Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Βίντεο σοκ: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χτυπά 11χρονο αγόρι

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αποκαλύπτει ένα ακόμα περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα αυτή τη φορά ένα 11χρονο αγόρι.

Στο βίντεο φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να χαστουκίζει το αγόρι, που είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο των τεσσάρων αστυνομικών που έκαναν περιπολία στο Μενίδι και αναζητούσαν πληροφορίες.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 16:00 χθες και κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν. Δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπαίνουν σε ένα στενό, όπου βρίσκονται δύο παιδιά, το 11χρονο αγόρι, (με τη μπλε μπλούζα) κι ένα δεύτερο αγόρι που αναζητούν οι αρχές.

Κάποια στιγμή ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς χαστουκίζει τον 11χρόνο, ενώ το άλλο παιδί τρομοκρατείται και αρχίζει να υποχωρεί προς τα πίσω, ενώ ο αστυνομικός που έριξε το χαστούκι κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του. Μάλιστα στο βίντεο το δεύτερο αγόρι φαίνεται να το βάζει στα πόδια για να ξεφύγει.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από ανάρτηση ενός εργαζομένου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος μαζί με τον πατέρα του.

Το παιδί ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και πολύ τρομαγμένο, ενώ ένας γείτονά του έστειλε το βίντεο.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε σήμερα πως οι τέσσερις αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και πως έχει ξεκινήσει ΕΔΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση από χθες την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.


πηγή:  star.gr

8 σχόλια:

  1. Τι περιμένεις από ανεκπευδευτους;τους βάζουν δύο μήνες σε μια στολή και μετά τους βγάζουν στον δρόμο, αυτοί ούτε για αγροφύλακες δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακως το χαστουκισαν το παιδί,αλλά δεν είδα την ίδια ευαισθησία όταν τα καλά παιδιά της κατάληψης στην Αθήνα,πετούσαν τσιμεντολιθους στα κεφάλια των αστυνομικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάτσοι, γουρούνια,δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το επάγγελμα σου δεν το σπουδάσεις και είναι πολιτικό ρουσφέτι αυτά γίνονται στη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές τις βλακειες κάνουν κάποιοι μπάτσοι και την πληρώνουν οι αστυνομικοί όλοι. Και μετά αναρωτιομαστε γιατί καίγεται η Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν άτομα χωρίς παιδεία και μόρφωση βάζουν μια στολή και νομίζουν ότι έπιασαν το παπά από τα α@@@@@α αυτά θα γίνονται..... Οι σύγχρονοι σεριφηδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο