Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων σήμερα και αύριο- Έκτακτα μέτρα σε ΠΑΘΕ και Ιονία Οδό.

Απαγορεύεται σήμερα και αύριο η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στο σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ αλλα και στην Ιονία Οδό μετά από απόφαση της τροχαίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των χιονοπτώσεων που θα προκαλέσει η κακοκαιρία «Ηφαιστίων».

Η κοινοπραξία «Νέα Οδός», ανακοίνωσε ότι από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 5 Ιανουαρίου έως και τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου (ανήμερα των Θεοφανείων), τίθεται σε ισχύ πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω του 1,5 τόνου για λόγους ασφαλείας και αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, εξαιτίας των επικείμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ώστε να μην δούμε και πάλι χιλιάδες οδηγούς κολλημένους για ώρες στις εθνικές οδούς.


Η «Νέα Οδός» παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας, ενώ τονίζει πως έχει λάβει  όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Κεντρική Οδός, για τα φορτηγά άνω του 1,5 τόνου για το σύνολο του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, καθώς και το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65 που βρίσκεται σε λειτουργία από Ξυνιάδα έως και Τρίκαλα.

Επίσης παρόμοιο απαγορευτικό έχει εκδόσει η Τροχαία και για την Ολυμπία Οδό ( Ελευσίνα- Πάτρα) αλλά για τους Αυτοκινητοδρόμους Αιγαίου (Λαμία - Κατερίνη).

πηγή:  star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο