Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Σοκάρει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: "Ο Στάϊκος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την Αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος!!!"

           Πρωτοφανείς σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν χθες στο δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό κι ενώ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σε εξέλιξη, όταν ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου έκανε φλεβοκέντηση, και ράντισε με το αίμα του τον τοίχο στην αίθουσα, αιφνιδιάζοντας όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό. Οι παρευρισκόμενοι υπέστησαν σοκ από το θέαμα και η συνεδρίαση αναβλήθηκε
    Ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος με αφορμή το πρωτοφανή περιστατικό που συνέβη στο δημαρχείο τονίζει:

Ο Στάικος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την Αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος.!!!

Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS
Κωστής Παλαμάς ο δεύτερος Εθνικός μας Ποιητής:
  Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.

      Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να εξαπατούν τον λαό με ψέματα και να κλέβουν Δημόσιο Χρήμα.
         Εγώ Επειδή δεν ανήκω σε καμιά από τις δυο κατηγορίες, σεβόμενος ως το ιερό Ευαγγέλιο των Χριστιανών και τον Λαό και το Δημόσιο Χρήμα, γι' αυτό και στις τρείς θητείες μου δεν βρέθηκε ένας από την πιάτσα να πει πως έκλεψα μία δραχμή ή ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το  μεγάλο, αξεπέραστο και χρήσιμο έργο για την κοινωνία έργο, το οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες, οι όποιοι με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους.
         Είναι σε όλους γνωστό πως στην περιοχή μας εδώ και μια 20ετία οι εκλογές γίνονται με εξαγορές συνειδήσεων (το είχε αναφέρει και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Κανέλη).............       Στις τελευταίες εκλογές όμως υπεισήρθε και ο παράγοντας της ηθικής εξόντωσης από την ομάδα επικοινωνιολόγων της Δημοτικής Αρχής, με μεθόδους υποκόσμου, όπου εκτός από το ψέμα– μπόχα ότι ο Στάικος είναι Πατερίτσα των Πανταζή Γαλούνη, έσπερναν χυδαία συκοφαντικά ψέματα, πως ο Στάικος δεν θα κατέβαινε στις εκλογές αφού θα έπαιρνε 40.000 ευρώ και σε όσους ψηφοφόρους δεν έπιαναν αυτά πήγαιναν υποψήφιοι ύστερα από τις υποκοσμιακού τύπου υποδείξεις των επικοινωνιολόγων της σημερινής αρχής και έλεγαν:
Τι Στάικο ψηφίσεις τι Γαλούνη είναι το ίδιο πράγμα, αφού αυτοί τα έχουν βρεί μεταξύ τους .
-Ντροπή σας υπόκοσμε του κυρίου Τριαναφυλλάκη.

       Και δεν φθάνει, που αυτά έπιασαν και κέρδισαν τις κάλπικες και άτιμες εκλογές, συνεχίζουν και σήμερα ο ίδιος εσμός της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και εγκληματικά λάθη, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ο Αστακός (8) οχτώ ημέρες χωρίς Νερό και όχι μόνο, να λένε με απύθμενο θράσος και εντελώς ανερυθρίαστα, ότι και γι αυτό φταίει ο Στάικος και σας επισυνάπτω ψευδέστατο σχόλιο, που αδίστακτα και ανερυθρίαστα δεν ξεστόμισε ένας ανόητος συκοφάντης, αλλά ένας ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία από το διευθυντήριο λάσπης με επικεφαλής τον ίδιο τον κύριο Τριανταφυλάκη!!!
      Όλα αυτά τα ανώνυμα σχόλια ύστερα από υπόδειξη του Διευθυντηρίου Τριανταφυλλάκη!!!!

      Όσο για το ότι εγώ ανέβηκα στο μηχανάκι και έφυγα και αυτό ψευδέστατο.
       Εγώ έφυγα τελευταίος αφού καθόμουν στην θέση μου, όταν ο Πρόεδρος κύριος Κατσαούνης πρότεινε 10λεπτη διακοπή.
      Αλλά επειδή αυτό δεν άρεσε στον κύριο Τριανταφυλλάκη, εντελώς παράνομα και εξωθεσμικά εκείνος είπε πως το Συμβούλιο διακόπτεται (έμειναν στήλη άλατος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας) και τότε αποχώρισα τελευταίος. 

     Επιχείρηση Αντιπολίτευση μουγκαφών δεν πρόκειται να υπάρξει κύριε Δήμαρχε.
-Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
-Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μου κλείσετε το στόμα, αλλά δεν σας φοβάμαι!!!!

        Στις Δημοκρατίες υπάρχει η συμπολίτευση, αλλά και η αντιπολίτευση και οι ρόλοι είναι εντελώς διακριτοί και τους προβλέπει το Σύνταγμα με μεγάλη ακρίβεια.!!!
       Έτσι και εγώ υποσχέθηκα πως με αυτό τον Σουρεαλιστικό πίνακα με τι ίδιο μου το αίμα, ύστερα από μια απλή φλεφοκέντηση, που αμφιβάλω, αν μπορεί να κάνει πάνω από το 2% των γιατρών έγραψα Αξιοπρέπεια ή Θάνατος, εννοώντας το πλήρως.

     Όποιος θίξει την τιμή και υπόληψη μου και προπαντός της οικογενείας μου, θα υποστεί αυτός τις δικές του συνέπειες και εγώ τις δικές μου!!!!
     Εγώ έδειξα πως κρατάω τον λόγο μου στο ακέραιο και οι έννοιες – λέξεις πόνος και  φόβος είναι ανύπαρκτες.
     Μπροστά στην μειωμένη αξιοπρέπεια προτιμώ Φυλακή ή Θάνατο!!!!
    Εγώ ρε καλόπαιδα δεν εξουσίασα κοινωνία, αλλά υπηρέτησα και υπηρετώ.
     Και με τον άλλον για την ζήλια μου: εδώ δεν απαντάνε, παρά μόνο γελάνε!!!!!

Αστακός 30/10/2019 ώρα 12.20 π.μ.
Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ 1:
Δεν αντιλαμβάνομαι πως αναρτάτε διαφορά ανόητα, ψευδή και συκοφαντικά σχόλια και δεν αναρτήσατε δυο επώνυμα σχόλια το ένα δικό μου με στοιχεία και το δεύτερο του Προέδρου Σπύρου Κουνάδη, τα οποία απεστάλησαν αμέσως μετά την δημοσίευση των 4 πρώτων ανώνυμων σχόλιων ώρα 7: 46μ.μ.!!!!
Εν αναμονή της απάντηση σας.

Αστακός 29/10/2018 ώρα 22:50

Με τιμή 
Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομερου 

Υ.Γ 2:
  Επειδή η ώρα είναι περασμένη και είμαι αρκετά κουρασμένος, αύριο, αφού συγκεντρώσω κάποιες φωτογραφίες θα σας τις στείλω για συμπλήρωση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2 σχόλια:

  1. Τα σβήσετε όλα τα σχόλια του μεγάλου γιατρού;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ξηρομερο τι φοβάσαι και δεν βάζεις τα σχόλια .η δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο