Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Δήμος ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Δυο ακόμα (2) Ειδικές Συνεργατίδες προσέλαβε ο δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης – Τα ονόματα

             Στην πρόσληψη 2 ειδικών συνεργατών που είχε ανακοινώσει από τις 16.10.2019 ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης, προχώρησε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας.
 Έτσι, στη διαύγεια δημοσιεύτηκε και προσλαμβάνονται:

-Η Γερασιμούλα Παληογιάννη του Θεοδώρου, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Έργων υποδομής και 
-η Ιωάννα Κύρκου του Δημητρίου, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού.

           Μέχρι στιγμής ο δήμαρχος έχει προσλάβει τέσσερις (4) γυναίκες ως ειδικές συνεργατίδες (έχει ήδη δύο: Νίκη Δρίβα και Μαργαρίτα Ρέππα και τώρα προσέλαβε άλλες (2): την Γερασιμούλα Παληογιάννη και την Ιωάννα Κύρκου). 

Αναλυτικά…..



***********************************
Γερασιμούλα Παληογιάννη του Θεοδώρου, 
ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Έργων υποδομής

       Προσλαμβάνουμε την Γερασιμούλα Παληογιάννη του Θεόδωρου, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Έργων υποδομής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνεται.
        Αντικείμενα απασχόλησης της ανωτέρω είναι η παροχή συμβουλών για θέματα τεχνικής φύσεως για την υλοποίηση δημοσίων συμβάσεων, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων και ανάλογες μελέτες, θέματα που αφορούν κάθε είδους μελέτες του Δήμου και εντάξεις έργων σε προγράμματα. 
        Η διερεύνηση ένταξης έργων σε εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, η παρακολούθηση της πορείας εξέλιξής τους, η συνεργασία με φορείς και υπηρεσίες που εκτελούν τεχνικά έργα στα διοικητικά όρια του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και άπτονται των λειτουργιών και της προοπτικής ανάπτυξής του.

***********************************
Ιωάννα Κύρκου του Δημητρίου, 
κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης,
ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού.

         Προσλαμβάνουμε την Ιωάννα Κύρκου του Δημητρίου, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλαμβάνεται.
       Αντικείμενα απασχόλησης της ανωτέρω είναι η παροχή συμβουλών μέσα στον κύκλο των γνώσεών της σε θέματα οικονομικά, που μπορεί να αναφέρονται στην υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, παροχή επιστημονικής βοήθειας στα ειδικά θέματα που απασχολούν την οικονομική υπηρεσία καθώς και σε στατιστική επεξεργασία οικονομικών στοιχείων. 
    Τη σύνταξη εκθέσεων οικονομικής, λογιστικής παρακολούθησης και ταμειακού προγραμματισμού, τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η εν γένει επιστημονική υποστήριξη του Δημάρχου σε οικονομικά θέματα.

***********************************
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: 
Γερασιμούλα Παληογιάννη του Θεοδώρου


***************************
Ιωάννα Κύρκου του Δημητρίου



20 σχόλια:

  1. Ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων το οποίο πληρώνουν όλοι οι δημότες. Η Κα Κυρκου ήταν υποψήφια στο συνδυασμό του Αποστολάκη και αφού απέτυχε να εκλεγεί την προσέλαβε στο δημαρχείο προσφέροντάς της έναν παχυλό μισθό. Οπως πάει θα διορίσει και τα βαφτιστήρια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θα μας σώσει με τα οικονομικά της,😂😂😂😂

      Διαγραφή
  2. Έρχονται τεράστιες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωσε πονο καρυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν διορίζες μια κοπέλα φτώχεια θα το καταλάβαινα αλλά.... Φτου σου όλα τα ρουσφέτια σε αυτούς που δεν χορταίνουν με τίποτα. Θελει γερη απολυμανση το δημαρχείο να μην μείνει τίποτα όρθιο. Εκεί μέσα είναι βρωμιά και δυσωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Exoun ensima oi kiries aytes apo kapoia ergasia tou tomea tous dimarxe;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βιτσας το 2008 εσκουζε για το τζιπ του Σολδάτου(ο αρχηγός του είχε υπερψήφιση).τώρα θέλει και άλλο τζιπ;;;ποιο ακριβό;ΧΑ,ΧΑ,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οι τέσσερις συνεργάτιδες του Δημάρχου είναι από τη Βόνιτσα. Ξυπνήστε ρήμαξαν το Δήμο. Στο τέλος θα πληρώσουν για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο η βονιτσα εχει πανεπιστήμιου χαρτια βρεεεεεε

      Διαγραφή
  8. Η Παναγιώτα περιμένει κι αυτή μιας και είναι της παρέας να παραιτηθεί από σύμβουλος και να μπει σε πιο παραγωγική θέση, ας πούμε, γενικός γραμματέας για το καλό του Δήμου και να επανέλθει ως σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος από το Μοναστηράκι.
    Πλησιάζουν οι μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι προκλητικά απαίσιοι. Έδιωξαν την αξιοκρατία. Σκίζονται μόνο και μόνο για να βολέψουν τα παιδιά τους. Τι αίσχος απίστευτο. Την ωραιότερη πόλη του νομού την κάνανε σκουπίδι.
    Την κατάρα μου να έχουν όλοι αυτοί που λυμαίνονται τα πάντα.
    Εμείς πεινάμε και αυτοί γλεντοκοπανε με ξένα κόλλυβα. Ήρθε η δεξιά και έδωσε τα πάντα στο κάθε δήμαρχο. Ενώ ο συριζα Είχε βάλει φρένο στη κλεψιά και στη λαμογια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:29 χαχαχαχαχα το ανέκδοτο της ημέρας. Απλά τραγικος.

      Διαγραφή
  10. ΕΛΕΟΣ ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕΣ ΒΡΕ..... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΟΥΣΙΩΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ. ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει λέει 4 συνεργάτιδές. Για να του κάνουν αέρα γιατί ιδρώνει πολύ και δεν μπορεί να εργαστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριε Αποστολάκη εγώ που δεν έχω γνωριμίες και διασυνδέσεις τι να πω στο παιδί μου που ψάχνει δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοίτα τι ψήφισες....
    Ύστερα, πήγαινε πρώτα στα παιδιά σου να τους ζητήσεις συγγνώμη και ύστερα στον καθρέφτη και φτύσε.
    Φτύσε δυνατά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με φτυσίματα και ξόρκια δέν αλλάζει τίποτα.
      κάντε κουράγιο με άλλα 4 χρονάκια δήμαρχο Αποστολάκη
      ετσι για να βιώσετε τι εστί οσοι ψηφισατε λάθος ψήφο
      και τόσο πρόωρα το μετανοιώσατε.
      Κουράγιο Βονιτσάνοι στο μουράγιο.
      Κουράγιο.

      Διαγραφή
    2. Με τφτυσίματα και ξόρκια δέν αλλάζει τίποτα.
      κάντε κουράγιο με άλλα 4 χρονάκια δήμαρχο Αποστολάκη
      ετσι για να βιώσετε τι εστί οσοι ψηφισατε λάθος ψήφο
      και τόσο πρόωρα το μετανοιώσατε.
      Κουράγιο Βονιτσάνοι στο μουράγιο.
      Κουράγιο.

      Διαγραφή
  14. Ο Δήμος είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας και επιτήρησης και αυτός κάνει ρουσφέτια. Έρχονται αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη. Ξυπνήστε έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλαχιστον δινει δουλεια σε κυριες που ειναι πιο τιμιες απο τους ανδρες μαχαλομαγγες και ψευτονταιλικη τσαμπουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο