Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για κατοχή ναρκωτικών

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών, που κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο αστυνομικοί, ο ένας εκ των οποίων υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και ο άλλος σε Α.Τ των νοτίων προαστίων, είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο.

πηγή:  newsbeast.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και ιδιώτης, για υπόθεση ναρκωτικών

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε βάρος Αστυφύλακα και Ειδικού Φρουρού, που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αττικής, καθώς και ιδιώτη, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (25-01-2020), για υπόθεση ναρκωτικών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας προέκυψε ότι ο Αστυφύλακας και ο Ειδικός Φρουρός προμηθεύονταν μικροποσότητες κοκαΐνης, τόσο για ιδία χρήση όσο και για προμήθεια άλλων ατόμων.

Όπως μάλιστα διακριβώθηκε, την 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019, είχαν προμηθευτεί από κοινού ποσότητα κοκαΐνης από τον συλληφθέντα ιδιώτη, στην οικία του σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν στην κατοχή του Αστυφύλακα μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικό δισκίο, στην κατοχή του Ειδικού Φρουρού μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και στην κατοχή του ιδιώτη (611) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (4) γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε, στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμα ιδιώτης, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αστυφύλακας και ο Ειδικός Φρουρός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο