Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ: Δηλώνω την στήριξη μου στον δίκαιο αγώνα- απαίτηση των κατοίκων αλλά και των θεσμικών φορέων και σας καλώ την Κυριακή όλους στο συλλαλητήριο στο στρατόπεδο του Άγριλου!

            Τη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα- απαίτηση των κατοίκων της Κατούνας και της περιοχής αλλά και των θεσμικών φορέων, εκφράζει με ανακοίνωση της η ενεργός Πολίτης, πρώην δημοτική σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ και καλεί την Κυριακή όλους στο συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί, στο στρατόπεδο του Άγριλου!
Αναλυτικά....

         Συστρατεύομαι στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής και θεσμικών φορέων απέναντι στην προοπτική φιλοξενίας 720 μεταναστών – προσφύγων στον Άγριλο, που αποφάσισε η Κυβέρνηση. Ταυτίζομαι απόλυτα  με την αντιπρόταση του Δημάρχου Αμφιλοχίας για την φιλοξενία των προσφύγων στον εγκαταλελειμμένο οικισμό της ΔΕΗ στο Ορφανό Κρεμαστών του δήμου Αγρινίου. 
            Yπάρχουν βέβαια  πολλές εναλλακτικές λύσεις, μιας και η ανάπτυξη δομής φιλοξενίας στο στρατόπεδο του Άγριλου είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ από κάθε άποψη. Το Υπουργείο δεν πρέπει να αγνοήσει πως η έκταση έχει ενταχθεί στον σχεδιασμό του δήμου για ανάπλαση και δημιουργία θεματικού πάρκου και εγκαταστάσεων αναψυχής μιας.......



      ....και γειτνιάζει με τη λίμνη Αμβρακία που βρίσκεται εντός προστατευόμενης περιοχής Natura ενώ προς τούτο έχει εγγραφεί πίστωση στο τεχνικό πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό του δήμου Αμφιλοχίας. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να παραβλέψει πως εντός του χώρου υπάρχει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο οποίος λειτουργεί κανονικά και εκεί διοργανώνεται πανήγυρης κατά τον δεκαπενταύγουστο και γίνονται λειτουργίες κατά τη διάρκεια του έτους. 
            Χωρίς συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν μπορεί να προχωρήσει η δομή φιλοξενίας. Δηλώνω την στήριξη μου στον δίκαιο αγώνα - απαίτηση των κατοίκων της περιοχής αλλά και των θεσμικών φορέων και σας καλώ την  Κυριακή στο συλλαλητήριο που  θα λάβει χώρα στο στρατόπεδο του Άγριλου!

49 σχόλια:

  1. Παρε κωστα Καραγκούνη μαριο σαλμα και μπειτε πρωτη γραμμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειτε επειδη φτωχοποιειτε το λαο ειτε επειδη διοριζεται αδερφια ξαδερφια κουμπαρους και γενικα αλλους κρατικοδιαιτους κοπριτες ειτε επειδη η εξωτερικη σας πολιτικη ειναι για γελια και κανει παρτυ ο ερντογαν οι φαπες θα πεσουν οποτε μην λιποτακτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αφροδιτη στηριζει φιλελευθερες πολιτικες οι φιλελευθερες πολιτικες δημιουργουν πολεμους πι πολεμοι μεταναστες αλλα η αφροδιτη ειναι κατα των μεταναστων.καταλαβατε τωρα ποιοι ειν οι αριστοι του Μητσοτάκη? Αν δεν θες μεταναστες αφροδιτη μου πρεπει να εισαι και κατα της πολιτικης των πολεμων...αρα και κατα της φιλελερας που ετρεξες για να κανρις πρωθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ψισουν τίποτα να πάμε να φάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!ΕΛΕΟΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ!ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΟΥΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ καλε μου που τοσο τουσ αγαπασ παρτουσ στο σπιτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσεις που τοσο τους αγαπατε παρτε τους στα σπιτια σας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσεις που τοσο τους αγαπατε παρτε τους στα σπιτια σας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καμία συμμετοχή σε όλο αυτό!τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν τους πάρετε τώρα θα παθετε σαν τα νησιά που είναι τελειωμένα με τους λαθρομετανάστες.Είδαν το τυρί και δεν πήραν χαμπάρι την φάκα.Σας τα λεει κάποιος που ζει τωρα στα νησια αυτά και γνωριζει πολυ καλα το θεμα των λαθρομεταναστων.Μην ερθει κανεις στην ενδοχωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΚΛΠ ΛΛΠ
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΜΝΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΡΤΟΝΩΝΤΑΙ . ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΑ . ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ . Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ. ΤΕΡΜΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ: Χρωστάμε αλήθεια και ανθρωπιά, όχι «κλειστές δομές» και φυλακές ψυχών στον Άγριλο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΤΕ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΩΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΛΕΩΦΩΡΕΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Η ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ Η ΣΤΟ ΣΤΑΝΟΥ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα ο θανος φταιει και οχι ο σαμαρας που ειχε ανοιξει τα σύνορά...αααα ο θανος φταιει και οχι ο μητσοτακης που πριν εξι μηνες σε ταισε σανο κατηργησε το υπουργειο μεταναστευτικης πολιτικης δεν υπηρχε ελεγχος γεμισε η χωρα δεν μποροσε να τους διαχειριστη και τωρα το επανιδρυει αρων αρων και στπυς φερνει και σπιτι σου?ελεος...

      Διαγραφή
  13. Σαν πολιτικός θα έπρεπε να μιλάς πολιτικά. Να δώσεις μια εξήγηση. Να μάθεις τι εννοεί ο αρμόδιος υπουργός, Κουμουτσακος, ότι το προσφυγικό είναι γεωπολιτικό θέμα.

    Ο λαϊκισμός που χειρίζεστε σαν κόμμα ένα τεράστιο θέμα θα οδηγήσει εσάς και την Ελλάδα από την πρώτη γραμμή στην απομόνωση. Ακόμα και η Φώφη το είπε. Βάλτε μυαλό γιατί η Εθνική Τραγωδία πλησιάζει με δρασκελιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και γιατί να μην ζήσουν στον αγριλο η να να μην πάνε στο σχολείο της κάτουνας από το να κλείσουν τα σχολεία από την έλλειψη παιδιών ας πάνε τα παιδιά των μεταναστών!Όσο για τους διακινητες ναι τον αγριλο περίμεναν και τους μετανάστες! Όσο για τις κυρίες που φοβουνται τι θα γίνει στον δρόμο ας μαζεύονται σπίτια τους νωρίς και να μην γυρίζουν ξημερώματα εφόσον θα κινδυνεύουν όπως λενε💣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι θέλει να μας πει τωρα η Αφροδίτη έπρεπε να έχει βγει βουλευτίνα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τωρα ειναι αργά για σενα μην μας γίνεις κ ηρωιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν εκλεισε το υπουργειο μεταναστευτικησ πολιτικης δεν μιλησες..η κατασταση απαυτη την χαζομαρα του ανυρωπου που εσυ ετρεξες να βγακεις πρωθυπουργο ξεφυγε..μετα απο 6 μηνες το επανιδρυσε και στς εφερε εξω απο την πορτα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΩ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ..ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μις υποψήφια κάνει αντάρτικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έστειλα 2 σχόλια το ένα καλύτερο απ'το άλλο. Κόπηκαν στην λογοκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αααα ο θανος φταιει και οχι ο σαμαρας που ειχε ανοιξει τα σύνορά...αααα ο θανος φταιει και οχι ο μητσοτακης που πριν εξι μηνες σε ταισε σανο κατηργησε το υπουργειο μεταναστευτικης πολιτικης δεν υπηρχε ελεγχος γεμισε η χωρα δεν
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ.
    ΑΓΑΠΗΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΙ Τ5ΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΠΧ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΑΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩΝΑΤΙΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΜΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΑΛΒΙΝΗ . ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕ ΟΙ ΑΛΥΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΕΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχαχα καλα είδατε σήμερα τι εγινε στην μόρια ??? σκότωσαν τοσο εύκολα εναν άνθρωπο .. τι δεν καταλαβαινουν επιτέλους οι πρωτοποριακοι ... οι φιλεύσπλαχνοι ??? μπλέξατε μάγκες ... οταν το καταλάβετε θα ειναι αργα ....κριμα οι κακομοιροι που ο καθένας έχει 50 ματσετες επάνω του ... και σε σφαζουν σαν αρνι ... για 1 ευρω ... καλη δύναμή εύχομαι ...και καλή τύχη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 17 Ιανουαρίου 2020 - 9:03 μ.μ. Θα βρεθεις αντιμέτωπος με την λαϊκη οργή σύντομα
    και δεν θα λυπηθώ όταν θα σε κρεμάσουν στο πουρνάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα αιντεε που μας τη λες κιολας που ειπαμε την αποψη μας στο πουρναρι θα κρεμασουν κανεναν αλλο αντε παλιορατσιστη

      Διαγραφή
  23. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπραβο σου αφροδιτη εσυ και χωρις αξιωματα τρεχεις ανεξαρτητα αν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.Αλλα τα αγαθα κοπεις κτωνται.και καποτε θα φτασεις εκει που θες. Οπως και η κ καρελου ποτε δεν κοιταγε καρεκλες και επιτελους εχουμε αντιδημαρχο στο δημαρχειο. Συγχαρητηρια και στις δυο για υην αγαπη που εχετε για υον τοπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαγκες τους μεταναστες θα τους χρειαστουμε.ερχετε μεγαλη συραξη στο αιγαιο με τους τουρκους ποιος θα πολεμησει οι αναρχικοι η αυτοι του ριυβικωνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!! Όταν σας δουλεύουν σαν ειλωτες στα χωράφια και σας ξεσκατιζουν τις μανες με το αλτσχαιμερ είναι καλοί! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς θα λέμε και θα υπερασπίζουμε την Αλήθεια.
      κι' ας μας λένε και {κακούς}
      δέν πειράζει συγχώρεσέ τους. δεν νογάνε όλοι και τόσο στην Κατούνα απο σύνθετη σκέψη πολιτική.

      Διαγραφή
  27. Η Καρελου κ η Μπουμπουλη αν δεν της βάζανε καποιοι να μαλωσουν θα είχαν καταφέρει πολλα πραγματα γιατι ειναι δραστήριες κ οι δυο τους αλλα ας οψωνται όποιοι τα κανανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΦΈΡΝΕΙ ΤΏΡΑ ΤΙΙ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΠΆΛΙ;;; ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΠΟΘΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ

      Διαγραφή
  28. 17 Ιανουαρίου 2020 - 11:51 μ.μ. Να έρθεις στον Αγριλο εσύ και οι άλλοι
    οι δήθεν ανθρωπιστές να μας κάνετε διάλεξη για τους κακόμοιρους μετανάστες. Σας περιμένουμε πως και πως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα γίνονται στην ώρα τους.

      Και υποδομές και ολα.

      Στοιχειώδη αλληλοκατανόηση να υπάρχει.

      Σε αυτην την Ιστορική χρονική περίοδο :

      Είμαστε Ολοι Ενωμένοι Για Την Ελλάδα Μας.

      Διαγραφή
    2. Να την κάνουμε την διάλεξη γιατί όχι αλλά έτσι δεν κάνατε στην κάτουνα πάντα σαν τα προβατα χα και χου είστε και εφέ

      Διαγραφή
  29. Εσύ 17 Ιανουαρίου 11:47 για ποια καλλιέργεια μιλάς; Για αυτές που δεν υπάρχουν ποια; Τα χωράφια είναι χέρσα καιρό τώρα οι περισσότεροι φεύγουν έχεις τη στοιχειώδη επαφή με την περιοχή; Όσο για το ξεσκατισμα που λες είναι τουλάχιστον αστείο οι βρωμιαραιοι που λες αυτοί που τρώνε σκυλιά να καθαρίζουν τους Έλληνες δεν υπάρχει αυτό βρες άλλο παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΩΜΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ.ΚΡΙΜΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ξ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΗΝ ΜΕΔΕΩΝΑ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτό με τα χωράφια και το ξεσκάτισμα σας ερέθισε μερικούς είδα...Απόλυτα φυσικό, o ρατσιστής όταν του δείχνεις τις αντιφάσεις της σκέψης και της πράξης του βγάζει δηλητήριο. Μπορεί τα χωράφια ναναι χέρσα, αλλά τα ίδια έγιναν και με τους Αλβανούς πριν 10ετίες. Καταλάβατε ακριβώς τι ειπώθηκε και δυσκολεύεστε να το καταπιείτε.
    Θα έπρεπε να κάνετε καρριέρα, εκτρεφόμενοι ως πειραματόζωα σε επιστημονικά εργαστήρια μελέτης της φασιστικής νοοτροπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=L5UrMpJbYcs&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου τα χωριαφια ειναι χερσα τι τα θελετε ρε κακομοιρηδες αστα παρουν οι προσφυγες να τα καλιεργησουν αφου εσεις ειστε ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. " ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές " Καλή και όμορφη η πολιτευτής της Ν.Δ,όμως, πονηρές -και ανέντιμες- οι θέσεις της.Εγώ λέω πως μετά τη θεία λειτουργία-φώτιση -Αγίου Αθανασίου- ή ακολουθούμε το δρόμο του θεού...., που μιλά για Αγάπη και Αλληλεγγύη... ή ακολουθούμε τη γραμμή του κόμματος και της κυβέρνησης, που μιλά για στήριξη ενός σχεδίου.... ή αν διαφωνούμε με τα παραπάνω σταματάμε κάθε επαφή με την εκκλησία, το κόμμα και την κυβέρνηση και στηρίζουμε αυτό που πιστεύουμε και προτάσσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. " ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές " Καλή και όμορφη η πολιτευτής της Ν.Δ,όμως, πονηρές -και ανέντιμες- οι θέσεις της.Εγώ λέω πως μετά τη θεία λειτουργία-φώτιση -Αγίου Αθανασίου- ή ακολουθούμε το δρόμο του θεού...., που μιλά για Αγάπη και Αλληλεγγύη... ή ακολουθούμε τη γραμμή του κόμματος και της κυβέρνησης, που μιλά για στήριξη ενός σχεδίου.... ή αν διαφωνούμε με τα παραπάνω σταματάμε κάθε επαφή με την εκκλησία, το κόμμα και την κυβέρνηση και στηρίζουμε αυτό που πιστεύουμε και προτάσσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 724 μ.μ.
    << Τίποτα δέν μπορεί να έχει αξία,
    εάν δέν έχει χρησιμότητα >>
    Καρλ Μαρξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποιο είναι ανίκανος βρε ηλίθιε μέχρι τώρα ποιος καλλιεργούσε; Τους μετανάστες περιμέναμε να μας δείξουν; Το κράτος και η πολιτικές που ακολουθεί τελείωσαν την γεωργία μάθε πρώτα και μετά έλα να μας τα ξαναπείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εσυ εισαι ανικανος που οταν ηταν η εποχη των παχυλων αγελαδων εβαζες τους μεταναστες να κανουν τις δουλειες και εσυ επινες τις μπυρε σου στο κσφενειο.πανε αυτα τελειωσανε ολοι για δουλεια απο τις εξι το πρωι μεχρι της δωδεκα το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για το κρατος που κανει λαθος πολιτικη γιατι δεν κανετε συγκεντρωσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο