Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Ανακοίνωση του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλα για το σημερινό(13 Νοεμβρίου 2020) Δ.Σ.



       Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο υπερψηφίστηκε η πρόταση της παράταξης μας με ψήφους τόσο της δικής μας παράταξης, όσο και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του κ. Μασούρα, για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και καταψηφίστηκε η πρόταση του Δήμαρχου κ. Αποστολάκη με εισηγητή τον κ Βίτσα. 
Η πρόταση μας αφορούσε την ασφαλτόστρωση των χωμάτινων δρόμων εντός του οικισμού Παλαίρου και την κατάργηση κωδικών για προμήθεια πλακοστρώσεων ύψους 46.000€ λες και θα πλακόστρωναν καμία τεράστια επιφάνεια. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης από τον πρώην δήμο Παλαίρου, ψήφισαν την αναμόρφωση που αφορούσε «ασφαλτοστρώσεις χωμάτινων δρόμων Παλαίρου» και συντάχθηκαν με την πρόταση του κ. Δήμαρχου. Επίσης προτείναμε να συμπεριληφθεί στην αναμόρφωση η ζωντανή αναμετάδοση των δημοτικών συμβουλίων, κάτι που γίνεται σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια σε όλη την Ελλάδα. Μόνο στον δήμο Άκτιου - Βόνιτσας δεν γίνεται ζωντανή αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων γιατί η δημοτική αρχή φοβάται την δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της και των λεγομένων της και δεν θέλει οι δημότες να είναι ενημερωμένοι για τα όσα συμβαίνουν.

Συζητήθηκε επίσης, το πολύ σημαντικό θέμα του κλεισίματος των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής και αναδείχθηκε η ολιγωρία του δήμαρχου. Σε αυτό το ζήτημα που είναι άκρως σημαντικό για την τοπική κοινωνία και οικονομία, θα έπρεπε να κινηθούν μαζί όλες οι παρατάξεις, οι τοπικές μεγάλες επιχειρήσεις και όχι να έχει ο καθένας μεμονωμένες επαφές, χωρίς φυσικά να έλθει σε επικοινωνία ο δήμαρχος με τους αρχηγούς των υπολοίπων παρατάξεων.

Εγκρίθηκε ψήφισμα για την μεταφορά των λογαριασμών των νομικών προσώπων του Δήμου, αλλά και όσων ιδιωτών επιθυμούν στην τράπεζα που θα παραμείνει στο δήμο μας για να στηριχθεί στο μέτρο του δυνατού.

Αγενή χαρακτηρίζουμε την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Στούπα, να κλείσει το μικρόφωνο στην πρώην αντιδήμαρχο κα Καρέλου στο τέλος της συνεδρίασης, όταν ζητήσαμε διευκρινίσεις για τους λόγους παραίτησης της.

 

20 σχόλια:

  1. Δηλαδή κάποιος προτείνει να στρώθουν οι αγροτοδρομοι της Παλαίρου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παλαίρου δεν το ψηφίζουν;Καλά κατάλαβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη φαπα η σημερινή για τον Κάρυ. Ας του πει κάποιος ότι με Τζέφριο και Ταγματάρχη δεν τραβάει πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δω τον Βίτσα πως θα είναι μετά από αυτό ; Αν του έχει μείνει ντροπή μόνο να παραιτηθει του έχει μείνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ισχύει ότι δεν ψήφισαν για τους χωμάτινους δρόμους της Παλαίρου και δεν ντρέπονται τι να πούμε.Περισσοτερη αξία έχουν τα πλακόστρωτα?βιτσα ντροπη

      Διαγραφή
  4. Αθηνα ήρθε η ώρα τους αυτό που έκανε ήταν προσβολή να κλείσει το μικρόφωνο δεν ήθελε να ακούσει αλήθειες θα τους όπως τους αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΘΗΝΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ποιος έκλεισε το μικρόφωνο της κυρίας Καρελου Γιατί θα τον έκαιγε η Αθήνα τον στουπα κ δεν τον συμφερνε να την ακούσει αν ειχε φιλότιμο θα πηδαγε στη θάλασσα να πνιγεί. Τα ίδια ειχε κάνει κ με την Μπουμπουλη αυτός ο κύριος κ με τον Κώστα Μωραΐτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγεσ μιλά Αθήνα τη είναι ο στουπας ποιος είναι με ποιο δικαίωμα σε συμβούλιο κλείνει το μικρόφωνο τώρα λιωστους σα το κερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγεσ μιλά Αθήνα τη είναι ο στουπας ποιος είναι με ποιο δικαίωμα σε συμβούλιο κλείνει το μικρόφωνο τώρα λιωστους σα το κερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΣΟΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΜΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΙΌΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κασόλα αργά ξύπνησες. Αλλά έστω και αργά καλοδεχούμενο. Η μεγάλη πολιτική μάχη θα δοθεί στις συζητήσεις για τον απολογισμό Δήμου και Νομικών Προσώπων του Οικονομικού έτους 2019. Η μη δημιουργία μητρώου υποψηφίων εργολάβων και μελετητών από 2017 , το 2018, το 2018, το 2019,το 2020 είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Όλη μαζί η αντιπολίτευση οφείλει να το καταγγείλει στις ελεγκτικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σακια συγχαρητήρια και σε σένα και σε όλους τους συμβούλους σου.Σημερα ενιωσα περήφανος για τον ψήφο μου.Αν καταφέρεις να μείνει και καμία τραπεζα θα έχεις κάνει θαύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι τους εκτελούν εντολές του Γιωργοθόδωρου. Από αυτόν αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Το κλείσιμο του μικροφώνου είναι φασιστική ενέργεια. Δεν με ξαφνιάζει από αυτόν. 'Εχει κάνει πολλά άλλα πολύ χειρότερα. Ο Θεός όμως βλέπει. Όλα εδώ πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΙΤΣΑ ΤΣΑΚΑΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΧΘΕΣ.ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΕΛΙΟ Ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τάκη το λιμενικό ταμείο να χορταινει κι άσε τους τσοπαναραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σπάστε το πολιτικό τσαμπουκά του Δημάρχου και της παρέας του. Με αλαζονεία παντού διαλαλούν δεν έχουμε αντίπαλο. Είναι μειοψηφία. Μπορείτε να τους κάνετε να μην μπορούν να διοικήσουν μες το γνωστό τρόπο τους. Έχουν δώσει μέχρι τώρα σε δύο νοματαίους γύρω στο 1.000.000 ευρώ σε έξι χρόνια. Αν τολμούν ας το διαψεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο συνδυασμός του δημάρχου είναι σε αποσύνθεση.Ηδη όσοι είχαν λίγο φιλότιμο παραιτήθηκαν.Καποιοι άλλοι άρχισαν και μιλάνε για το τι παίχτηκε στις εκλογές και ποιοι τα πήραν.Συνεχισε έτσι Κασολα και το πεπρωμένο κάτι σου χρωστάει.Ολα στη φόρα και μη μασάτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Hταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο γαμπρός του πήρε τουλάχιστον 120.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις. Τι γενικό καλό να περιμένετε να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και γιατί να μην πάρει ο γαμπρός και τα παίρνει κ τον βρίζει.Πρεπει να μπει φρένο κάτι γίνεται στον δημο Μεδεώνος κατι έβλεπε η Καρελου και ο Λυσσαρης τώρα η Καλογιάννη κ λιγο πριν ο Τομάρας διώξε στουπα προδρομιτη γιατι τ έφαγες το κεφάλι σου σε φτύνουν ολοι και λες ότι ψιχαλιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο