Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Ζημιές στο λαογραφικό μουσείο ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ- Σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία του!!

          Όπως ενημερωνόμαστε από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ), την 17η Νοεμβρίου διαπιστώθηκε ότι στο λαογραφικό μουσείο Παλαιομάνινας που εγκαινιάστηκε πολύ πρόσφατα κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα δωμάτιο είχαν αποκολληθεί τμήματα της οροφής, στο άλλο είχαν πέσει τμήματα της οροφής και στο τρίτο δωμάτιο το παράθυρο που ασφάλιζε με ένα καρφί, είχε ανοίξει από τον αέρα ρίχνοντας και σπάζοντας ψηλά το έπιπλο και μερικές στάμνες.........


           Ο Πρόεδρος της Παλαιομάνινας κ. Σπύρος Ζώγας, ο οποίος πρώτος διαπίστωσε τις ζημιές, ενημέρωσε την δημοτική αρχή, η οποία με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Λευτέρη Μάντζαρη επισκέφτηκαν το μουσείο, το οποίο είχε τις ζημιές που προαναφέραμε και εντός του κτιρίου μέσα είχαν εισχωρήσει βρόχινα νερά.
        Κατόπιν τούτου και μετά τη σύμφωνη γνώμη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, το μουσείο σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία του.

        Προς σκοπού της ανακαίνισης του λαογραφικού μουσείου Παλαιομάνινας, εμείς έχουμε καταγράψει μέσω του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» 8 εντάλματα πληρωμής, συνολικού ποσού 17.803,17 €.

     Όλα τα 8 εντάλματα πληρωμής εδώεδώεδώεδώεδώεδώεδώ και εδώ.










4 σχόλια:

  1. Βλέπω Μύτικα πρες είναι ενημερωμένο για όλα και μπράβο του. Μπορεί να μας πει όμως γιατί σταμάτησε να βάζει φωτογραφίες με τα σκουπίδια στην αλυζια που γίνετε ένας χαμός. Ελπίζω αγαπητό Ξηρόμερο να μπει το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 χρόνια επι της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι ζήτημα να εχει γραφτεί 5 φορές για τα σκουπίδια και όχι όλες από εμάς αλλά από πολίτες. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι προπαγάνδα. Απόδειξη είναι τα δημοσιεύματα που υπάρχουν και ότι οι φαντασίες και η προπάνδα του καθενός.
      Επί της νέας δημοτικής αρχής ήδη υπάρχουν δύο αναρτήσεις για τα σκουπίδια, μία δική μας και μία πολίτη. Απόδειξη στο μπλοκ.
      Για το λαογραφικό αναφέραμε ενε γεγονός που το είδαμε δημοσιευμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της κοινωφελούς και με καθυστέρηση 6 μέρες. Αναφερθήκαμε λοιπόν σε ενα πραγματικό γεγονός και ενημερώσαμε πόσα χρήματα δόθηκαν για το λαογραφικό της Παλαιομάνινας με βούλες και υπογραφές του τεως Προέδρου της κοινωφελούς χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο εκ μέρους μας. Αυτό αν ενοχλεί κάποιους συντρόφους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΒΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το λαογραφικό μουσείο ανήκει σε κάποιον σύλλογο από τ χωριό ο δήμαρχος δεν πρέπει να δώσει ούτε 1 ευρώ για τις ζημιές...Να βρούνε μόνοι τους λεφτά από τους φίλους του συλλόγου ή από τα πανηγύρια που κάνουν κ έχουν κέρδη κ να κάνουν της ζημιές ή φίλοι του συλλόγου...
    Αν ανήκει στο Δήμο να κάνει τις Ζημιές ο δήμαρχος και να βάλει ωράριο λειτουργίας ώστε να μπορεί να είναι επισκέψιμο από τους κατοίκους του δήμου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο