Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Γιώργος Αρβανιτίδης: Εξωκοινοβουλευτικές δράσεις

Πλούσιο σε εξωκοινοβουλευτικές δράσεις ήταν το Σαββατοκύριακο για τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο ενέργειας και περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Αρβανιτίδη καθώς:

    Το πρωί του Σαββάτου συμπαραστάθηκε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα μαζί με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Μουλκιώτη και άλλους τους συντρόφους ζητώντας από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. να εξασφαλίσει την υγιή και παραγωγική λειτουργία της ΛΑΡΚΟ. Να μην επαναλάβει τα σοβαρά λάθη του παρελθόντος της. Να διασφαλίσει παρεμβάσεις προστασίας του περιβάλλοντος και ορθή αξιοποίηση του Εθνικού μας πλούτου.


    Εν συνεχεία παραβρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) με τον γραμματέα του τομέα ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής Χάρη Δούκα τονίζοντας ότι ο ρόλος των φωτοβολταϊκών είναι κομβικής σημασίας για την ενεργειακή μετάβαση και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα.

    Τέλος, εκπροσώπησε την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛΕΤΑΕΝ για την αιολική ενέργεια όπου υπογράμμισε την ανάγκη να αξιοποιήσουμε την δυναμική του ανέμου ως ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας για την ενεργειακή μετάβαση, σε συνεργασία πάντα με τις τοπικές κοινότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο