Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

AGRINIONEWS: Να παρέμβει Εισαγγελέας για τα γεγονότα στον ΑΣΤΑΚΟ!!

AGRINIONEWS: Να παρέμβει Εισαγγελέας

          Άναυδη η κοινή γνώμη της Αιτωλοακαρνανίας παρακολουθεί το σίριαλ του Αστακού με πρωταγωνιστή τον πρώην  -και προσφάτως υποψήφιο- δήμαρχο, ιατρό, Παναγιώτη Στάικο.
    Η ιστορία αυτή έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τραγέλαφου που δεν τιμά τον Ξηρόμερο και το δημοτικό συμβούλιο.
      Ωστόσο έχει και μια σοβαρή παράμετρο. Ευθέως ο κ.Στάικος –μεταξύ άλλων- επικαλείται χρηματισμό ψηφοφόρων ως μια αιτία των πράξεων.
      «Γι αυτό άφησα και το μούσι, το οποίο είπα πως θα κόψω, αν κοπεί αυτή η ντροπή του Ξηρομέρου της τελευταίας 20ετίας να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι με τα 50ρικα ή αν θα βγω από την φυλακή, αν χρειαστεί να πάω εκεί, για να έχω προστατέψει στο ακέραιο την αξιοπρέπεια την δίκη μου και της οικογένειας μου», δήλωσε............       Όταν ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός προβαίνει σε τέτοιες καταγγελίες, σε μια ευνομούμενη πολιτεία η λογική λέει πως η παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών είναι μονόδρομος
    Να κληθεί ο ίδιος να μιλήσει με ονοματεπώνυμα και αποδείξεις για  πράγματα  που μέχρι τώρα συζητιούνται μεν ευρέως αλλά πάντα σε καφενειακού επιπέδου συζητήσεις.

       Η λογική επίσης λέει πως και η δημοτική αρχή άμεσα πρέπει να πάρει θέση για το ζήτημα. Πως επιτρέπει αυτές τις εικόνες όταν μάλιστα έχουν προαναγγελθεί;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο