Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

Νύχτα τρόμου έζησε χθες ένα ζευγάρι στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία τους, όμως εντός της βρισκόταν εκείνη την ώρα το ανδρόγυνο.

Οι δράστες χτύπησαν τον 51χρονο άνδρα και την 46χρονη γυναίκα με λοστό, τραυματίζοντάς τους, ευτυχώς ελαφρά και έπειτα τράπηκαν σε φυγή πριν κλέψουν κάτι.

Το ανδρόγυνο μετέβη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες, όπου δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το Αιτωλικό.

Το Α.Τ. Αιτωλικού ενεργεί την προανάκριση και έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος των δραστών.

πηγή:agriniopress.gr

12 σχόλια:

  1. Να πειτε ενα ευχαριστώ στον Συριζα που γεμισε την Ελλαδα λαθρομετανάστες και που με το Νόμο Παρασκευοπουλου εβγαλε ολους τους κλεφτες και τους ληστες εξω απο τις φυλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10.47 το μυαλό σου κι ένα κουκούτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε τα κουκουτσια και καλυτερα ζητα συγνωμη απο τον ελληνικο λαο που με την ψηφο σου εδωσες την ευκαιρια στην αριστερη παρενθεση να ξεχαρβαλώσει τη χωρα

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
      εάν εσύ κομματικέ οπαδέ (fán ) νόμιζες γιατί έτσι νόμιζες και ακόμα έτσι νομίζεις οπαδέ,
      οτι ο ΣΥΡΙΖΑ το Γενάρη του 2015 παρέλαβε σωστά δομημένη οικονομία και όπως λές οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδιοργάνωσε την οικονομία,
      δέν φταίει κανένας, ο φανατισμός σου φταίει.
      άντε ξύπνα οπαδέ έ οπαδέ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισε την Ελλαδα λαθρομετανάστες, έβγαλε τους εγκληματιες εξω απο τις φυλακές με το Νομο Παρασκευοπουλου, προδοσε τη Μακεδονια, ξεπουλωντας το ονομα στους Σκοπιανούς, γονάτισε τη μεσαία τάξη, ψηφισε μνημονιο αντι να τα σκίσει και επειδη με ψεματα ηρθε και με ψεματα εφυγε, ελεγε οτι ειχε αυταπάτες...ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΑΣ...ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    4. Ο κόσμος ας δώσει στο Κόμμα του Σύριζα και στα Αλλα Κόμματα
      ότι ποσοστό ελεύθερα αποφασίσει.
      Εκλογες είναι και όποτε και αν γινουν οι εκλογές.
      Κανενας ομως δέν πιστεύει την ... θεωρία σου,
      ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τους πρόσφυγες-μετανάστες.

      Διαγραφή
    5. Για τα υπολοιπα συμφωνεις δηλαδη; ωραια. Ξεκιναμε απο μια βαση. Οσο για τους λαθρομεταναστες θυμισου την Τασια που τους καλουσε να ερθουν στην Ελλαδα και τον Τσιπρα γιατι εδω ειναι καλα και λιαζονται..τους εδωσαμ ΑΦΜ, επιδοματα, μονο δεν προλαβαν να τους δωσουν και δικαιωμα ψηφου γιατι αυτος θα ηταν ο μονος τροπος να παραμεινει στην εξουσια η παρενθεση Συριζα...αντε καλα μυαλα

      Διαγραφή
  3. Κανένας δέν λέει ότι δέν είχαμε και δέν έχουμε ως χώρα
    ωραίο, ήπιο και πολιτισμένο κλίμα. Και γι αυτό μάλλον
    μας προτιμούν οι ξένοι συμπολίτες μας απο άλλες χώρες του κόσμου.
    Και δέν συνάδει με την κοινή λογική αυτό που λές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε συντροφεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Δέν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα που δέν ταιριάζουν καθόλου
      οι απόψεις μας και δέν υπάρχει λόγος να "χαλάμε" τις καρδιές μας που τυχαίνει να διαφωνούμε.
      Χάρηκα για την συζήτηση που είχαμε και τα ξαναλέμε προεκλογικά
      το 2023 κι' εκεί θα φανεί στις κάλπες ποιοί μιλάνε με λογικά επιχειρήματα και όχι με φαντασία και ανέξοδα συνθήματα.

      Διαγραφή
    3. Ο Τσιπρας ειπε οτι ειχατε αυταπάτες...ναι ο Τσιπρας που πηγε ταχα χτες στο Πολυτεχνειο για να το παιξει επαναστατης αλλα στην Πλατεια Συνταγματος εκοψε περα γιατι θα ηταν για περισσοτερα γελια να φτασει ως την Αμερικανικη Πρεσβεια και να φωναζει φονιαδες των λαων, αυτος που εδωσε γη και υδωρ στην Αμερικη οσο ηταν Πρωθυπουργος..γελανε και τα τσιμεντα μαζι σας συντροφεεεεεεε..οσο περναει ο καιρος τοσο ο κοσμος βλεπει ποσο παραμυθι πουλησε ο Συριζα και θα δεις τα ποσοστα του να πηγαινουν εκει που πρεπει στο 3-4%...ηδη ειναι στο 24 απο το 30 και κάτι που πηρε στις εκλογες. Ο κοσμος, δυστυχως οχι όλοι ακομη αν κρινω απο σενα, καταλαβαν οτι τους κοροιδευε στα μουτρα ο θιασος ΣΥΡΙΖΑ και για την ωρα απλα διασκεδαζουν με την αντιπολιτευση που κανει. Αντε καλα μυαλα συντροφε αν και δεν το βλεπω. Καποιους συριζαιους τους θεωρουσα αφελεις και θολωμενους και τους εδινα ελαφρυντικα. Μαλλον πωρωμενοι είναι ομως και ο ΣΥΡΙΖΑ οπως αποδειχτηκε κομμα επικινδυνο για τα συμφεροντα της Ελλαδος αφου πανω απο ολα εχει τις ιδεοληψιες του. Καλη κατρακυλα στα ποσοστα ευχομαι και εδω ειμαστε για να γελαμε με την ποιοτητα της αντιπολιτευσης Συριζα.

      Διαγραφή
    4. Μπορείς ελεύθερα να εύχεσαι ότι εσύ νομίζεις, όμως μήν ξεχνάς ότι η συλλογική άποψη θα καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών το 2023.
      Μέχρι τότε υπάρχει αρκετός χρόνος να μπορέσεις να συνθέσεις και να εξισορροπήσεις και με άλλες ισότιμες πολιτικές απόψεις, την τελική σου γνώμη για τα πολιτικά πράγματα που αφορούν τον τόπο μας.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο