Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο Δάσκαλος ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ γράφει για τον φίλο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

Από τον Δάσκαλο Θανάση Αργύρη, Πρώην Διευθυντή του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη – Βασιλόπουλου, λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή πρός τον φίλο του Παναγιώτη Στάϊκο......

Φίλε Παναγιώτη
      Η μοίρα το ‘φερε να γνωριστούμε όταν παιδιά αμούστακα υπηρετούσαμε την Πατρίδα. Έφεδρος αξιωματικός εγώ στην 2η  Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, γιατρός μονάδας εσύ.
       Εκεί κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες (γιατί γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο σκληρή και απαιτητική είναι η εκπαίδευση των καταδρομέων – αλεξιπτωτιστών) πήρα μια πρώτη γεύση του χαρακτήρα σου. Κι ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα ευχάριστα όταν στις συγκεντρώσεις αξιωματικών της Μοίρας, στις οποίες ήσουν πάντα παρών, πριν από κάθε άσκηση, πάντα έβαζες τον εαυτόν σου στην πλευρά των στρατιωτών και όχι των αξιωματικών.
      Δεν δίστασες σε πολλές φορές να έρθεις σε κόντρα με τον Διοικητή της Μοίρας υποστηρίζοντας το δίκιο του απλού φαντάρου...........



       Αργότερα παντρεμένος με την Λαμπρινή ήρθες κι εγκαταστάθηκες στον Αστακό. Έζησες εδώ, ζυμώθηκες με τα προβλήματα, τις αγωνίες και τα χούγια του Ξηρομέρου, έκανες τον  Αστακό Πατρίδα σου και τολμώ να πω ανεπιφύλακτα ταυτίστηκες με τον χαρακτήρα του λεβέντη Ξηρομερίτη. Φιλότιμος στο έπακρο και φιλόξενος. Αλλά και τραχύς. Περήφανος και πάντα κυρίαρχο στοιχείο το θάρρος της γνώμης, αλλά και μπροστάρης σε κάθε μορφή κοινωνικής ζωής. Ακραίος σ΄ όλες τις εκδηλώσεις.
-Δεν ξέρει και δεν θέλει μέσες λύσεις.

          Αγάπησες αυτόν τον τόπο και προσέφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις σαν γιατρός, σαν πολιτικός στα Αυτοδιοικητικά.
       Επίτρεψέ μου να σταθώ στο λειτούργημα του γιατρού, γιατί περί λειτουργήματος πρόκειται και όχι περί επαγγέλματος. Ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος που πάντα έτρεχε και τρέχει με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, σ‘ όποιον χρειάστηκε την βοήθειά σου μέρα ή νύχτα. Άλλωστε αυτό τον όρκο έδωσες στον Ιπποκράτη  και τον τίμησες και με το πάρα πάνω .
       Να είσαι περήφανος γι‘ αυτό, όπως περήφανος νιώθω και εγώ που  σ‘ έχω οικογενειακό φίλο.

         Για τα έργα σου στην πολιτική δεν θέλω να πω πολλά, για να μη θεωρηθεί, ότι σου κάνω διαφήμιση. Κι ίσως επειδή έχω ασχοληθεί με την ιστορία της Πατρίδας μας, μέσα μου δυο πράγματα δεν μπόρεσαν να βρουν αποκούμπι. Η πολιτική και οι πολιτικοί.
      Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει, όσο κακοπροαίρετος κι  αν είναι, τη δουλειά και τα έργα του Παναγιώτη Στάϊκου.
-Αυτά μιλάνε από μόνα τους.

Φίλε Παναγιώτη,
          Όπως ξέρεις η οικογένεια μου έζησε και ζει μια τραγωδία, που μας ανάγκασε να αποτραβηχτούμε από κάθε μορφή κάθε μορφή κοινωνικών εκδηλώσεων. Το πλήγμα βαρύ. Σ‘ αυτό το δράμα μας φίλε ήσουν δίπλα μας και σ‘ ευχαριστώ. Κι ας μη θεωρηθεί ότι αυτά τα λέω για να βγάλω την υποχρέωση. Σε καμία περίπτωση. Άλλωστε η ζωή μ‘ έχει διδάξει, ότι κάποια πράγματα, δεν  λειτουργούν ανταποδοτικά. Ή τα‘ χεις μέσα σου ή δεν τα‘ χεις.
-Ή τα ζεις ή δεν τα ζεις.

Φίλε γιατρέ- φίλε Παναγιώτη
      Έδωσες  μ‘ απλοχεριά! Το μόνο που μπορείς να προσδοκάς πλέον να εισπράξεις είναι η αγάπη και η εκτίμηση μας.
      Στα μάτια μας, στην ψυχή μας, στην συνείδησή μας σ‘ έχουμε τοποθετήσει ψηλά! Κι εκεί θα μείνεις.
    Με αγάπη και εκτίμηση τόσο σε σένα, όσο και στην οικογένειά σου.
       Κλείνοντας αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να σου θυμίσω μερικούς μόνο (όχι όλους λόγω χώρου) από στοίχους από το περίφημο ‘’Αν‘’ του Κίπλιγκ:

Αν….
Αν μπορείς στην τρικυμία να κρατήσεις ψυχραιμία
Κι αν μπορείς και στους εχθρούς σου να σκορπίσεις το καλό
Αν  μπορείς όταν σε βρίζουν να μην βγάζεις τσιμουδιά
Αν μπορείς στην καταιγίδα να μην χάνεις την ελπίδα
Αν μπορείς να συγχωρέσεις όσους  σ ‘ έχουν αδικήσει
Κι αν μπορέσεις να  αγαπήσεις όσους σ ‘ έχουνε μισήσει
Αν ποτέ δεν σε μεθύσει του θριάμβου το κρασί
Αν στα ψέματα των άλλων δεν λες ψέματα κι εσύ
Αν μπορείς να μην θυμώνεις , αλλά μηδέ και να κλαίς
Όταν άδικα συ λένε πως μονάχα  φταις

Αν οι φίλοι κι εχθροί σου δεν μπορούν να σε πληγώσουν
Ε!!!! Γιατρέ μου τότε
Θα μπορέσεις  ν‘ απολαύσεις όπως πρέπει την ζωή σου
Θάσε άνθρωπος σπουδαίος και όλη η γη θάναι δική σου.

Καραϊσκάκη 6/11/2019

Θανάσης Αργύρης
Πρώην Διευθυντής Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη – Βασιλόπουλου

Υ.Γ: Στην ζωή μου επέλεξα, όσο μπορώ να περνώ απαρατήρητος. Σεμνά. Δεν με συγκίνησε ποτέ το εγώ και η προβολή. Γι αυτό δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν και για κανένα λόγο. Εκφράζω την προσωπική μου και μόνο θέση.


32 σχόλια:

  1. Παναγιωτη,Ο Θανασης τα ειπε Ο λ α !!! και εννοει αλλα τοσα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο!!!!!!! Κάλυψε πολλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας λέτε για αυτά που συνέβησαν στα δημοτικά συμβούλια.....εαν αυτό δεν είναι διαφήμιση τότε τι είναι;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αγαπημένε μου φίλε Θανάση.!!!!
    Άξιε Δάσκαλε.!!!!
    Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια .
    Που να το φανταζόμασταν τότε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών ,εσύ ένας πολύ σκληρός ,δίκαιος και ευαίσθητος κομάντος, Ξηρομερίτης Έφεδρος Ανθυπολοχαγός και εγώ ένα ‘’ ένα σοκολατόπαιδο ‘’ από το ‘’κολέγιο ‘’ της Ιατρικής ,ο οποίος θα αποδεικνυόταν πολύ σκληρό καρύδι , πως θα ξανασυναντιόμασταν στον Αστακό και η φιλία που είχε ξεκινήσει από την 2η Μοίρα , όπου μάθαμε να ζούμε και να επιβιώνουμε κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες , θα γινόταν μια πολύ δυνατή οικογενειακή φιλία για πάνω από 40 χρόνια από τότε, στην οποία ήμασταν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον και εννοείται και την στιγμή που η μοίρα σας έπαιξε το πολύ σκληρό παιγνίδι παίρνοντας στους ουρανούς το αγγελούδι σας.
    Και συναντηθήκαμε και πάλι κάτω από άλλες όμορφες ιδιότητες.
    Εσύ Διευθυντής του Δημητρούκειου Δημοτικού σχολείου και εγώ Δήμαρχος Αστακού .
    Η συνεργασία μας για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά και στο σχολείο Αγαστή , όπου πέρα από τα εκπαιδευτικά σου καθήκοντα ,τα οποία ασκούσες με πάθος και αγάπη για τα παιδιά και τους συναδέλφους σου και έτσι ο σκληρός κομάντος , όταν παρέδωσα την Δημαρχία στην Τρίτη Περίοδό μου στην Αυτοδιοίκηση ,είχες και ένα Άριστο Κουμάντο , έχοντας χωρίς να λείψει τίποτα από το Σχολείο και μη προλαβαίνοντας να κάνεις πράγματα για τα παιδιά , το αστρονομικό ταμειακό υπόλοιπο των 45 χιλιάδων Ευρώ .!!!!!
    Τέτοιους Έλληνες χρειάζεται η Πατρίς.!!!!!
    Πώς να μην είμαι πολύ υπερήφανος που σε έχω αδελφικό φίλο.!!!!
    Τα φιλιά μου , τις ευχές μου και την αγάπη μου σε όλους σας .
    Αστακός 6/11/2019
    Παναγιώτης Στάικος
    Φίλε Θανάση σου αφιερώνω και αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι: Ο Έφεδρος Ανθυπολοχαγός με την συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρινέλας .https://www.youtube.com/watch?v=gEsg63FiXpc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ. ΣΤΑΙΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΤΡΙΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΚΑΛΗ'' ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ. ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Σ'ΕΜΑΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΕΤΕ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που τό Ξηρόμερο εκτός από τυχοδιώκτες κατσαπλιαδες καί παλικαράδες έχει καί ανθρώπους σαν τον δάσκαλο τόν Αργύρη καί ελπίζουμε σέ καλύτερες μέρες. Καλημέρα δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ γιατί φίλοι είμαστε ο ΘΑΝΑΣΗΣ τα είπε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Προς γαρ το τελευταίο εκβάν , έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται " . [ Δημοσθένης , Ολυνθιακά Α΄ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έπρεπε να αναφέρεις και το γεγονός που έγινε στο δημαρχείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο άνθρωπος αυτός λιθοβολήθηκε όσο κανείς άλλος στον Αστακό κι ήταν αυτός που πρόσφερε τα περισσότερα.Ισως ο δάσκαλος να ένιωσε την ανάγκη να γράψει δύο λόγια για να θυμησει σε αυτούς την προσφορά του και να δείξει την ευγνωμοσύνη του.Οι ακραίες αντιδράσεις σίγουρα δεν είναι καλές κι ούτε κανείς τα βλέπει σωστά.Ομως όταν το θηρίο έχει δεχτεί τόσα χτυπήματα από τις εχμυρες πέτρες θα ουρλιάξει από πονο θα χτυπηθεί κάτω θα σπάσουν τα νεύρα του. Γι αυτό συνιστώ ψυχραιμία από όλους ηρεμία στον ίδιο χαμήλωμα στους τόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και οι κρίνοντες , κρίνονται . Με αφορμή αυτά που αναφέρονται από τον κ. ΑΡΓΥΡΗ , " Κι ίσως επειδή έχω ασχοληθεί με την ιστορία της Πατρίδας μας, μέσα μου δυο πράγματα δεν μπόρεσαν να βρουν αποκούμπι. Η πολιτική και οι πολιτικοί. " , μήπως θα μπορούσε να μας πει πιο αναλυτικά , τι θέλει να πει ; Γιατί η δημοσιευθείσα επιστολή , βλέπω μάλιστα δημοσιεύεται και από πολλά σαιτ , απευθύνεται σε πολιτικό πρόσωπο !!! Ως Ελληνας πολίτης , ερωτώ ευθέως , τι αποκούμπι καλύτερο μπορεί να υπάρχει στην Πατρίδα μας , από αυτό της Δημοκρατίας , που απ το Σύνταγμα , τη διαχειρίζεται , με εντολή φυσικά του ΛΑΟΥ , ο πολιτικός και οι πολιτικοί ; Σεβαστή η άποψη του κ. Αργύρη , ειλικρινά σεβαστότατη , αλλά πιστεύω ότι είναι " μεροληπτική" και φυσικά προσωπική. Δεν τον αγγίζουν βλέπω , γεγονότα , που έγιναν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και απασχόλησαν πανελλαδικά τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο . Και φυσικά ο Πλάτων έλεγε , περίπου , ότι πρέπει όλοι να ασχολούμαστε με τα κοινά. Κι όποιος δεν ασχολείται ....δεν είναι δα και άμοιρος ευθυνών για την όποια κατάσταση υπάρχει στην Πατρίδα του.
    Φιλικά και με αμφότερο σεβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός πραγματικά είναι ο γιατρός Στάικος ασυμβίβαστος άνθρωπος με μεγάλη ψυχή . Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πετυχημένος γιατρός και διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Δ/ντής Κ.Υ.Αστακού πετυχημένος δήμαρχος και ταυτόχρονα άνθρωπος με Α κεφαλαίο . Οι ξηρομερίτες το γνωρίζουν περισσότερο από τον καθένα .Ενώ μπορούσε να εγκαταλειψη τον Αστακό σε νεότερη εποχή και να βγάζει χρήματα σε Ευρωπαϊκά Νοσοκομεία με το τσουβάλι όπως λένε στο ξηρόμερο και να επιλέξει την καλή ζωή και να έρχεται ως τουρίστας στο Αστακό επέλεξε να δώσει τη μάχη ως μάχιμος γιατρός και συνεχίζει να προσφέρει .Ο Στάικος δεν πρόδωσε άλλοι το έκαναν και με διαφορά .Ας σταματήσει επιτέλους η ανθρωποφαγία από όλους στο βωμό της προσωρινής εξουσίας γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη όλους .

    ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
    Πρώην Πρόεδρος Δ.Δ.Παπαδάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είσαι εσύ;

      Διαγραφή
    2. Κύριε Σταμουλακη, γιατί δεν μας γράφεται στο σχόλιο για αυτά που κάνατε στις εκλογές στην Παπαδατο με τον κύριο Σταικο και τρομοκρατησατε 2 παιδάκια λέγοντας τους για τον πατέρα τους, σπάζοντας πόρτες σχολείων, βρίζοντας εκλογικούς και δικαστικούς αντιπροσώπους και άλλα πολλά μέχρι που ήρθε η αστυνομία.... ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΌΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΊΑ....

      Διαγραφή
    3. Πολλοί πρώην μαζευτικα τε εκεί μέσα..... Χαχχαχα ρε Σταμουλακη μας κοροϊδεύεις...; μόνο εσύ το θυμάσαι....κια πόσο χάλια πρόεδρος ήσουν το θυμόμαστε ολοιιι οι υπόλοιποι...

      Διαγραφή
  14. Τόν κύριο Στάικο, τόν γνωρίζουν ας πούμε10.000 κόσμος στο Ξηρόμερο, άξιος γιατρός αυθόρμητος αληθινός άνθρωπος με έργο στο Ξηρόμερο, κάνει,και αυτός ένα λάθος όπως και στο ευρύτερο κοινωνικό σύστημα, ασχολείται με 200-300 γραφικούς, όπου το κοινωνικό+πνευματικό τους υπόβαθρο είναι στα.. τάρταρα.. όσο γιατί ήταν τρίτος στις εκλογές, βλέπεις δεν ειχαι κάνει φειβ βολαν τη λάσπη, καί δεν μοίραζε, ρουσφέτια και 50ευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τόν κύριο Στάικο, τόν γνωρίζουν ας πούμε10.000 κόσμος στο Ξηρόμερο, άξιος γιατρός αυθόρμητος αληθινός άνθρωπος με έργο στο Ξηρόμερο, κάνει,και αυτός ένα λάθος όπως και στο ευρύτερο κοινωνικό σύστημα, ασχολείται με 200-300 γραφικούς, όπου το κοινωνικό+πνευματικό τους υπόβαθρο είναι στα.. τάρταρα.. όσο γιατί ήταν τρίτος στις εκλογές, βλέπεις δεν ειχαι κάνει φειβ βολαν τη λάσπη, καί δεν μοίραζε, ρουσφέτια και 50ευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατρε μας σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ και σας ΕΚΤΙΜΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λεκατσά Σπυριδούλα7 Νοεμβρίου 2019 στις 7:54 μ.μ.

    Έναν τέτοιο φίλο "Θανάση Αργύρη" χρειάζεται να αναζητήσουμε όλοι, γιατί να μη γίνουμε οι ίδιοι λοιπόν;χαρίζοντας ένα πολύτιμο δώρο στους φίλους που είναι πάντα με ένα σχόλιο στο στόμα του πληκτρολογίου..Ένα «εμείς» ικανό να ποτίσει με τη μεγαλύτερη δύναμη ο,τι λάσπη ρίχνεται..
    Μπράβο στον Δάσκαλο για τα όμορφα και σίγουρα λόγια για τον Κύριο Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε 6.8 μμ επειδη πραγματικα εισαι υπολοιπο που εδω συμφωνω μαζι σου κατηγορεις τον σταμουλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το υπόλοιπο ομως κύριε Σταμουλακη σε έστειλε σπίτι σου και αυτόν που έβριζες και έλεγες κουβέντες και τον έστελνες στα δικαστήρια που εν τέλει τα έχασες τον έστειλε στον δημαρχείο γιατί κατάλαβε την αξία του..... Παρακαλώ να ανέβει..... Αυστηρά

      Διαγραφή
  19. Τρισνταφυλακη τα γαλόυνακια δείχνουν πόσο βρομιάρηδες είναι. Προχώρα ο λαός είναι μαζικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από που κατάλαβες φίλε ότι ο λαός είναι μαζί του. Αν γινόταν γκάλοπ αυτή τη στιγμή θα ήταν σίγουρα κάτω από το 50%.κ έχει δρόμο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντι να γίνονται σχολιασμοί για το κείμενο ανάρτησης του κ. Αργύρη , βγαίνουν προσωπικές εμπάθειες και απωθημένα απο μεριά των Παπαδαταίων. Ο κ. Σταμουλακης βλέπω να αραδιάζει , ενα κατεβατό με έργα , τύπου εγω τα έκανα , εγώ ....., εγώ...., εγώ... .Εμείς κ. Σταμουλακακη γνωρίζουμε απο τον νόμο , ότι με τον Καποδίστρια τα Τοπικά Συμβούλια εκφράζουν ΜΟΝΟΝ γνώμη και τίποτα άλλο. Ακόμα και σήμερα το ίδιο ισχύει. Και τα χρήματα κατ έτος που μπορεί να χειριστεί ένας πρόεδρος προσδιορίζονται ρητά απο τον νόμο και δεν ξεπερνούν τα 3.000 ευρω ετησίως. Τόοοοοσα έργα που αναφέρεστε οτι κάνετε , τα έκανε αγαπητέ μου η Δημοτική αρχή , το Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσιζε , την χρονική περίοδο που ήσασταν πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας. Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων είχαν ισχύ διοικητική , εκτελεστική και αποφασιστική πριν το 1998 με την κατάργησή τους. Σήμερα είναι με τους συμβούλους, Απλά , γνωμοδοτικά όργανα και τίποτα άλλο. Αυτός που έχει εξουσία είναι μόνον ο Δήμαρχος , το Δημοτικό Συμβούλιο που ψηφίζει , και η Οικονομική Επιτροπή . Συνεπώς για να κλείνουμε τα έργα στο χωριό μας τα έκανε η τότε δημοτική αρχή κι όχι εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη γνωριζεις πολλα απο Νομους μπορεις να μας πεις την αναλογια χρηματων παπαδατου φυτειων στο συνολο τετραετιας του τοτε δημου φυτειων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλα λέει η θειά μ , άλλα ακούνε τα αθτιά μ . καληνύχτα σας . εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος . οπότε οι συχνότητες , αμφότερα , δεν συναντιόνται . έχετε όποια άποψη θέλετε. Κριτική στην ανάρτηση γιαυτα που λέει ο κ. Αργύρης κι όχι τι έκανε ο Μ. Ναπολέων στον Παπαδάτου Ξηρομέρου.

      Διαγραφή
  23. Συγχαρητηρια δασκαλε για τα ωραια λογια που λες για το γιατρο μας τον γιατρο των ξηρομεριτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο προεδρος μας Σ.ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ εδωσε μαχη για τα εργα στο χωριο μας με το τοπικο συμβουλιο .τεχνικο προγραμμα που κατεθετε ανα ετος ανω των 200.000€. φυσικα μπορουσαν να γινουν και αλλα .το οτι δεν εγιναν περισοτερα να ρωτησουν το τοτε δημαρχο Τζαχρηστα που ειχε την εξουσια.παντως το τζιπ πολυτελειας που κατεληξε στο ΟΔΥΥ ηταν ενα απο τα πολλα εργα του δημαρχου τοτε.ολοι οι προεδροι του χωριου μας κανουν οτι καλυτρο μπορουν αυτο το λεει και η ιστορια μας .ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο