Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Εκλέχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ «Η ΖΑΒΙΤΣΑ» - Πρόεδρος ο Θεόδωρος (Λάκιας) Καραγιάννης!

            Μετά την ίδρυση του, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", πραγματοποίησε σήμερα τις πρώτες του εκλογές, Παρασκευή 17.1.2020, στο Κοινοτικό Γραφείο, καθώς από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, την διοίκηση είχε αναλάβει Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.
           Με τα αποτελέσματα των εκλογών, τα μέλη παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που αποτέλεσαν την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο έχει ως εξής:

Η σύνθεση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ «Η ΖΑΒΙΤΣΑ»:

•-Πρόεδρος: Θεόδωρος (Λάκιας) Καραγιάννης
•-Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Παπανάστασης 
•-Γενικός Γραμματέας: Ελένη Λιοπύρη 
•-Ταμίας: Σπύρος Αποστολάκης
•-Μέλη:
•-Χαράλαμπος Τριάντης 
•-Γιαννούλα Λαμπράκη  
•-Χρήστος Μανίκας

-Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.....

23 σχόλια:

  1. Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας (ΛΑΚΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και Συ που σχολιάζεις θα μας πεις ποιος εισαι;;;;η θες να βγαλω εγω δημοσια 😉το ονομα σου;;;;;Καλη Αρχη κ καλη δύναμη 🏘🏔💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκλογές έγιναν στο σύλλογο Ζαβιτσα η εκλεγμένη πανηγυρίζουν ψήφισαν 32 άτομα για κάλπη είχαν ένα κουτί από γλυκά που έγραφε κουτερης τα ψηφοδέλτια ήταν μέσα στο κουτί χωρίς φακέλους η καταμέτρηση έγινε βάλε βγάλε τη εκλογές ήταν αυτές εκφράζουμε την λύπη μας θα υπάρξει και εισαγγελέας είναι όλα καταγεγραμμένα ντροπή για το χωριό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο ταμία βγάλατε μήπως ο ταμίας είναι ο ταμίας της ομάδας δεν μας λέει τη έκανε τα λεφτά της ομάδας υπάρχει εισαγγελέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πότε έχουμε δικαίωμα να ψηφίζουμε τηλεφωνικός στους συλλόγους η αυτό ισχύει για τον συγκεκριμένο σύλλογο. Αγαπητό Ξηρόμερο να μπει το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ,ΈΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ.... ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ... ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ... ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ...ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
    ΑΝΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ "ΤΡΩΤΕ" ΝΟΜΙΜΑ...

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο παιδιά...συνεχίστε δυναμικά και μην πτόηστε για τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή αρχή για τον σύλλογο.. Και καλά έργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσεις που βγήκατε κ σχολιάζετε ανώνυμα θέλετε να συμπληρώσετε κ το ονομα σας η να βγ να το κανω εγω που σας ξερω έναν,έναν σας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή αρχή στον σύλλογο... Και αφιστε τους να λένε ότι θέλουν ... Εσείς να ηστε πάντα δυνατοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή αρχή στον σύλλογο... Και αφήστε τους να λένε ότι θέλουν .. Εσείς να ηστε πάντα δυνατοί κ με το κεφάλι ψηλά... Σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλη Αρχη και Καλη Επιτυχία στο έργο σας
    Κριθυμου Σταυρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 9.56..βγες να τά πεις επονυμα και όχι σαν σκουλήκι από πρατοκουπριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς που γράφεται όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια για τον σύλλογο... Μάλλον είναι από ζήλια .. Γιατι αυτός ο σύλλογος αξίζει να υπάρχει... Επειδή είναι όλοι αξιόλογοι κ δυνατοί κ θα τα καταφέρουν... Εσείς πείτε ότι θέλετε δν θα ασχοληθεί κανείς μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν κατηγορεις καποιον δημοσια οπως κανουν καποιοι εδω , το ελαχιστο ειναι να βαλεις το ονομα σου
    Λεβεντες και αντρες μαγκες νομιζεται οτι ειστε αλλα δεν θα κανω και εγω το ιδιο λαθος να σας πω ανωνυμα τι ειστε.
    Το μερος ειναι μικρο και ειστε γνωστοι ενας ενας
    Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 32 ΑΤΟΜΑ ; ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ; ΜΑΛΛΟΝ , ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ " ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ " ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ , ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΠΙΤΙΑ.... ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ , ΝΟΜΙΖΩ , ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΑΣ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΡΘΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ. Ο ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ ΕΛΕΓΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ....ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ..... ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια σε όλους! Συνεχίστε το έργο σας όπως το ξεκινήσατε δυναμικά κ με όρεξη, και αφήστε όλους αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα να κρυφοκοιταζουν από τις γωνίες!
    ΕΙΡΗΝΗ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελπίζω να μην έχουμε καμία παραίτηση από το εκλεγμένο συμβούλιο αυτές τις μέρες για να μπει άλλος στην θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Λαμπράκη(Κωνσταντουλα) Κ ο Μανικας ζουν στο Αρχοντοχωρι εσείς που είστ που τα λέτε όλα αυτά???


    Καλή αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είπαν ότι δεν μπορούν να ψηφιζουν από το τηλέφωνο.Ενω στο δημοτικο σχολείο που εγίναν οι εκλογές του 2019 μπορούσε να ψηφιση ο ταμιας για τον άντρα της που έλειπε,,,,Ενώ οι υπόλοιπες γυναίκες δεν μπορούσα ν να ψηφισουν για τους άντρες τους που δεν ήταν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο