Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Η 28η Οκτωβρίου στον ΑΣΤΑΚΟ - [ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου]
        Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε, στον Αστακό ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
       Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου από τον Αρχιμανδρίτη π. Δαβίδ Μπαζούλα και τον τον π. Δημήτριο Τέγα, με παρούσα τη δημοτική αρχή Ξηρομέρου και τις αρχές του τόπου και στη συνέχεια, παρουσία των κατοίκων, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο στην πλατεία της Πόλης. Στεφάνι κατέθεσε και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας-Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αγγελική Χαλιμούδρα. 
         Στην συνέχεια, ακολούθησε η μεγάλη παρέλαση στην Κεντρικό δρόμο του Αστακού, των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της πόλης.
     Παρέλασαν με καμάρι μπροστά από τους επισήμους και τους Δημότες του Αστακού που τους επιβράβευσαν με αμέτρητα χειροκροτήματα.........10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τα πάντα ρεί"
Ηράκλειτος

Ανώνυμος είπε...

Ο K Βασίλας γιατί κατέθεσε στεφάνι;επειδή είναι πρόεδρος μιας συνοικίας του Αστακού;

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Βασιλα θα είναι ο επόμενος δήμαρχος το έχει ο άνθρωπος είναι δυναμικός και αποφασιστικός

Ανώνυμος είπε...

10 54 επειδη το αιτη8ηκε

Ανώνυμος είπε...

Αφού κατέθεσε στεφάνι ο σύλλογος χοβολιωτών,έπρεπε νακαταθέσει και ο σύλλογος Αστακιωτών,Αστακηνών,ο σύλλογος γυναικών, εμπόρων, αλιέων,ΝΑΟΑΣ,Αίολος.Ηρακλής....

Ανώνυμος είπε...

έλα ντέ ; αυτό αναρωτιούνται όλοι. Σε ένα χωριό δύο Πολιτιστικοί Σύλλογοι , πάει πολύ . Ένας Σύλλογος δυνατός έπρεπε να υπήρχε και να διεκδικεί για τα προβλήματα του Αστακού και να συνεργαζεται με τον Σύλλογο Αστακιωτων της Αθήνας , το Σύλλογο Γυναικών Αστακού , Αθλητικό Σύλλογο αν υπάρχει κλπ . Φτιάξτε και άλλον έναν για τη συνοικία Δημητρούλα , άλλον έναν στη Λούτσενα , άλλον έναν στη συνοικία Γυφτοκάλυβα και άλλον έναν στα Περιβόλια . καλημέρα κ. 10.54 μ.μ και συμφωνώ μαζί σας. Έχετε δίκιο .

Ανώνυμος είπε...

Τρωγεστε με τα ρουχα σας ολα σας φταινε κι εσεις εισαστε οι αδεκαστοι

Ανώνυμος είπε...

Τρωγεστε με τα ρουχα σας ολα σας φταινε νισαφι ποια

Ανώνυμος είπε...

Βασίλας εγγύηση κάθονται κότες όλοι μπροστά του

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω πάλι το γαλουνη δήμαρχο δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν. Σας παρακαλώ πολύ την επόμενη τετραετία να τον ψηφίσετε. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς το γαλουνη.