Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Βασίλης Φεύγας: 8 με άριστα το 10 στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός!

Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, ανέφερε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9. 

Ερωτώμενος, ο κ. Φεύγας για πορεία της κυβέρνησης τόνισε ότι υπάρχει θετικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία καθώς η αισιοδοξία και η ελπίδα έχουν αντικαταστήσει την απαισιοδοξία και την απογοήτευση. Σήμερα η Ελλάδα δανείζεται με αρνητικά επιτόκια, ενώ υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις από την ελληνική και διεθνή επενδυτική κοινότητα. Βαθμολογώντας την κυβέρνηση με άριστα το 10, τόνισε ότι θα έβαζε 8, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς οι προσδοκίες που υπάρχουν στην κοινωνία είναι μεγάλες και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιηθούν ακόμη μεγαλύτερες.
Για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως θα πρέπει:
•    Να υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές και να ενώνει τους Έλληνες.
•    Να σηματοδοτεί, έπειτα από μια 10ετή οικονομική κρίση, την μετάβαση σε μια νέα εποχή στην οποία φαίνεται να εισέρχεται η χώρα μας.

Τέλος όσον αφορά την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο κ. Φεύγας τόνισε ότι αυτή είχε θετικό πρόσημο τόσο από γεωπολιτικής  όσο και από οικονομικής σημασίας.

9 σχόλια:

  1. Η Ελλαδα χωστάει 320 δις ευρώ δημόσιο εξωτερικο χρεος

    Κι εμείς "πετάμε ακόμα στα σύννεφα "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που τα παει καλα ρε φευγα που στο αστυνομικο κρατος που θελει να φτιαξει.η στη φτωχεια που μερα με τη μερα μεγαλωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου παει καλά η οικονομία

    Τοτε γιατί είχαν μεγάλη πτώση τζιρου τα καταστήματα Αγρινιου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου παει καλά η οικονομία

    Τοτε γιατί είχαν μεγάλη πτώση τζιρου τα καταστήματα Αγρινιου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τραβά μία βόλτα στα καφενεία του ξηρομερου όπως έκανες προεκλογικά και πεστα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ξεσηκωθει ο λαος γιατι ερχοντε χειροτερα.μην καθεστε αλλο στο καναπε .οχι αλλη υπομονη ολοι στο πεζοδρομιο .εχουμε παιδια εγγονια σε ποια κοινωνια θα ζησουν της φτωχειας και της κακομοιριας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά. Ειδικά στο μεταναστευτικό έχετε την ίδια πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος σας ψήφισε για κάτι διαφορετικό μέχρι τώρα το μόνο που κάνετε είναι να παίζετε ξύλο με τους αναρχικούς ουσία καμία οι εκλογές θα ξανάρθουν σύντομα σοβαρευτείτε και κάνετε ότι υποσχεθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να κανουν ρε φιλε στο μεταναστευτικο τους γυρισε μπουμεραγκ στο μακεδονικο τα ιδια απο αναπτυξη μηδεν .ο κοσμος εξω βραζει .τσιπρα ελα να σωσεις τους ελληνες απο τη λαιλαπα του μητσοτακισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τσιπρας να μας σωσει από το μεταναστευτικο και το σκοπιανο. Ανέκδοτο. Αυτος υπέγραψε την κακη συμφωνια και αυτος τους ελεγε με τη πολιτικη τους και τα λογια τους ελατε ειναι ωραια εδω στην ελλαδα να λιαζιεστε στις πλατειες. Επι συριζα παρθηκαν οι αποφασεις των αλλων κρατων εναντιον των ελληνικων συμφερόντων για το μεταναστευτικο. Μουγκα ο συριζα. Τα νταουλια που θα βαραγαν ειχαν σιωπησει και η μερκελ απο γκοου χομ εγινε κολλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο