Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Αυτός είναι ο 55χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης στη Μάνη (ΦΩΤΟ)

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια ....
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη της συντρόφου του στη Μάνη. 
Πρόκειται για τον Νικόλαο Σταματόγιαννη του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής. 
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 
Η κόρη του προφυλακισμένου ιερέα στη Μάνη άφησε αιχμές κατά του παππού της 12χρονης. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «μόνο από τα μάτια και από τον τρόμο που ένιωθε τη στιγμή που έπαθε τον νευρικό κλονισμό η μητέρα του. Εκεί πιστεύω απόλυτα ότι κάτι της έχει κάνει ο παππούς ή κάτι έχει βιώσει στο προηγούμενο σπίτι» 
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καταδίκασε δημοσίως τη φρίκη που έζησε η 12χρονη στη Μάνη και ζήτησε συγγνώμη από το Θεό. 
sinidisi

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ συγνώμη στο θεό να ζητήσεις για το τέρας που έκανε τόσο μεγάλο κακό σε ένα ανήλικο!!!! Την οικογένεια πρέπει να την αποζημίωσετε με τέτοιο ποσό όπου να μπορέσει αν θέλει να κανει μετεγκατάσταση σε άλλο μέρος .... και μην πάτε να την Κάντε με ελαφριά πηδηματάκια....

Ανώνυμος είπε...

Άγιος, και πόσοι ακόμη σαν αυτόν!

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στα τέρατα τής γης

Ανώνυμος είπε...

Αυτός θύμα είναι βρε .το έχουν στήσει για να πληρώσει ο παπάς.