Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζονται οι εργασίες στο δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας...



Φωτορεπορτάζ : Μιλτιάδης Πάτσης 
Συνεχίζονται οι εργασίες αποπεράτωσης του Δημοτικού Σταδίου Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας του νομού Αιτωλοακαρνανίας, προυπολογισμός έργου 870.000.00 €.
Πραγματοποιήθηκε, επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου διαστάσεων 104ΜΧ76Μ, όπως επίσης η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης από οπλισμένο σκυρόδερμα περιμετρικά όλου του σταδίου. Άλλες εργασίες που βρίσκονται σε αποπεράτωση στο τελικό τους στάδιο είναι: η κατασκευή συστήματος απορροής όμβριων συνολικού μήκους 1000 μέτρων, το οποίο θα περιλαμβάνει 7 διάτρητους αγωγούς συλλογής όμβριων από PVC, οι οποίοι θα είναι παράλληλοι μεταξύ τους και θα διατρέχουν το στάδιο σε όλο το μήκος τους και η δημιουργία αποστραγγιστικών τάφρων οι οποίοι θα διατρέχουν όλο το γήπεδο και θα είναι παράλληλοι μεταξύ τους. Η περίφραξη, ο φωτισμός ,οι κερκίδες και το ταρτάν για τα αθλήματα στίβου βρίσκονται και αυτά στο στάδιο, για την ολοκλήρωσή τους σε μικρότερο βαθμό βέβαια, από τα άλλα έργα...!























4 σχόλια:

  1. Θα θέλαμε και καινούργια,αποδυτήρια,μάλιστα κύριοι😃😃😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο δημαρχε ωραίο εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους ενα σοβαρο εργο με προδιαγραφες και οχι αρπα κολλα. Θα δωσει ωθηση σε νεα παιδια να ασχοληθουν και με αλλα αθληματα και εκτος του ποδοσφαιρου, οπως ο στιβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δοστους πόνο αποστολάκη γηπεδαρα θα γινει μαζί σου, και τα πεζδρόμια μια χαρα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο