Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα από Φεβρουάριο

               Το… δεύτερο μήνα του έτους φαίνεται ότι θα αποκτήσει ο δήμος Ξηρομέρου προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα για το 2020. Ενδεικτικό των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νέα δημοτική αρχή του Γ. Τριανταφυλλάκη, που αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της ανέλαβε και την «καυτή πατάτα» της οικονομικής δυσπραγίας.
           Είναι χαρακτηριστικό ότι τη ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του προσχεδίου του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το 2020......



               Η στήλη πρόσφατα αναφέρθηκε πως στις επαφές που είχε ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να λύσει το δυσεπίλυτο γρίφο του προϋπολογισμού και να λάβει οδηγίες, ώστε να αποφευχθεί η… κατάρρευση του δήμου και το… μνημόνιο.  
         Οι κινήσεις που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή φαίνεται πως αποδίδουν τουλάχιστον στο βαθμό που θα αποτραπούν τα χειρότερα… Τα οικονομικά του δήμου Ξηρομέρου εξάλλου θα απαιτήσουν αρκετό καιρό για να… στρώσουν.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

13 σχόλια:

  1. Αφού είστε ανίκανοι
    Ούτε προϋπολογισμό δεν ξέρετε να κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ μόνο το απόλυτο τίποτα.... Αααα ξέχασα κάνεις την γλάστρα...

      Διαγραφή
  2. Ανίκανοι αυτοί; Δουλεύουν στον Δήμο μέχρι τις 10 το βράδυ προσπαθώντας να μαζέψουν τα χάλια του Γαλουνης. Δεν είναι και μάγος ο δήμαρχος να γεννήσει λεφτά. Αναγνωρίσετε τουλάχιστον τον αγώνα που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μουστακιας θα είχε φτιάξει 10 προϋπολογισμούς και εσείς ακόμη κανένα είστε για γέλια και για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχει χρόνο να φτιάξει πολλούς προϋπολογισμούς εκεί που θα είναι σε λίγο

      Διαγραφή
  4. λιγη τσιπα δεν εχετε μωρε
    διαλυσατε τον δημο χρωσταει σε ολο το κοσμο γιατι τα δινατε με προφορικες εντολες για να περνα ολο το συναφι καλα και αντι να κρυβεστε απο ντροπη θελετε να μιλησετε
    ουστ
    ο κοπρος του αυγεια θα καθαρισει και θα δημιουργηθει δημος υγιεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρε γαλουνηδες χαραμοφαιδες ακομα εχετε θρασος και μιλατε .καταστρεψατε τα παντα ρε κοπροσκυλα.το 75% σας εδιωξε με τις κλωτσιες και ακομη μιλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεχρι τις δεκα το βραδυ;σε αλλους δημους δουλεουμαι ολο το 24 ωρο θεσεις δεν θελατε ;δουλεψτε τωρα και αφηστε τα κλαματα .οσο εγω πινω το καφεδακι μου στη παραλια.αληθεια ο μισθο σας ποσο ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις να τον πληρώσεις ή στον πληρώνουν άλλοι ή από τα κλεμμένα ;

      Διαγραφή
    2. Χαχαχ αν θυμάμαι καλά βρωμαγε το χνωτο σου... Τώρα έχεις και μισθό;;;;; και ειρωνεύεσαι κιόλας;;;; όλοι όσοι δουλευουν έχουν οικογένειες. Ντροπή σου βρωμιαρη... Τεμπέλη... Έτρωγες τα λεφτά του Δήμου και το παίζεις και κάποιος....

      Διαγραφή
    3. Τι έγινε Γιαννάκη τελείωσε το μαρούλι και από την πείνα φαντάζεσαι ότι είσαι πλοιοκτήτης;;;; 🤣🤣🤣🤣είσαι για γέλια...

      Διαγραφή
  7. Ανυπομονώ να δω τον γαλουνη και ολο το επιτελείο του στην δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τριανταφυλακη προχωρα ο λαος ειναι μαζι σου.τα λαμογια του γαλουνη λυσαξανε και ειναι ετοιμα να φανε τα εντερα τους.χα χα χα τρμπεληδες γαλουνακια σας κοπηκε η μασα και οδυρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο