Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Σε καραντίνα δεκάδες μαθητές τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου στο Αγρίνιο

Αγωνία σε παιδιά και γονείς μιας ολόκληρης τάξης Δημοτικού Σχολείου του Αγρινίου επικρατεί σήμερα, μετά από ενημέρωση που είχαν από την Διεύθυνση του σχολείου τους, σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή....
Διαβάστε περισσότερα »
 Σύμφωνα με την ενημέρωση, γνωστοποιείται ότι μαθητής της ΣΤ’ τάξης του σχολείου, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όλοι οι μαθητές του τμήματος τίθενται σε 14ημερη καραντίνα από 14-11-2020 έως και 27-11-2020. 

“Εφίσταται η προσοχή σε όλους τους γονείς να ελέγχουν τυχόν ύποπτα συμπτώματα των παιδιών, να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του”, καταλήγει η σχετική ενημέρωση. 

Στο μεταξύ συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το πως ασθένησε ο μαθητής, μιας και στο ίδιο σχολείο και στην ίδια τάξη εργάζεται εκπαιδευτικός που εμφάνισε ύποπτη συμπτωματολογία στις 13 του μηνός, οπότε και δεν πήγε στο σχολείο και μετά από τεστ, η θετικότητα του έγινε γνωστή στις 19 Νοεμβρίου.Ο ίδιος εκπαιδευτικός εργάζεται και σε άλλο Δημοτικό Σχολείο στο Αγρίνιο. 

agriniopress

3 σχόλια:

  1. Αναμενομενο ηταν.το αγρινιο σε λιγες μερες θα ναι φουλ.καθε μερα αυξανονται τα κρουσματα.αφου δε φυλαγεται κ κανενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 20 Νοεμβρίου 2020 - 10:20 μ.μ.

    Κανένας; Όλοι με μάσκες κυκλοφορούν και αρκετά μεγάλο ποσοστό τις φοράει και σωστά ενώ τα αντισηπτικά είναι παντού...τί γενικεύεις χωρίς να ξέρεις; Μοιραία όμως στις μεγάλες πόλεις θα υπάρχουν και αυξημένες περιπτώσεις θετικότητας στα τεστ....και όσο πιο πολλά τα τεστ τόσο περισσότερα θα είναι και τα θετικά ειδικά στους λεγόμενους και ως ασυμπτωματικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανάλογα και με το είδος των τεστ.Προκύπτουν και τα κρούσματα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο