Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής: "Έρχονται και άλλοι 8.000 τόνοι σκουπίδια από το Δήμο Αιγιαλείας στη Πάλαιρο".

 


 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης.
 
 09-11-2020

       Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι  για άλλη μία φορά. Η περιοχή Παλαίρου - Πογωνιάς  μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς  σε χωματερή.

Τη Πέμπτη  12-11-2020 θα δημοσιεύσουμε  σχετικό άρθρο.

Η διαφωνία μεταξύ Δημάρχου κ Αποστολάκη και Αντιδημάρχου Τσακάλη είναι αξιοσημείωτη. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης είναι υπέρ , διαφωνεί με τη τιμή ανά τόνο.

 Σε αυτή τη περίπτωση ο εκάστοτε  Δήμαρχος τον Αντιδήμαρχο τον  παύει από τα καθήκοντα του ή παραιτείται ο Αντιδήμαρχος.

  Αν δεν συμβεί τίποτε από τα δύο (το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό) τότε και οι δύο  κοροϊδεύουν πολιτικά τους Δημότες.

Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κασόλας είναι υπέρ. Επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Κασόλα ακόμα δεν έχετε κατανοήσει ότι υλοποιείτε  τη πολιτική του Δημάρχου κ Αποστολάκη;  Γιατί άραγε;

Συνδημότες, και κυρίως της Παλαίρου και Πογωνιάς - αντιδράστε νόμιμα και ειρηνικά. Δεν βλέπετε που οδηγούν το τόπο μας;

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ Βίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Καούρας αμφότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΔΕ Παλαίρου καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μείζονος Αντιπολίτευσης από όλο το Δήμο  οφείλουν να πάρουν θέση δημοσίως.

7 σχόλια:

  1. Τριαντακωσταντη είσαι αγράμματος αν και μορφωμένος..... Ο κασολας με τις ψήφους του Ξηρομέρου είπε ΝΑΙ σαν ΦΟΔΣΑ για τους 8.000 τονους, Τσακαλης Αποστολακης καταψήφισαν.... Ο δε Μασούρας απαγγέλει τρία πουλακια κάθονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης και ο Τσακάλης για τα σκουπίδια από το Αίγιο ψήφισαν όχι στα 41 ευρώ το τόνο. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης είπε, αν ο τόνος είχε 68,20 ευρώ θα ήταν θετικός ( ΑΔΑ, ΨΤ7ΚΟΞΚΚ-ΤΓΒ) να έρθουν από το Αίγιο τα σκουπίδια. Προκαλείται να το διαψεύσει. Δηλαδή δουλεύουν το κόσμο χωρίς να κοκκινίζουν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναγνώστη 9:05 μμ
    Χαίρομαι που διαβάζετε και σχολιάζετε τα άρθρα μου. Ελάτε να σας δωρίσω και το βιβλίο μου. Τότε θα βγείτε από τη πλάνη που ζείτε.
    Σας πληροφορώ ότι το ΔΣ του ΦΟΣΔΑ συνεδρίασε την 6 Νοεμβρίου 2020 και η απόφαση του είναι αναρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ ΨΤ7ΚΟΞΚΚ-ΤΓΒ με θέμα << Αποδοχή αιτήματος Δήμου Αιγιαλείας για την αποδοχή εναπόθασης ΑΣΑ 8.000 τόνων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου- Αναμόρφωση προϋπολογισμού>>

    Μεταξύ των άλλων η απόφαση αναφέρει:

    <>


    Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 33/2020

    Δηλαδή ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης διαφωνεί στα 41 ευρώ το τόνο , και συμφωνεί να έρθουν αν η τιμή ήταν 68,20 ευρώ ο τόνος.

    Εγώ διαφωνώ να έρθουν από οπουδήποτε και με οποιαδήποτε τιμή ο τόνος. Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτό;

    Και κάτι ακόμη. Αυτοί που βρίζουν ανώνυμα, φορώντας τη φασιστική κουκούλα της ανωνυμίας, είναι κοινωνικά ρετάλια και φασίστες. Αν τιμάς τα παντελόνια σου να με βρίσεις επώνυμα, διαφορετικά βγάλε το σκασμό.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:Ο5 μμ
    Οι κότες βρίζουν ανώνυμα. Βγες και βρίσε το δάσκαλο επώνυμα αν τολμάς. Το υπόγειο με τα 68.20 ευρώ το τόνο συμφωνεί , με τα 41 ευρώ το τόνο διαφωνεί. Τι δεν καταλαβαίνεις; Μήπως βολεύεσαι με κανένα δεκάρικο ή με δύο σουβλάκια ή ένα κομμάτι χαλβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριαντακωνσταντη γιατί στο δεύτερο γύρο δεν στηριξες τον Κασολα να βγει Δήμαρχος και να αλλάξει κάτι; Έχεις και εσύ ευθύνη με την απουσία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 327 όλοι αφτί το ίδιο είναι
    <<< Ούνα φάτσα ούνα ράτσα >>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά τα θέματα τα λύνει αυθόρμητα ο λαός ,αν το θέλει βέβαια και δεν φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο