Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Φεύγας: Η 17η Νοεμβρίου είναι ημέρα για όλους τους Έλληνες


      "Ημέρα για όλους τους Έλληνες" χαρακτήρισε την 17η Νοεμβρίου ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει η 17η Νοεμβρίου είναι μια ιστορική ημέρα μνήμης των αγώνων για ελευθερία και δημοκρατία. Είναι μια ημέρα για όλους τους Έλληνες!

2 σχόλια:

  1. Είναι όντως μέρα για όλους τους Έλληνες. Αυτή η "επαγγελματικής" φύσεως ετήσια παραφροσύνη για το Πολυτεχνείο όμως από συγκεκριμένους χώρους του πολιτικού φάσματος δείχνει πολλά! Ο Βαρουφάκης μαζί με τον Κουτσούμπα και κάποιους ακραίους στον Σύριζα είχαν δεν είχαν κατάφεραν σε μία τόσο κρίσιμη για την παγκόσμια κοινότητα στιγμή με τις ΗΠΑ σε εσωτερικό χάος και την Τουρκία ανεξέλεγκτη να δημιουργήσουν και εδώ έναν έστω μικρό χαμό και διχασμό μπας και τραβήξουν τα βλέμματα(λες και συνορεύουμε με τα Γκαλαπάγκος). Και τί υπηρεσίες προσφέρουν στην χώρα; Η Τουρκία τώρα περισσότερο από ποτέ καραδοκεί και αυτοί οι απαράδεκτοι εκεί...τις χούντες ξαναζωντάνεψαν, τους εμφυλίους θυμήθηκαν, παπαδόπουλους και πάτακούς και ότι άλλη μπουρδολογία θες ακούς από τα στόματά τους....Πριν ένα μήνα τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής τιμωρήθηκαν. Όλα τα άλλα είναι μέτρα για τον ιό όπως και η απαγόρευση εορτών, λειτουργιών και παρελάσεων αλλά η ακροαριστερή ιδεοληψία φαίνεται ότι είναι πάνω από όλα γι' αυτούς...ντροπή και μόνο ντροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν να θυμίσουμε στον κύριο Φεύγα ότι η χούντα ήταν παιδί της δεξιάς. Επίσης αντίσταση έκανε το 5%. Η μεγάλη πλειοψηφία ήταν αδιάφορη και η δεξιά έκανε πάρτι. Άρα δεν ανήκει σε όλους τούς Έλληνες. Ανήκει σε αυτούς που πάντα κάνουν καταλήψεις και στους δημοκρατικούς πολίτες. Στην δεξιά ανήκουν όλοι οι συνεργάτες.

    Προς τον φίλο 5:22.
    Πώς η συμβολικές πράξεις των Βαρουφάκη - Κουτσουμπα επηρεάζουν τα ελληνο-τουρκικα;

    Πάντως τον τελευταίο χρόνο η Τουρκία έχει παγιώσει τις θέσεις της ανατολικά της Ρόδου. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις μάθει αλλά η ΗΠΑ, δεν αναγνωρίζουν τα 10 μίλια εναέριου χώρου στο Αιγαίο. Άρα οι Τουρκικές παραβιάσεις που επικαλείται η Ελλάδα τόσα χρόνια είναι στον αέρα. Και ακόμα έχουμε τουλάχιστον 3 χρόνια εθνοσωτηριας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο