Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Αγρινίου: Εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου π. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ιερά Πανήγυρις επί τη εορτή της Συνάξεως της Θαυματουργού εικόνος "Παναγία η Παραμυθία" στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου

Ι Ε Ρ Α   Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Σ
        Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου και η Διακονία στήριξης Γυναικών "Παναγία η Παραμυθία" σας προσκαλούν στις Λατρευτικές Εκδηλώσεις επί τη εορτή της Συνάξεως της Θαυματουργού εικόνος "Παναγία η Παραμυθία" αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό μας.

Πρόγραμμα Ιεράς Πανηγύρεως
Δευτέρα 20 Ιανουαρίου: και ώρα 6:00 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.
Τρίτη 21 Ιανουαρίου: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ, ο οποίος και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου του ναού μας π. Χρυσοστόμου Κελεπούρη.
       Το απόγευμα στις 5:00 θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση προς τιμήν της Παναγίας της Παραμυθίας.

Εκ του Ιερού Ναού

6 σχόλια:

  1. ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ . ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εις ανώτερα πάτερ Χρυσόστομε, μας κάνεις υπερήφανους όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άξιος, άξιος, εξιος... ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο πανάγαθος Θεός να σας ενισχύει και να σας Αγιάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωνσταντίνος Κρίθυμος17 Ιανουαρίου 2020 στις 8:58 π.μ.

    Άξιος ο νέος πρεσβύτερος, πατέρας Χρυσόστομος, με μεγάλη και ειλικρινή αγάπη για τον Θεό και την Εκκλησία! Καλή δύναμη στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άξιος πατέρα Χρυσόστομε ο θεός να σας χαρίζεο υγεία και πολλή δύναμη στα καινούργια ιερατικά σας καθήκοντα που θα ξεκινήσετε σε λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άξιος έτη πολλά και ευλογημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο