Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Προσέλαβε 20 άτομα για 5 μεροκάματα ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

         Συνολικά 20 εργάτες γενικών καθηκόντων οι οποίοι θα κάνουν μέχρι πέντε μεροκάματα, προσέλαβε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας για το Νοέμβριο του έτους 2019.
        Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας με απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια ανακοινώνει: Την πρόσληψη με ημερομίσθιο των κάτωθι για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών (λόγω ότι ο Δήμος μας είναι τουριστικός προορισμός και της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών), αλλά και λόγω της έλλειψη προσωπικού στο Δήμο μας, χρειάζεται να απασχοληθεί εργατοτεχνικό προσωπικό για τις εργασίες καλλωπισμού που πρέπει να γίνουν στο Δήμο μας και τον καθαρισμό από τη βλάστηση του δημοτικού οδικού δικτύου αλλά και την επιδιόρθωση του, για το μήνα Νοέμβριο του έτους 2019,και μέχρι πέντε (5)ημερομίσθια έκαστος τον μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...






3 σχόλια:

  1. με 5 μεροκάματα ο ποδοσφαιριστής του πας θύελλα 2015 με έδρα την Λευκάδα; ντροπή, τα παιδιά στο χωριό να είναι άνεργα ή να ψάχνουν για ένα μεροκάματο και οι κύριοι της διοίκησης και του δήμου να χαρίζουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ στους ποδοσφαιριστές, ντροπή και αίσχος αυτό δεν θα περάσει έτσι αν οριστικοποιεί η αργομισθία θα γίνουν καταγγελίες και θα πάρουν όλα τον δρόμο για την εισαγγελία και ας δούμε ποιος θα είναι ο αντιδήμαρχος που θα υπογράψει την σύμβαση του κυρίου και θα πάρει την ευθύνη στην πλάτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε τα προσχηματα. Αδερφές προέδρων, ψηφοφόροι, ξαδέρφια. ..ότι να ναι. Φυσικά δεν πρόκειται να εργαστούν ούτε 5 λεπτά όχι 5 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιγομαι...καιγομαι...μια σταγόνα νεροοο...θα φωνάζετε στην κόλαση που θα πάτε.Τοτε θα είναι αργά.Καλα να πάθετε.Ξεφτιλισ@ενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο