Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Αστακός: Δωρεάν μετρητές σακχάρου για αυτομέτρηση, από το Φαρμακείο Παναγιώτη Μάντζαρη. -Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020.

  
     Με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα διαβήτη(14 Νοεμβρίου) ως ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης», το φαρμακείο του Παναγιώτη Μάντζαρη, στον Αστακό, και φέτος με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση θα δώσει τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου δωρεάν μετρητές σακχάρου για αυτομέτρηση.

Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρει τα εξής, η 14η Νοεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Φέτος, λόγω κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη εκδήλωση στο φαρμακείο μας. Ωστόσο, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου θα δώσουμε δωρεάν μετρητές σακχάρου για αυτομέτρηση. Με την προσφορά μας, έχετε τη δυνατότητα έγκαιρης διάγνωσης, που είναι πολύ σημαντική, .....καθώς τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι στην Ελλάδα το 10-12% του πληθυσμού έχει διαβήτη, ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 3-4% που δεν γνωρίζει ότι πάσχει από τη νόσο. Επίσης, θα δώσουμε στους διαβητικούς ιμβερτοποιημένο σιρόπι ζάχαρης σε μονοδόσεις, το οποίο δρα άμεσα και αποτελεσματικά σε περιπτωση υπογλυκαιμίας.
Θεωρούμε ότι βασικός ρόλος του φαρμακοποιού είναι η ενημέρωση και η πρόληψη για την αντιμετώπιση των ασθενειών. Όσο πιο έγκαιρα γίνεται η διάγνωση, τόσο πιο εύκολη είναι η θεραπεία.


Νοιαζόμαστε και είμαστε πάντα κοντά σας!

 
Φαρμακείο Παναγιώτη Μάντζαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο