Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Δεν πέρασε!! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚE από το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ για το έτος 2018!!

ANAKOIΝΩΣΗ

 -Πολιτικός κόλαφος για το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη  και τη Δημοτική του ομάδα  η διπλή   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 -Άμεσος κίνδυνος ο Δήμος να μπει σε επιτήρηση. 

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


        Συνήλθε σε διπλή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.
        Στη πρώτη συνεδρίαση καταψηφίστηκε από το ΔΣ κατά πλειοψηφία ο απολογισμός του Οικονομικού έτους 2018. Θλιβερές πολιτικά οι παρουσίες του Δημάρχου κ. Αποστολάκη και του Αναπληρωτή Δημάρχου και εισηγητή του θέματος κ. Βίτσα.  Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τελικά ο απολογισμός του 2018 καταψηφίστηκε.
           Η πολιτική αλαζονεία, τα ειρωνικά γελάκια, το θα κάνουμε ότι θέλουμε  (χαρακτηριστικά της προηγούμενης πενταετίας) ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ από το Δήμαρχο και τη Δημοτική του ομάδα.

      Η κορυφαία όμως στιγμή της συνεδρίασης του ΔΣ ήταν η ομολογία του Δημάρχου κ. Αποστολάκη.
Ενημέρωσε το ΔΣ, ότι ο Δήμος σύμφωνα με το παρατηρητήριο κινδυνεύει να μπει σε ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.
Ο λόγος; 
      Aυτό που συνεχώς γράφουμε και λέμε. Ο Εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου δεν λειτουργεί επαρκώς. Και δεν λειτουργεί επαρκώς με πολιτικές αποφάσεις των δύο Δημοτικών Αρχών  από το 2011 μέχρι σήμερα. Σκόπευση; H επανεκλογή. 

         Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες συνδημότες, οι οποίοι τις 3-4 τελευταίες ημέρες που γύρισα πολλά χωριά του Δήμου και συνομίλησα μαζί τους μου εξέφρασαν τη στήριξη στο αγώνα.  Άλλη μια φορά σας λέω, δεν θα σας προδώσω.
       Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ενημερωτική τούτη ιστοσελίδα που μου δίνει βήμα και επικοινωνώ μαζί σας.  
      Τη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με θέμα τις δύο συνεδριάσεις του ΔΣ στις 30/09/2019.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

43 σχόλια:

  1. Κώστα ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ -ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΑΨΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι φάγατε φάγατε, το δρόμο παίρνουν οι οικονομικοί επιθεωρητές και όχι οι ορκωτοί λογιστές που μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.Οσοι κατασπαλησαν δημόσιο χρήμα θα το βρούν μπροστά τούς.Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αποστολάκης το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτήν την τετραετία είναι να τα πάρει κάτω από το τραπέζι από εταιρείες όπως η ΘΈΜΕΛΗ για τα φωτοβολταϊκά. Δεν τον ενδιαφέρει αν καταστραφεί ο δήμος γιατί πολύ απλά είναι η μεγάλη τετραετία της αρπαχτης για αυτόν.Αυτος που θα καεί πολιτικά παίρνοντας τον από πίσω είναι ο Πάντας και ο Επειδή και οι δύο είναι καλοί Βόνιτσανοι το νου σας πριν σας χαντακωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέν λεμε για τους Επιτηρητές στα σχολεια που επιτηρούν
    και δεν επιτρέπουν την αντιγραφή.
    Λεμε για τους Επιτηρητές στους ΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι στο σκαμνί φάγανε Πόλα Πόλα Πόλα όλοι πρέπει να πληρώσουν. Ο κόσμος πεινάει και αυτοί φάγανε εκατομμύρια ευρώ. Θεέ ξύπνα και τιμωρησετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτήρηση αλλά Ελληνικά θα είναι καταλάβαμε, αυτό που δεν καταλάβαμε είναι πως γίνεται πριν λίγο καιρό να διατυμπανίζετε ότι ο δήμος είναι 7ος
    μέσα στους δέκα δήμους με τις καλύτερες επιδόσεις στο πεδίο της οικονομικής διαχείρισης και τώρα να είστε ένα βήμα πριν να τον βάλετε σε οικονομική επιτήρηση. Ποιο ξεφτέρι διαχειρίζεται τα οικονομικά; Δήμαρχε σταματά να πουλάς τρέλα και άνοιξε τα μάτια σου μπας και δεις τι γίνεται γύρω σου. Εκτός και αν είσαι άσχετος. Τη ματαιοδοξία σου για την καρέκλα δε θα την πληρώνουμε εμείς. Νομίζεις ότι βάζοντας υπογραφές και προσλαμβάνοντας κόσμο το πρόβλημα έχει λυθεί; Π.χ. υπάλληλοι καθαριότητας και Βοήθεια στο σπίτι, πιστεύεις ότι την δουλειά τους την κάνουν; Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα τα πεζοδρόμια του κεντρικού δρόμου, την ξεφτίλα με τα παρκαρισμένα, την ξεφτίλα του να βάζει όποιος θέλει έξω απ' τα μαγαζιά του γλάστρες για να μην παρκάρουμε. Καθάρισε κανένα φρεάτιο, βάλε κανένα καπάκι στα κουτιά με τα καλώδια στις κολώνες φωτισμού μην πέσει κανένας μέσα. Φτιάξε ένα μέρος όπου να μπορούμε να πάμε με τα παιδιά μας να ηρεμήσουμε χωρίς το άγχος να μας πατήσουν μηχανάκια και αυτοκίνητα. Προσπάθησε να ομαλίνεις λίγο την καθημερινότητα μας και άσε τα μεγαλεπήβολα έργα. Εδώ δεν είσαι ικανός να συντηρήσεις τα υπάρχοντα. Διπλό πληρώνουμε τους δρόμους του ιστορικού κέντρου και θα Διπλό πληρώσουμε την πλατεία που κατέστρεψε. Αυτά και πολλά άλλα αλλά με τέτοια ομάδα που έχεις δικαιολόγησε.
    Νικόλαος Κούρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ ο Δήμος είναι σε κατάσταση χρεοκοπίας και επιτήρησης αυτοί με πολιτικά ψέματα κέρδισαν τις εκλογές. Τους αρμόζει σκληρή τιμωρία και σκληρός έλεγχος από οικονομικούς επιθεωρητές και όχι από τον ορκωτό λογιστή που οι ίδιοι επέλεξαν και οι Δημότες τον πλήρωσαν 8.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την ουσιαστική ( πανηγυρική ) απάντηση του κ. Βίτσα στον κ. Μασούρα στην ερώτηση του δεύτερου ( που πήγε να δυναμιτισει το κλίμα) γιατί δεν την αναφέρεται κ. Τριαντακωσταντή.? Αγαπητέ φίλε Μήτσο τα συμβούλια δεν είναι δικαστήρια... Είχες επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην παράταξη του κ. Αποστολάκη όπου δεν σου βγήκε σε καλό ... Με την απάντηση του ο κ. Βιτσας σε έβγαλε στο περιθώριο του συμβουλίου... Άλλωστε φάνηκε από τον εκνευρισμό σου όταν σου απαντούσε... Όταν θα επιστρέψει ο απολογισμος να δω τη θα λες που ο κ. Βιτσας θα σου πει στα έλεγα εγώ Δημήτρη αλλά έκανες τον έξυπνο... Η αποχώρηση σας από το συμβούλιο μόνο καλή δεν μπορεί να θεωρηθεί.. Ο κόσμος σας ψήφισε για όλα τα θέματα και όχι μόνο για εκείνα που θέλετε εσείς να κάνετε αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα... Ο κ. Μυλωνιδης την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ψήφισε λευκό η κ. Σιαπλαουρα απουσίαζε όπως και εσείς... γιατί ??..  Για τον κ. Κασολα τι να πω από την στιγμή που στο λεξιλόγιο του υπάρχουν ακόμη οι λέξεις κατσαπλιας λέει μαλακίες ο Δήμαρχος και άλλα τέτοια τρέλα... Μόνο ντροπή!  Ο Δήμαρχος βγήκε από το λαό και δεν μπορείτε κ. Κασολα να λέτε τόσο κόσμο ότι λέει μαλακίες...  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι που σας ψήφισα (την αντιπολίτευση εννοώ). Ο ένας εγκαλεί τον αρμόδιο εισηγητή γιατί εισηγείται τη ψήφιση αφού δεν ήταν δημ. σύμβουλος το 18, αγνοώντας την αρχή συνέχειας της διοίκησης του δήμου αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλοι νεοεκλεγέντες αλλά και την αδυναμία να κληθούν να ψηφίσουν οι τέως σύμβουλοι. Ο άλλος δείχνει αδυναμία να κατανοήσει τι είναι πάγια του δήμου. Κανένας δεν είπε κάτι το ουσιαστικό για να υποστηρίξει την αρνητική του ψήφο, μάλλον δεν γνώριζαν τι καταψήφιζαν και γιατί το καταψήφιζαν. Μία κυρία , με την ανοχή του προεδρείου, εκφράζονταν με προσβλητικές εκφράσεις πεζοδρομίου, που σε άλλες εποχές θα ξεσήκωναν το κόσμο, δείχνοντας το σεβασμό της στο θεσμό και τους παρευρισκομένους. Άντε να πάει μπροστά τούτος ο τόπος. Μωρέ σας αξίζει Αποστολάκης για άλλα 4 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5.23 μην σε κυνηγάνε φαντάσματα ο κύριος Μασούρας έθεσε κάποιες προϋποθέσεις για να ψηφίσει και η παράταξη του τον απολογισμό φέρτε την και εδώ είμαστε. Ψευδείς ότι έφυγε επειδή νευρίασε η ώρα είχε πάει 11 και ήταν στην οικονομική από το πρωί.Η ουσία είναι ότι καταψηφίστηκε ο ισολογισμός και απολογισμός της θητείας Αποστολάκη. Καλή συνέχεια και περιμένουμε τις αλλαγές όπως τις ζήτησε ακριβώς ο κύριος Μασούρας.Για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Αναγνώστη 9:55 π.μ
    Ο Δήμος έχει έσοδα και έξοδα. Ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση χρεοκοπίας όταν δεν έχει επαρκή έσοδα για να καλύψει τα έξοδα του.

    Στο Δήμο μας οι εισπράξεις είναι πολύ λίγες. Συνεπώς δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα του. Με λίγα λόγια ο Δήμος βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία. Από τους 8.000 οφειλέτες προς το Δήμο , μόνο οι 420 έχουν μπει σε ρύθμιση.

    Βρίσκεται λίγο πριν μπει σε κατάσταση επίβλεψης, εποπτείας, αυστηρού ελέγχου. Αυτή είναι η επιτήρηση.

    Η επιτήρηση γίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και το Οικονομικό Παρατηρητήριο. Με λίγα λόγια ο Δήμος χάνει την Οικονομική και Διοικητική του Αυτοτέλεια.

    Ο Δήμος μπαίνει σε πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης. Τα μέτρα που πιθανόν θα παρθούν θα περιέχουν περικοπές δαπανών σε όλους τους τομείς, αύξηση δημοτικών τελών και το πάγωμα της ανάπτυξης. Ο Δήμος δηλαδή θα έρθει σε οικονομικό μαρασμό.

    Ας αναλογιστεί ο κάθε Δημότης τι έλεγε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης στη προεκλογική περίοδο. Ο Δήμος έλεγε είναι σε άριστη οικονομική κατάσταση. Στις ομιλίες του έλεγε ότι έχει στο ταμείο του περίσσευμα περίπου 850. ΟΟΟ ευρώ. Χθές είπε σχεδόν χρεοκοπήσαμε.

    Εξαπάτησε πολιτικά τους Δημότες. Τούς πήρε τη ψήφο.

    Τώρα λέει θα αρχίσει εισπράττει κι να κόψει ακόμα και το νερό.

    Θα λέει πιθανόν , δεν φταίω εγώ , το Παρατηρητήριο φταίει. Απύθμενη πολιτική υποκρισία.

    Μόνο στα άρθρα μου υπάρχει εδώ και 7 χρόνια ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου δεν λειτουργεί επαρκώς με πολιτικές αποφάσεις.

    Αυτό το γράφω και στο βιβλίο μου.

    Αυτό το κατάγγειλα στα αρμόδια όργανα της συντεταγμένης πολιτείας.

    Ας κοιμούνται ήσυχοι μερικοί και ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω σήμερα λόγω στοιχειώδους δεοντολογίας.

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:23 εσύ είσαι κατσαπλιας και λαμογιο
    Μεγαλο
    Και
    Υπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ. Κασολα ήταν οι μοναδικοί που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων καταψηφίζοντας τόσο τον απολογισμό-ισολογισμο όσο και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού η οποία παρουσιάστηκε παντελώς ελιππης και γυμνή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και ορθώς καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης!! Αυτά για ορισμένους ινστρουχτορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην βγάζετε γλώσσα!!!!Ορισμένοι έχετε κάνει μεγάλο κακό,θα το πληρώσετε όμως....Πήρατε τις εκλογές με το ΨΕΜΑ...Ντροπή ρε....ακούς πλέγματα...ωξααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΛΙΑ ΡΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΡΕ....ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΤΩΣΑΤΕ.....ΟΧΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. για τον εισηγητη βιτσα κωστακη μουγκα βλεπω αν ηταν αλλος θα τον ξεφτιλιζες κοτουλα κοκοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6.39 είμαι σίγουρος ότι δε ψήφισες τίποτε άλλο εκτός από Αποστολάκη όλα τα άλλα που γράφεις να είχαμε να λέγαμε.Καιρος να δουλέψετε παιδιά το φαγοπότι τελείωσε.Αλλα όσοι φάγατε θα λογοδοτήσεται κιόλας στους οικονομικούς ελεγκτές.

    Όσοι χορηγησατε πάλι τον Δήμαρχο καιρός να χάσετε και εσείς κανένα φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στη παρουσίαση του βιβλίου στη Βόνιτσα ο Κώστας μας είπε κατέθεσα στον εισαγγελέα επί πέντε ώρες. Τόνιζε την μη είσπραξη από το Δήμο, ότι είναι ποινικό αδίκημα. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήξεραν Αποστολάκης και Βίτσας ότι ο Δήμος είναι σε κατάσταση χρεωκοπίας. Με απαράδεκτο τρόπο πήγαν να αναγκάσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίσουν τον απολογισμό στη πρώτη συνεδρίαση. Μετά την εξέλιξη αυτή ουδείς Δημοτικός Σύμβουλος πρέπει να τους εμπιστεύεται και φυσικά όσες φορές φέρουν απολογισμό να ψηφίζουν όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τρέξτε λαμογια
    Τωρα
    Να πληρωθειτε
    Απο
    Το
    Κωλο
    Του
    Καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ
    ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο βιτσας είναι πεινασμένος αλά του τάξανε και αλά βλέπει. Περίμενε και αυτός μεγάλο φαγοπότι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κράτα Αποστολάκη μην χάσουμε την κουτάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανεβάστε αναλυτικά ποιοι ψήφισαν να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλλη μια φάπα φαγατε απο τον τριαντακωνσταντή. πλήρη δικαίωση. Έσκασε με πάταγο στο σβερκάκι σας, σβουριχτή και θα τσούζει για πολύ καιρό. καλά ξεμπερδέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα που η απόφαση είναι άκυρη να δω τη θα πει ο κ. Τριανατακωσταντής και ο κ. Μασούρας... Όταν θα πρέπει να την ψηφίσετε τι θα πείτε? Τελικά ο κ. Βίτσας ήταν ενήμερος για αυτά που έλεγε και γνώστης... κ. Μασούρα δεν είχατε διαβάσει καλά τα νομικά νομίζω... Βίτσας-Μασούρας 1-0.... 1 Φάπα και καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βίτσα πιες κανένα ουισκι
    Να ηρεμήσεις γιατί έρχετε
    Καταιγιδα
    Που θα τα σαρώσει όλα. Παραιτησου γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το νέο μαντρόσκυλο του καριολη λέγετε βιτσας και ξεβιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τάκη Βίτσα σε εξαπάτησαν ή ισχύουν οι ψίθυροι . Προσπάθησες συνειδητά να εξαπατήσεις το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος δεν κατάλαβε ότι έχει μόνο 12 και ότι πήρε τις εκλογές με ψέματα και πελατειακές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με τις απευθείας αναθέσεις και με το να μην πληρώνουν οι δημότες κέρδισαν τις εκλογές. Λάκια ο γαμπρός σου πόσα πήρε ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο γύρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπούλη σε περιμένουν δύσκολες ημέρες. Σου έρχονται Μυλωνίδης , Ζαχαράκης και Οικονομικοί Επιθεωρητές. Καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το τέλος τους θα είναι φρικτό. Ο γουδας
    Ειναι
    Καλό
    Παιδι
    Το ξέρει πολύ καλά αυτό το διεφθαρμένο σύστημα του βίτσα και του καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O Μπούλης πανηγυρίζει . Εχει πλειοψηφία στο συμβούλιο του και τον Ασφαλιστή τον έχει για πλάκα..........τα υπόλοιπα ειναι για να παίζουμε εδώ μεσα και να ξεσπάμε τα νεύρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πήγαινε να παίξεις τα τούμπανα και άσε τον ασφαλιστή βλαξ Ε βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Toύς Οικονομικούς Επιθεωρητές και τους Εισαγγελείς τους έχει για πλάκα ; Tότε θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα λαμογια
    Στη
    Βονιτσα
    Έχουν αρχισει
    Και σκεφτονται
    Παρά πολυ
    Γιατί έρχετε
    Κατεγιδα μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ασφαλιστή και τούμπανο παίζω και τεμπερλεκι κσι μπαγλαμά και ότι ορέγεστε η ψυχή σου. Εσενα θα σε χορέψω στο ταψί ....θα σε καψαλισω σαν αρνάκι της Λαμπρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Tάκη Βίτσα , ο Μπούλης αγόρασε για 12 βρέφη , 12 κουνιές αντί 11.000 ευρώ !!!!! από τα Γιαννιτσά, ηλεκτρικά είδη αξίας 8.500 ευρώ !!!!! από γνωστό μαγαζί της Βόνιτσας που έχει εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το Δήμο και το Κέντρο, κλινοσκεπάσματα από το δημοτικό ηχολήπτη αξίας 2.500 ευρώ !!!!!, αυτός ο ηχολήπτης έχει πάρει συνολικά 105.000 ευρώ. Ραντεβού στα γουναράδικα. Και καλά- κακά ξεμπερδέματα για το Μπούλη και τη παρέα του. Οι εισαγγελείς είναι επί θύραις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ........ πήρε πάνω από 2.000 ευρώ για ένα μήνα , για εκτός έδρας μετακινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο