι» για την τελευταία σας απόφαση στο ΦΟΔΣΑ να έρθουν 8.000 τόνοι σκουπιδιών από το Αίγιο αλλά και την τελευταία θέση σας ότι ήταν «προκλητική» η επιχορήγηση των 170.000 ευρώ στη ΔΕ Παλαίρου;

           

Β. Το δεύτερο που πρότεινε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είναι να διατεθεί το ποσό των 12.500 ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού για να μεταδίδονται τα ΔΣ ζωντανά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ    

Θεωρούμε εξόχως υπερβολικό το ποσό. Για την εν λόγω προμήθεια υπάρχει ήδη εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό ποσού μόλις 2.500 ευρώ. (ούτε αυτό το γνωρίζετε μάλλον!!! – Άραγε γνωρίζετε τίποτα;)

            Ακόμη γνωρίζετε ότι το υπάρχον κτίριο του Δημαρχείου είναι αδύνατο να στεγάσει τις υπηρεσίες του Δήμου. Για το λόγο αυτό κατασκευάζουμε στο ισόγειό του νέα γραφεία που να καλύπτουν τις ανάγκες των υπηρεσιών ώστε οι υπάλληλοί μας (ιδιαίτερα στην εποχή του Κορωνοιού) να δουλεύουν σε ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα γίνονται στον κινηματογράφο «ΛΑΙΣ» έτσι ώστε και οι δημότες να μπορούν άνετα να τις  παρακολουθούν.

Επομένως είναι προφανές ότι θα χρειαστεί νέα μελέτη για την προμήθεια του εξοπλισμού κάλυψης των συνεδριάσεων, δεδομένου ότι ο κινηματογράφος διαθέτει ήδη κάποιες υποδομές. Έτσι στον επόμενο προϋπολογισμό θα προβλεφθεί η εν λόγω προμήθεια οριστικά και δίχως να απαιτηθούν τόσα πολλά χρήματα.            

Γ. Ακόμη  κατά τη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το θέμα του «κλεισίματος» των υποκαταστημάτων των Τραπεζών Πειραιώς και Εθνικής που υπάρχουν σήμερα στη Βόνιτσα.       

Ομόφωνα εγκρίθηκε ψήφισμα που θα σταλεί στις διοικήσεις των Τραπεζών και ταυτόχρονα αποφασίστηκε  παράσταση διαμαρτυρίας των μελών του ΔΣ την Τρίτη στις 10 το πρωί στη Βόνιτσα.

 Ωστόσο ο κ. Κασόλας επιμένει να καταλογίζει ευθύνη στο Δήμαρχο και για αυτή την εξέλιξη, παρόλο που είναι προφανές ότι η συρρίκνωση του δικτύου των τραπεζών, αποτελεί ευρύτερη απόφαση οικονομικής πολιτικής των εκάστοτε τραπεζών και δεν άπτεται του τομέα ευθύνης της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου. Παρόλα αυτά όμως επειδή «έχουν γνώση οι φύλακες» και όχι μόνο γνώση αλλά και προνοητικότητα, ας μη βιαζόμαστε ακόμη να βγάζουμε τελικά συμπεράσματα με το ζήτημα των τραπεζών. Οψόμεθα…

           

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του προηγούμενου ΔΣ. Ωστόσο πίσω από την εικόνα αυτή κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια που σιγά σιγά βγαίνει στο φως.

             Είναι ο φόβος και η ανησυχία του κ. Κασόλα μήπως προχωρήσουν τα έργα, που όντως αλλάζουν τον τόπο μας. Για αυτό όπου μπορεί, είτε φανερά είτε κρυφά, βάζει δυσκολίες και εμπόδια.

            Αυτή τη φορά τον βόλεψε μια πλασματική πλειοψηφία η οποία σχηματίστηκε με τη σύμπραξη δυστυχώς και  της παράταξης «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

            Λυπούμαστε για αυτό και ευελπιστούμε στο μέλλον όταν θα κληθείτε και πάλι να ψηφίσετε για μεγάλα και σοβαρά ζητήματα του τόπου μας,  να αφήσετε στην άκρη τη στείρα πολιτική και κομματική αντιπαράθεση και να συνεργαστείτε για το ευρύτερο καλό των δημοτών μας και την εξέλιξη κι ευημερία της περιοχής μας

            Δ. Τέλος, παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια προσπάθεια στοχοποίησης του Προέδρου του ΔΣ κ. Θεόδωρου Στούπα. Μάλιστα, στο τελευταίο ΔΣ ο κ. Κασόλας εμφανίστηκε με προσποιητό «πάθος» ως αυτόκλητος υπερασπιστής της κ. Καρέλου και θεματοφύλακας του δικαιώματός της να τοποθετηθεί στο ΔΣ. Εκτός δηλαδή από τους δικούς του συμβούλους, αποφάσισε να υπερασπίζεται και «ανεξάρτητους», προφανώς με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες εκλογές.

Να ενημερώσουμε ότι η κ. Καρέλου ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο του ΔΣ αφού είχε πλέον λήξει η συνεδρίαση. Όμως το ΔΣ έχει κανονισμό λειτουργίας. Το γνωρίζετε άλλωστε. Κι αυτόν τον κανονισμό τον εφαρμόζει με ευλάβεια κάθε φορά ο Πρόεδρος του ΔΣ. Σας προκαλούμε λοιπόν να μας αναφέρετε μέχρι σήμερα, πότε και με ποιό τρόπο παραβίασε τον κανονισμό ο κ. Στούπας, πότε και σε ποιά συνεδρίαση στέρησε το λόγο σε δημοτικό σύμβουλο, ενώ είχε το δικαίωμα να μιλήσει;

Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει. Σε κάθε συνεδρίαση ο Πρόεδρος παρέχει στους συμβούλους το χρόνο που προβλέπεται για να τοποθετηθούν επί των θεμάτων, ενώ οι επικεφαλείς των παρατάξεων σε κάθε θέμα λαμβάνουν  δεύτερη αλλά και τρίτη φορά το λόγο.

Όμως όλα αυτά που καταλογίζετε στον κ. Στούπα δεν είναι  παρά «προφάσεις εν αμαρτίαις». Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ο κ. Στούπας αλλά εσείς ο ίδιος, που προσπαθείτε να κρύψετε την πολιτική σας ανεπάρκεια, πίσω από προσχηματικές ενστάσεις, διαμαρτυρίες και ανυπόστατες καταγγελίες.

Εμείς όμως, παρόλα αυτά, επειδή νοιαζόμαστε πραγματικά για τον τόπο μας, δεν πτοούμαστε,  με τη ΔΥΝΑΜΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..

21 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για αυτά τα πεζοδρόμια ήθελες 46000;Άστο δεν το σώζεις με τίποτα.Προτιμαμε κάνα δρόμο να πηγαίνουν οι άνθρωποι στ δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα πραγματοποιήσεις τα μεγάλα έργα Δήμαρχε; Στην άλλη ζωή μήπως; Έχεις είκοσι χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τη Βόνιτσα την κατάντησες χωριό ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος μιλάει για μελέτες; Στα Ρεμπελέικα με ποια μελέτη έγινε Δήμαρχε; Ποιος μιλάει για απευθείας αναθέσεις; Ο Αρχιερέας της τοπικής διαπλοκής. Χάθηκε κάθε ίχνος ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ Δήμαρχε δεν είσαι 14 χρόνια στη θέση αυτή. Εσύ δεν έχεις τη Βόνιτσα σε αυτά τα χάλια; Τα αυτονόητα που άλλες πόλεις έχουν κάνει πριν 15-20 χρόνια τα παρουσιάζεις σαν έργο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε 'οσοι υπήρξατε Δήμαρχοι στο γεωγραφικό τρίγωνο Βόνιτσα- Αστακός- Αμφιλοχία. Μην προκαλείς τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποιόν είσαι υπερήφανος Δήμαρχε; Για το κύριο που σας Αντιδήμαρχος Οικονομικών έδωσε με απευθείας αναθέσεις στο γαμπρό του 120.000 ευρώ; Ο κουνιάδος σου πόσα έχει πάρει; Τα δύο πρατήρια πόσα έχουν πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τολμάς Δήμαρχε να μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαδίκτυο. Άφησε τα περί Λαίς και κορωνοιου. Φοβάστε να μάθουν οι Δημότες τι λες και τι κάνεις. Γιατί έξι χρόνια δεν τόλμησες να κάνεις την ειδική ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ που λέγεται λογοδοσία του Δημάρχου; Το ξέρεις ότι παρανομείς; Σε καλύπτουν κάποιοι επίορκοι. Όλοι μαζί θα απολογηθείτε, αφού καθίσετε στο σκαμνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε έχει φάει ο Κασολας από τον πρώτο χρόνο 71,5% θα πάρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον ύπνο του μπορειιίίι

      Διαγραφή
    2. Στον 12:13 να ξερης κάτι ο γάιδαρος πρην ψωφιση κα@λωνη.

      Διαγραφή
  9. Είναι πολιτική και όχι μόνο κατάντια Δήμαρχος να λέει ψέματα. Για τους 4.500 τόνους σκουπίδια από το Αίγιο ψήφισε ΝΑΙ να έρθουν με 68,20 ευρώ το τόνο. Για τους άλλους 8.000 τόνους σκουπίδια από το Αίγιο ψήφισε όχι στα 41 ευρώ ευρώ το τόνο, ενώ δήλωσε μέσα στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ ότι αν η τιμή ήταν 68,20 ευρώ το τόνο θα ήταν ΘΕΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. Δηλαδή επί της ουσίας είναι ΥΠΕΡ να έρθουν τα σκουπίδια από το Αίγιο. Νομίζει ότι οι Δημότες που δεν είμαστε διαπλεκόμενοι είμαστε χαζοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και αν η Καρέλου μιλούσε 10 λεπτά θα του τρωγε το χρόνο μη τρελαθούμε δεν ήθελε να την αφήσει για αυτό το έκανε δήμαρχε που όλο το καλύπτεις φατον τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαπλοκή- ψέματα-βρώμα και δυσωδία. Από τη στιγμή που φτάνουν στα χέρια τους χρήματα από πληρωμές το παιχνίδι παίζεται με όρους Σικελίας. Κάνουν κομμάτια τα έργα. Δηλαδή αγοράζουν τα υλικά οι ίδιοι , αναθέτουν στον εργολάβο οι ίδιοι και αυτοί το παίζουν μεσάζοντες. Τα έργα τα ονομάζουν συντηρήσεις. Συντήρηση για τη ΔΕ Ανακτορίου για παράδειγμα. 'Αντε βρες από το 'Ακτιο μέχρι το Θύρρειο και από το Μοναστηράκι μέχρι το Δρυμό αν έγινε έργο , αν δεν έγινε και τι έγινε. Το ίδιο για τη ΔΕ Παλαίρου,το ίδιο για τη ΔΕ Μεδεώνος. Έτσι πλουτίζουν καμιά πενηνταριά και η ζωή μας δεν βελτιώνεται. Αυτή είναι η κατάσταση. Βέβαια ο Κασόλας ξύπνησε τώρα που ο ΦΟΣΔΑ καταργείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στη Πάλαιρο στο πρώτο θέμα της συνεδρίασης του ΔΣ ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης έκανε μία εισήγηση-ενημέρωση που αφορούσε θέματα της ΔΕ Παλαίρου.
    Στη συνέχεια το λόγο ζήτησαν οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων , Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δημότες.
    Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στούπας ΔΕΝ έδωσε σε κανένα το λόγο. Είπε στο τέλος της συνεδρίασης και προχώρησε στο δεύτερο θέμα.
    Ερωτώ:
    1) Τα παραπάνω είναι ψέματα ή αλήθεια;
    2) Σε ποιο άρθρο του κανονισμού λειτουργίας του ΔΣ προβλέπεται κάτι τέτοιο; Να προβαίνει σε μονόλογο μεγάλης διάρκειας ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΣ να μην δίνει το λόγο στους Δημοτικούς Συμβούλους να πουν τις απόψεις τους.
    3) Δήμαρχε κ Αποστολάκη είστε υπερήφανος για αυτή την ενέργεια του Προέδρου του ΔΣ κ Στούπα;
    4) Πρόεδρε του ΔΣ κ Στούπα λειτουργήσετε στη συγκεκριμένη περίπτωση δημοκρατικά;

    Υπενθυμίζω προς πάσα κατεύθυνση.
    Η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι τιμητική. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει να λειτουργεί Δημοκρατικά και όχι να είναι Υπάλληλος του εκάστοτε Δημάρχου.

    Στα καθήκοντα σας Πρόεδρε του ΔΣ κ Στούπα είναι, να ενθαρρύνετε τη συμμετοχή των Δημοτών στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Οι διαφορετικές απόψεις βοηθούν στο να ληφθεί μία σωστή απόφαση. Δεν επιτρέπεται ως Πρόεδρος του ΔΣ να μην αφήνετε να ακουστούν όλες οι απόψεις.

    'Εχω παρακολουθήσει σε 17 διαφορετικές πόλεις ανά την Επικράτεια εκατοντάδες συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και λίγες Περιφερειακών Συμβουλίων.
    Χειρότερη λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου από αυτή του Δήμου μας , από τη 1η Σεπτεμβρίου του 2014 μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει.

    Προτείνω:

    Μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ , οι αρμόδιοι να φροντίσουν ώστε:

    Με ευθύνη του Δήμου οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να μεταδίδονται ζωντανά από το διαδίκτυο. Εδώ θα κριθούν πολιτικές και τα πρόσωπα που τις υλοποιούν ή όχι.
    Εδώ θα φανεί ποιος λειτουργεί Δημοκρατικά ή δεν λειτουργεί Δημοκρατικά.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
    Ανταποκριτής της εφημερίδας << Παλμός της Αιτ/νιας>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασχολησου και με τα χωριά λίγο ρε άνθρωπε έχεις να ριξεις ένα κιλό τσιμέντο 10 χρόνια τα μπαστούνια αντιστήριξης στην εκκλησία στο Θυρρειο τι έγινε???? Ξεγέλασες το Φούρναρη να μπει στο ψηφοδέλτιο και μετά τον μουντζωξες...θα τα πληρώσεις ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι αλλα εργα γιναμε μονακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά αυτοί κάνουν πάρτι. Στην πλαγια ρίχνουν χύμα μπάζωμα στις αυλές απ τις στανες.το γνωρίζουν και οι σύμβουλοι(αντιδ/χοι) αλλά τους βολεύει... Αντί λοιπόν με τα δικά μας χρήματα να επεμβαίνουν στους δρόμους, παρεμβενουν στα ιδιωτικά!Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι είναι τσιφλικη τους ο δήμος λοιπόν... Είναι κρίμα να πληρώνουμε όλοι μαζί τα τερτίπια μερικών που διοικούν. Απλά, αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο στου πας να το θυμάσαι αυτός θα σε φάει στο τέλος τι είναι ξέρεις τι είναι ένας κοτσομπόλακος με υψος 1.90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί ο κύριος στούπας δεν άφησε την καρελου να μιλησει τη φοβαται 10 λεπτα θα ηταν πολλα διαβάζω επίσης οτι ο στουπας δεν αφησε και αλλους τους ειπε στο τελος κανει οτι του γουσταρει αυτός ΔΉΜΑΡΧΕ μήπως αυτός ειναι δημαρχος και εσυ εισαι η γλάστρα του προσεχε δε πας καλα δημαρχε για σενα ειχα αλλη εντυπωση αλλα τωρα πλεον καταλαβα οτι εσυ κανεις οτι σε διαταξει το 1.90 περαστικα σου με υγεια παρακαλω πολυ να δημοσιευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί ο κύριος στούπας δεν άφησε την καρελου να μιλησει τη φοβαται 10 λεπτα θα ηταν πολλα διαβάζω επίσης οτι ο στουπας δεν αφησε και αλλους τους ειπε στο τελος κανει οτι του γουσταρει αυτός ΔΉΜΑΡΧΕ μήπως αυτός ειναι δημαρχος και εσυ εισαι η γλάστρα του προσεχε δε πας καλα δημαρχε για σενα ειχα αλλη εντυπωση αλλα τωρα πλεον καταλαβα οτι εσυ κανεις οτι σε διαταξει το 1.90 περαστικα σου με υγεια παρακαλω πολυ να δημοσιευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ Κ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΦΡΙΤΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ Ο ΊΔΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΊΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΘΗΝΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΏ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο