Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

             Την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας ζητά με επιστολή που απέστειλε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Αφορμή της επιστολής αποτέλεσε διακοπή προσωρινών μετακινήσεων αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.
       Αναλυτικά η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας αναφέρει τα εξής:

      Με διαδοχικές διαταγές του Α.Ε.Α. διακόπηκαν οι προσωρινές μετακινήσεις αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, για την ασφάλεια του Αερολιμένα Ακτίου – Βόνιτσας.
       Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο έως και την τελευταία διαταγή του Α.Ε.Α. διακόπηκε η προσωρινή μετακίνηση και των τελευταίων αποσπασμένων δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, το οποίο πέραν από την ασφάλεια του Αερολιμένα Ακτίου είναι Αστυνομικό Τμήμα μεικτής αρμοδιότητας (Ασφάλεια, Τάξη, Τροχαία) με μεγάλη εδαφική αρμοδιότητα.........



        Προτείνουμε, την ανανέωση των προσωρινών μετακινήσεων αυτών και αν αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω υπηρεσιακών αναγκών των υπηρεσιών Αττική που ανήκουν οργανικά, να ενισχυθεί το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας από αστυνομικούς που επιθυμούν αδαπάνως για το δημόσιο, από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας εκτός Αττικής.
         Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας / Αερολιμένα Ακτίου – Βόνιτσας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της περιοχής ευθύνης του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μαυραγάνης

Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Διώτης


3 σχόλια:

  1. και αυτοι που ηταν ειδει στην βονιτσα και εφυγαν με αποσπασεις ή μεταθεσεις εντος της ακαρνανιας γτ να μην επιστρεψουν?? για να κανετε μικροκοματικα παιχνιδια εσεις ? σας επιασε καυμος για την αστυνομευση της Βονιτσας τωρα?? στις μεταθεσειςς που εγιναν χωρις σειρα γτ δεν μιλησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έστω να επιστρέψουν οι αποσπασμένοι του Α.Τ. Ακτίου-Βόνιτσας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστω να επιστρέψουν οι αποσπασμένοι του Α.Τ. Ακτίου-Βόνιτσας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο