Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου: Έγκριση της μελέτης προϋπολογισμού 124.000 € από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για την πρόταση ένταξης της αποξήλωσης ασφαλτικού και κατασκευή νέου σταμπωτού δαπέδου σε τμήμα του παραλιακού μετώπου Αστακού.


Τον Οκτώβριο του 2020 (δείτε
εδώ) σας ενημερώσαμε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, στα πλαίσια της υπ' αριθ. πρωτ. 99/14.04.2020 πρόσκλησης της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε., που λειτουργεί ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Ε.Π. Αλιείας & Θάλασσας 2014 - 2020, προτίθεται να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Αποξήλωση Ασφαλτικού και Κατασκευή Νέου Σταμπωτού Δαπέδου σε Τμήμα του Παραλιακού Μετώπου Αστακού».....

 
Η πρόταση υποβλήθηκε βάσει της υπ' αριθ. 47/2020 μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ι.Π. Μεσολογγίου, κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 124.000 €. 

Η επίμαχη μελέτη πέρασε και εγκρίθηκε από το Τμήμα Μελετών και Έργων Αναστήλωσης Μνημείων, Μουσείων & Πολιτιστικών Κτιρίων, της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο. 

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο