Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου: Εκτός Δημοτικής Αρχής και "Δημιουργικής Ανατροπής" ο Δημήτρης Ράπτης

 

      Με αφορμή τις ενέργειες που έλαβαν χώρα την Παρασκευή στην Κοινωφελή Επιχείρηση και προς αποκατάσταση της αλήθειας,  οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι όλα τα γεγονότα τελούσαν εν γνώσει του Προέδρου κ. Ράπτη Δημήτριου.

Μάλιστα ήταν αυτοπροσώπως παρών, χωρίς να εκφράσει ουδεμία αντίρρηση. Η μετέπειτα συμπεριφορά του και η δημόσια δήλωσή του δεν έχει καμία εξήγηση και συνάφεια με την πραγματικότητα.

Δυστυχώς παρασυρόμενος από εξωθεσμικούς παράγοντες ή παραγοντίσκους που έχουν ως στόχο μόνο το "ανακάτεμα" και τον αποπροσανατολισμό προέβη σε άστοχες ενέργειες οι οποίες εξέθεσαν την δημοτική αρχή εξυπηρετώντας ιδιοτελή μικροσυμφέροντα τρωκτικών που δεν επιθυμούν την νομιμότητα και την διαφάνεια στην επιχείρηση και που σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Συνεπώς εξαιτίας των ενεργειών του, οι οποίες απέχουν από τους στόχους της εξυπηρέτησης του δημοσίου λειτουργήματος στη βάση της αλήθειας και της καλής συνεργασίας προς το κοινό καλό, σταμάτα η συνεργασία μαζί του αλλά και τίθεται εκτός της "Δημιουργικής Ανατροπής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο