Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Δήλωση Γιώργου Βαρεμένου για το θέμα της δωρεάς του Μητσοτάκη στη Βοστόνη

Οι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στη τελετή αποφοίτησης του Κυριάκου από το πανεπιστήμιο στη Βοστόνη είχαν διαπιστώσει ότι η οικογένεια έχει φίλους που τους θεωρεί σημαντικούς. Δεν μπορούσε όμως κανείς να προβλέψει ότι αυτό θα κόστιζε ακριβά στο ελληνικό δημόσιο, όταν ο Κυρ. Μητσοτάκης επεδείκνυε την γαλαντομία του με ξένα κόλλυβα στο Ινστιτούτο της Βοστόνης.
Καμιά ταυτότητα του ελληνισμού δεν φροντίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, όπως ισχυρίστηκαν κύκλοι του Μαξίμου, οι οποίοι αποπειράθηκαν να απαντήσουν στην έξοχα τεκμηριωμένη παρέμβαση του Νίκου Φίλη. 

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η διαχρονική φροντίδα για τη διαιώνιση ενός φαύλου συστήματος, που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και για την οποία ο επικεφαλής του επιτελικού, πελατειακού κράτους, χρησιμοποιεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, το εκλογικό αποτέλεσμα. 
Πλανάται όμως αν θεωρεί ότι θα ξεγελάει εις το διηνεκές και για όλα τον ελληνικό λαό, τον οποίο χρησιμοποιεί επικοινωνιακά σαν ένα πληθυσμό χωρίς ταυτότητα.

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΕΜΕΝΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΎΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη ειναι η αντιπολιτευση Συριζα τώρα; απλα να λετε κατι για να λέτε; σοβαρευτειτε, καταλαβετε οτι παει το ονειρο της Κυβερνησης, παρενθεση ηταν και παει. Χωνεψτε το ρολο της αντιπολιτευσης αλλα να μιλατε οταν πρεπει να πειτε κατι και οχι απλα για να μιλάτε. Τοσο πιο πολυ σας αποστρεφεται ο κοσμος βλεπωντας την ποιοτητα της αντιπολιτευσης Συριζα.
    Αντε και στα μονοψηφια ποσοστα με το καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο