Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Προμήθεια αυτοκινήτου αξίας 41.000 ευρώ. Προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος".

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Προμήθεια αυτοκινήτου αξίας 41.000 ευρώ. - Προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος".

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
-Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. 

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

 16-11-2020

 Αγαπητοί  Αναγνώστες.
Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω έγγραφο.  Ο Δήμος μας προχωρεί στη "Προμήθεια Αυτοκινήτου (τύπου τζιπ 4χ4)" συνολικού προϋπολογισμού  41.000 ευρώ.

Αυτή είναι μία προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.

Δείτε το έγγραφο και τα συμπεράσματα δικά σας:


 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

13 σχόλια:

  1. φτηνότερα δεν υπάρχουν ? υπάρχουν 4wd που είναι τιμια φτηνά και πολύ φτηνά σε συντήρηση . 41000 εβρω μεγάλε ....αν ισχύει αυτό ... το τερμάτισες το κοντέρ .. λίγο ποιο χαλαρά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μήνα κόβει 1600€ έξοδα μετακίνησης με Αυτοκινητο 1300 κυβικά τώρα θα ζητάει 4000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλε 30 μερες που εχει ο μηνας ο Αποστολακης της 25 πηγαινει Αθηνα Πατρα για δουλειες του Δημου .. Αστο μην το ψαχνεις !

      Διαγραφή
    2. Καζίνο Λουτράκι κ λίγο Ρίο

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια κατάσταση απύθμενης ανευθυνότητας. Σε μια περιοχή με μεγάλη φτώχεια, ανεργία ο Δήμαρχος προκαλεί. Προκαλεί με σπατάλη μεγαλομανίας που είναι απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που πρόκειται για το τζιπ την δημοσιεύουν τη μελέτη. Τις άλλες μελέτες των απευθείας αναθέσεις των τρωκτικών, συγγενών, γαμπρών, κουμπάρων, κουνιάδων, αδερφών κλπ γιατί δεν τις δημοσιοποιούν; Γιατί τις χαρακτηρίζουν ιδιωτικά έγγραφα; Διαπλοκή, βρωμιά και παντελονιάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαβάλησαν το καλάμι. Τους μέθυσαν η δόξα, η εξουσία και το πολύ χρήμα. Θα κάνει μεγάλο θόρυβο η πτώση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Φιλόδημος 1 και Φιλόδημος 2 όλοι οι Δήμοι της χώρας μας χρηματοδοτήθηκαν για την αγορά μηχανημάτων έργων. Τσάπες, φορτηγά, μηχανήματα απόφραξης, τρακτέρ ,σκούπες κλπ. Ο Δήμαρχος προτίμησε να πάρει πολυτελέστατο τζιπ. Μήπως νομίζει ότι είναι σερίφης; Σεμνότητα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Μέσα σε καλύβες μεγαλώσαμε. Την περιουσιακή του κατάσταση όπως ο νόμος ορίζει γιατί δεν την αναρτά στην ιστοσελίδα του Δήμου; Τι φοβάται; Μήπως δεν έχει υπαλλήλους; Τέσσερις συνεργάτιδες από τη Βόνιτσα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Εχει πάρει αποφάσεις το τζιπ που έχει τώρα να το οδηγούν 5-6 άτομα, αιρετοί και όχι αιρετοί. Το τι καύσιμα γράφουν και τι συντηρήσεις δεν μπορείτε να φανταστείτε. Θα βγουν όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πράγματι θλιβερό να ζούμε πανδημία, θανάτους, καραντίνα, φτώχεια, κλείσιμο μαγαζιών εκτός των διαπλεκομένων που μεγαλώνουν και αυτός να αγοράζει τζίπ με 41.000 ευρώ. Τόση πολιτικά αναισθησία και απανθρωπιά. Εσείς που τον ψηφίζατε και τα παιδιά σας παίρνουν 400-600 ευρώ το μήνα, σκεφτείτε πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψουν τα παιδιά σας για να βγάλουν 41.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε τεμπεληδες σας πειραζει ο δημος. κλανει ο αποστολακης σας ενοχλει και αυτο. αρνητες το κορονοιου, συριζαιοι και φαγανες σχολιαζουν και κατηγορουν δηλαδη κατι σαν το φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:05 πμ Είχατε και στις καλύβες και στα μαντριά που μεγαλώσατε τζιπ των 41.000 ευρώ. Ο σανός θα τελειώσει. Ο πέλεκυς της τιμωρίας σας θα είναι βαρύς. Όσοι επίορκοι και να σας προστατεύσουν και όσους ψευδομάρτυρες και να βρείτε στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια. Για τους τεμπέληδες που λες , κάνε μια καταγγελία με το όνομα σου . Τότε θα δούμε. Αλλά βρίζεις ανώνυμα γιατί είσαι κοινωνικό ρετάλι και φασιστάκος. Βγες στο ξέφωτο επώνυμο κότα έ κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:33 γιατί το λες έτσι? δικά τους είναι? του δήμου είναι τα αυτοκίνητα θα τα βρει ο επόμενος θα κατηγορήσετε και αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο