Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ κατά Γιάννη Καρναβά και παραθέτει 2 δύο ψυχιατρικές Γνωματεύσεις για το πρόσωπό του

            Ο γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου, λίγες ώρες μετά το πρωτοφανή περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στο δημαρχείο Ξηρομέρου, όταν έκανε φλεβοκέντηση και ράντισε με το αίμα του τον τοίχο στην αίθουσα και έγινε πανελλαδικό θέμα, επανέρχεται με δεύτερη ανακοίνωση. 
      Στο στόχαστρο του κ. Στάϊκου μπήκε ο Δημότης Γιάννης Καρναβάς με αφορμή την τοποθέτησή του με επώνυμο σχόλιο για το αιματηρό περιστατικό. Επίσης ο πρώην δήμαρχος παραθέτει 2 δύο ψυχιατρικές Γνωματεύσεις για το πρόσωπό του.
Αναλυτικά..

Δείτε πρώτα το σχόλιο του Γιάννη Καρναβά:

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάϊκου:

Αγαπητό Ξηρόμερο NEWS
       Σας ευχαριστώ πολύ που κατεβάσατε το χυδαίο σχόλιο του "κυρίου" Γιάννη Καρναβά, γιατί είχα ετοιμάσει όλο τον φάκελο και πήγαινα για την Αστυνομία, αφού εγώ πάντα τηρώ τον λόγο μου, επειδή ο Δικηγόρος μου απουσιάζει από τον Αστακό και ασφαλώς θα σφράγιζε και το αγαπητό Blog ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, το οποίο τόσα προσφέρει στην ενημέρωση της περιοχής.
      Παρακαλώ να παρατηρηθεί το παρόν σε καινούργια ανάρτηση.
       Αρκετά ανέχτηκα κάποιους, οι οποίοι μπορεί να πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια, ως αποτέλεσμα των οποίων έχουν διαμορφώσει τον συγκεκριμένο Ψυχισμό.
      Υπάρχουν και άλλα υβριστικά σχόλια, τα οποία πρέπει να ελέγξετε και να διαγράψετε!!!!!

        Σας στέλνω και δύο ψυχιατρικές Γνωματεύσεις για το πρόσωπό μου, από ένα Δ/ΝΤΗ ΕΣΥ και έναν Πανεπιστημιακό ψυχίατρο όταν κάποιοι από το Κέντρο Υγείας Αστακού θέλησαν να μου κλείσουν για δύο μήνες το ιατρείο μου, όπου ο ένας  με χαρακτηρίζει ως ευαίσθητη, συγκροτημένη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ανθρώπινη και κοινωνική  προσφορά, αλλά όταν προσέφυγα στο Πειθαρχικό του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, εκεί χαρακτήρισαν την απόφαση, αναιτιολόγητη, αχαρακτήριστη και απαράδεχτη και έτσι έσπασαν τα μούτρα τους και το ιατρείο μου δεν έκλεισε........    Περιμένω από τον Δικηγόρο μου την μηνυτήρια αναφορά από 9 γιατρούς και εκεί με τον δεύτερο υπογράφοντα θα γελάσει και κάθε πικραμένος.
       Γιατί αυτός είναι και εκείνος, που βάζει τον Καρναβά, να γράφει τις αθλιότητες.

Αστακός 30/10/2019

Παναγιώτης Στάικος  
(ακολουθούν και τα έγγραφα )

-Και ασφαλώς δεν επιθυμώ να δω στο μέλλον σχόλιο από τον Καρναβά σε όποια ανάρτηση μου!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο