Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Γκρίνιες και εσωστρέφεια στο τοπικό ΚΙΝΑΛ


Γκρίνιες λένε υπάρχουν στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με την συμπεριφορά της προέδρου Φώφης Γεννηματά και τους διορισμένους που θα πάνε στο συνέδριο. Αλλά παρόλο που γκρινιάζουν δεν «τολμούν» να σηκώσουν το γάντι και να θέσουν θέμα ηγεσίας......

Στο συνέδριο όμως λένε ότι κάποιοι θα βάλουν το ζήτημα των νομαρχιακών επιτροπών και των στελεχών που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά θα ψηφίσουν στο συνέδριο.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ανήκει στην ομάδα αυτών που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το εάν θα πρέπει το συνέδριο να γίνει με γρήγορες διαδικασίες ή να τηρηθούν οι προβλέψεις του καταστατικού και να πάει παραπίσω, ώστε να εκλεγούν νέοι σύνεδροι. Αλλά η Φώφη φαίνεται πως κατάφερε να επιβληθεί στους εσωκομματικούς της αντιπάλους και να παραμείνει πρόεδρος μέχρι το 2021.
Βλέπετε το 2021 είναι μια σημαδιακή χρονιά. Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Λέτε τότε να επαναστατήσουν οι σύντροφοι; Πάντως κάποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους παρόλο που λένε ότι τα έβαλαν στα θηκάρια.
Σε τοπικό επίπεδο πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν συμφωνούν με την κ. Γεννηματά και μάλιστα της χρεώνουν την στρατηγική που ακολούθησαν κάποιοι στις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα σχολιάζουν έντονα τις κινήσεις αυτών από την δημοτική παράταξη να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου.
Εάν το ΚΙΝΑΛ συνεχίσει έτσι στις επόμενες εκλογές δεν θα μπορούν να φτιάξουν ψηφοδέλτιο στο νομό, λένε.
Εφημερίδα «Συνείδηση»


15 σχόλια:

  1. στις επόμενες εκλογές , αν πάνε έτσι με γκρίνιες , το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΠΑΣΟΚ θα έχει την εξέλιξη της ΕΔΗΚ με τον αξιότιμο κατα τάλλα Γιάννη Ζίγδη. Δεν το βλέπουν τα στελέχη οτι δεν τραβάει άλλο το "κάρο " ; Ποιο ΚΙΝ.ΑΛ ; Αφού το εγχείρημα αυτο απέτυχε στην πορεία του φυσικά.Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μόνον ΠΑ.ΣΟ.Κ . Γνώμη μου . Ευχαριστώ. Ν. Κονταξής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟς ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
    ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΘΕΡΙΣΕ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Τ6ΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠαΣοΚ ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ένα μεγάλο και ανεπανάληπτο πολιτικό. Και εξέφρασε αυθεντικά τη μεγάλη δημοκρατική, προοδευτική και αντιδεξιά παράταξη. Με μεγάλη προσφορά στο λαό και τον τόπο. Μετά το θάνατο του ιδρυτή του, σταδιακά εκφυλίστηκε σε Κόμμα απροσδιόριστου πολιτικού στίγματος. Αν πετύχει το εν εξελίξει εγχείρημα Τσίπρα για την οργανωτική και πολιτική αντιστοίχηση του ΣΥΡΙΖΑ προς την εκλογική του βάση, ο ίδιος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός και το ΚΙΝΑΛ είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει μπει στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 80. η πιό χρυσή δεκαετία
      Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρισε την Εθνική Αντίσταση
      και διπλασίασε και τους μισθους και τις συνταξεις του κοσμου
      οι δάσκαλοι τότε έπαιρναν 3 και 60
      << Ανδρέα ζείς Εσύ μας Οδηγείς >>

      Διαγραφή
  4. Εμείς φίλε δεν ψηφίζουμε σύριζα για να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ. Ο λαός ψηφίζει σύριζα για κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε τι κιναλ θέλετε αυτό είναι απορρυπαντικό. Φτιάξτε από την αρχή ένα νέο ΠΑΣΟΚ με καινούργια και αυθαρτα στελέχη και αφήστε τα απορρυπαντικά για το πλυντήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ηγέτης ένας είναι ο Αλέξης ο τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συστρατευτειτε εσείς που δεν θέλετε τη δεξιά στον έναν και μοναδικό ηγέτη τον Αλέξη το τσίπρα.και αφήστε το κιναλ που είναι σκόνη πλυντηρίου να τ
    Πλένουμε τα ρουχαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοσιαλδημοκράτες είναι ας κάνουν ότι νομίζουν καλλίτερα για το δημοκρατικό σοσιαλιστικό μετασχηματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ που λες Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς η είσαι βολεμένος στο δημόσιο ή είχες 5 προβατάκια και δήλωνες 500 ήσουνα βολεμένος στο σύστημα του τρισάθλιου ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως ετσι είναι.
      Σε παραδέχομαι να λέγεται και καμιά αλήθεια.

      Διαγραφή
  10. 11:47 μ.μ.
    Επι ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε και ο νόμος 2190/1994
    Του αείμνηστου Αναστασίου Πεπονή για τις προσλήψεις στο δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Αδέρφια γυρίστε όλοι στο ΠΑΣΟΚ να το ξανακάνουμε μεγάλο και τρανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είναι όλοι αυτοί που βολεύτηκαν με το ΠΑΣΟΚ. Όλοι αχάριστοι είναι. Στο ΠΑΣΟΚ μείναμε εμείς που δεν μας κάνανε ούτε ένα ρουσφέτι. Έχω παράδειγμα το πατέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νέα Δημοκρατία δέν εκανε ποτέ διορισμούς στο δημόσιο.
      Ποτέ.
      Μόνο το {κακό} ΠΑΣΟΚ έκανε διορισμούς στο δημόσιο

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο