Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συνεδριάζει το ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.10.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

        Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Εικοστή Πέμπτη (25η) του Μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:

1.-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
2.-ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2019
3.-ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.
4.-ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 3ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΠΟΛΥΖΟΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ......



ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
Τακτικά Μέλη
1.-Μακρής  Σωτήριος
2.-Ταπραντζή –Πέττα Χριστίνα 
3.-Κολοβός Χρήστος
4.-Χαρδαλιά Μαρία 
5.-Ταμπάκη Γεωργία
6.-Μπαρμπαρούσης Νέστορας 

Αναπληρωματικά Μέλη 
7.-Μπαμπούρης Κωνσταντίνος
8.-Ντίνος Απόστολος
9.-Ζορμπάς Ιωάννης
10.-Ζήκα Μαρία
11.-Τσόμπου Άρτεμις
12.-Βραχνού Σταυρούλα

25 σχόλια:

  1. Αναγκαιότητα για απ ευθείας ανάθεση;;;;δηλαδή δεν θέλεις να την κάνεις αλλα την κάνεις επειδή είσαι αναγκασμένος!!!!ενω όλοι οι προηγούμενοι ,κατά την προεκλογική σας προπαγάνδα,έκαναν απευθειας αναθέσεις γιατι ήταν λαμόγια και κλέφτες.Εσείς αποκαλυφθήκατε πολύ γρήγορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναλάβεις τις ευθύνες σου Βασιλάκη μην πετάς το μπαλάκι στο διοικητικό συμβούλιο ..
    Ο Νόμος σου δίνει το δικαίωμα να αναθέσεις ..
    Αλλά από ότι φαίνεται η τακτική σας είναι η ανευθυνότητα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι απευθείας ανάθεση για καύσιμα βλέπουμε,γιατί απευθείας ανάθεση και όχι όπως προβλέπει ο νόμος ΝΟΜΙΜΑ με τη σωστή διαδικασία όπως υποσχόταν προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά , χαίρομαι , γιατί δικαιώνομαι !!! Είχα επισημάνει σε σχετικό διάλογο μας , στον " κυβερνητικό εκπρόσωπο " του Δήμου , οτι : θα αναγκαστεί η δημοτική αρχή να κάνει οχι μία αλλά 101 απευθείας αναθέσεις . Και να το αποτέλεσμα.... Και μέχρι τέλος της 4ετίας θα δείτε απευθείας αναθέσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας !!! Και εδω υπάρχει και μια διαφορά. Οι χτεσινοί (αντιπολίτευση ) έκαναν σημαία τις απευθείας αναθέσεις , αποκαλούσαν και αποκαλούν λαμόγια και κλέφτες τους χτεσινούς και , γίνονται ακριβώς , χωρίς αιδώ , οι ίδιοι με τους χτεσινούς . Δεν έχουν το σθένος ( οι σημερινοί ) να βγουν και να πούν . Ναι , αλλιώς τα υπολογίζαμε , αλλιώς τα βρήκαμε, κάναμε λάθος .... Αυτά τα μικροεργάκια που γίνονται στα χωριά από τους όψιμους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και λέω όψιμους , γιατί χτες δεν τον έκαναν τον εθελοντισμό τους ; αυτά τα μικροεργάκια ποιος θα τα πληρώσει ; Γιατί κοστίζουν έστω και 100 ευρώ . Θα γίνουν σούμα και κάποια στιγμή θα έρθουν στην οικονομική Επιτροπή και θα γίνουν απευθείας αναθέσεις.
    Λίγος σεβασμός στη νοημοσύνη μας δεν βλάπτει. Απαγοητεύσατε τους πάντες και δεν έχετε σαραντήσει ακόμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην περάσει καμία απευθείας ανάθεση,κάνετε ακριβώς αυτά που κοροϊδεύατε και κατηγόρουσατε.Είναι ντροπή γιατί σε εμένα και την οικογένεια μου για να σας ψηφίσουμε (συγκεκριμένα ψηφίσαμε Μαντζαρη και Ταπραντζη και Σαμαλεγκο) μας λέγατε ότι οι άλλοι φάγανε λεφτά με τις απευθείας αναθέσεις και ότι εσείς δεν θα το επιτρέψετε και μάλιστα ο κύριος Μαντζαρης έλεγε συγκεκριμένα στην ομιλία στην Αθήνα ότι υπάρχουν νόμιμοι τρόποι γιατί έχει προβλέψει για όλα ο νομοθέτης και ότι όλες οι απευθείας αναθέσεις από όπου και αν προέρχονται ότι και αν αφορούν είναι παράνομες και ότι καμία μα καμία απευθείας ανάθεση δεν θα κάνει αν εκλεγούν.
    Μήπως αυτό τώρα λέγεται άγνοια;ψέμα;κοροϊδία;τρόπος για να μας πάρει τη ψήφο;Αλλα μας έλεγαν άλλο μας παρουσιάζουν.
    Σας ευχαριστούμε πολύ κύριοι,συνεχίστε έτσι και θα συναντηθούμε το 2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συνεχίσετε να μας εμπιστεύεστε και να μην απογοητεύεστε.
      Μόνο αυτό.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ?? ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΜ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η προηγουμενη δημοτικη αρχη αφησε το δήμο χωρίς καυσιμα και ο ανθρωπος προσπαθει να βρει χρήματα για καύσιμα για τους παιδικούς σταθμούς ...ελεος γαλουνάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σκουζουν οι χασοκουταληδες

    ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

    Η ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

    ΑΛΗΘΙΝΕΣ
    ΜΕΤΡΟ

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 11.31
    δεν υπαρχει καμια απ'ευθειας ανα'θεση και μπερδευετε το κοσμο σκοπιμα.Σε ολα υπαρχουν προσφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βασίλη μην βάζεις πετρελαιο στους παιδικούς ..επειδή σκούζουν τα γαλουνσκια που άφησαν τπν δήμο χωρις καυσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έμαθα ότι δεν θα είναι με απευθείας ανάθεση αλλά ακόμα καλύτερα με ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕΒΑΝΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΡΑ ΛΑΜΠΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΡΕΠΟΝΤΑ. ΣΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναρωτιέμαι πάλι σεΠΟΙΟΝ θα πάνε πάλι τα καύσιμα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητε/αγαπητη 12.13 μμ ποτέ η σημερινή δημοτική αρχή δεν είπε οτι είναι παράνομες οι απευθείας αναθέσεις. Παρανομές ειναι οι ψευτικες και οι μαιμου αναθεσεις. Οπως γνωρίζετε η προηγουμενη δημοτική αρχή δεν έκανε τπν διεθνη διαγωνισμό για τα καύσιμα με αποτέλεσμα η νεα δημοτική αρχή να,αναγκαστεί εκτακτα να αναθεσει την προμήθεια των κσυσιμων. Το ίδιο κανει τωρα και πολυ σωστά ο κυριος πρόεδρος του Νομικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Π0ΙΟ ΔΙΕΘΝΉ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΩΡΕ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ; ΌΛΟΙ ΚΆΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΉ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΎΣΙΜΑ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΆΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΊΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ Η ΤΗΝ ΚΑΒΆΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΈΧΕΤΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ; Η ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΦΈΡΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες λεβεντη μ ' πριν 3 χρονια δεν εγινε διαγωνισμός και τον πηρε ο πανταζης?

      Διαγραφή
    2. 8:44 και ο Πανταζης θα τα ξαναπάρει ........

      Διαγραφή
  17. κράτησε το κ. 4.55μμ . Και του χρόνου τέτοια εποχή πάλι θα γίνονται απευθείας αναθέσεις . Γιατί ; Απλούστατα δεν θα ευδοκιμήσει ο διεθνής διαγωνισμός που αναφέρεστε και θα αναγκαστεί η δημοτική αρχή να κάνει αναθέσεις . Μπες στη νομοθεσία των διεθνών διαγωνισμών , μιας και κόπτεσαι τόσο πολύ και θα καταλάβεις τι σας λέω. Αλήθεια τα τοπικά πρατήρια υγρών καυσίμων (Μαχαλά, Αστακός, Κανδήλα, Μύτικας ) πως θα ζήσουν ; Αυτοί σας ψήφισαν όλοι !!! Θα τους αφήσετε δίχως δουλειά ; Δεν το πιστεύω.... Απλά , άλλα λέγατε προεκλογικά κι άλλα κάνετε τώρα.
    Είχατε κάνει Σημαία τις απευθείας αναθέσεις και είπατε ΨΕΜΑΤΑ πολλά στον κόσμο. Τώρα που δυσκολεύεστε; λέτε τι .....να αφήσουμε τους σταθμούς δίχως πετρέλαιο ; Μα ποιος είπε να τους αφήσετε δίχως πετρέλαιο; Ο κόσμος οικτίρει τις χτεσινές ψευτιές σας, που άλλα λέγατε και άλλα βλέπουμε ότι θέλετε να πράξετε.
    Είστε παντελώς αδαείς και ολίγον τι ψευταρούληδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οπως μας ενημερώνει ο φίλος 12:13μμ θα συμφωνήσω και εγώ μαζί του,πράγματι ο Λευτέρης ο Μαντζαρης πάντα κατέκρινε τις απευθείας αναθέσεις τονίζοντας ότι είναι παράνομες και υπάρχουν τρόποι να γίνουν όλα νόμιμα όπως προβλέπεται.
    Στην Αθήνα σε κοινές συζητήσεις ήταν το κυρίως θέμα του Λευτέρη αυτό αλλά και σε δημοτικά συμβούλια στον Αστακό.
    Πιστεύοντας σε όλα που έλεγε εμείς με τη σειρά μας τον στηρίξαμε να εκλεγεί,αφενός μεν δεν έλαβε καμία διοικητική θέση που να μπορέσει να προσφέρει π.χ αντιδημαρχία,αφετέρου συνεχίζει και αυτός την ίδια σειρά των προηγούμενων π.χ απευθείας αναθέσεις σε μεγάλη αντίθεση των όσων έλεγε που μας έπεισε να τον ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  19. Καλημέρα σας. Γιατί κ. Πολύζο , εφόσον απ το νόμο δικαιούσθε να κάνετέ απευθείας ανάθεση , δεν την κάνετε εσείς και ζητάτε την έγκριση και από το Δ.Σ του ΝΠΔΔ ; Και για τους κάθε κακεντρεχείς να και ο νόμος. " Αρμόδιο όργανο ανάθεσης για τους ΟΤΑ
    Για την απευθείας ανάθεση απαιτείται απόφαση Δημάρχου, Περιφερειάρχη, προέδρου συνδέσμων, νομικών τους προσώπων δημοσίου δικαίου και ιδρυμάτων, χωρίς προηγούμενη απόφαση του συμβουλίου. (άρθρο 209 παρ.9 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε από την περίπτ. 38 της παρ. 1 του άρθρου 377 του Ν. 4412/2016) " . Την απόφαση του Δ.Σ γιατί την θέλετε ; Αν επιθυμείτε κ. Πολύζο , απαντήστε για τον κόσμο. Όχι για μένα. Εγω έχω πεισθεί οτι κάθε χρόνο θα κάνετε απευθείας αναθέσεις . Και μην ξεχάσετε οταν κάνετε την ανάθεση να γνωστοποιήσετε και τον προμηθευτή . Θα είναι από Μύτικα ; από Κανδήλα ; ή από Αστακό; . Εξάλλου στο προγραμμά σας λέγατε ΟΛΑ στο φως !!! Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ?? ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΕΙ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μα η διαπίστωση αναγκαιότητας είναι δεδομένο γεγονός. δεν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης για τους σταθμούς. το ξέρει και η κουτσή Μαρία. δεν χρειάζεται , ούτε γιαυτό συμβούλιο. ο κ. Δήμαρχος για τις έκτακτες βλάβες του νερού στον Αστακό δεν χρειάστηκε να κάνει συμβούλιο για να διαπιστώσει την αναγκαιότητα της βλάβης και να κάνει την απευθείας ανάθεση ; προσωπικά είμαι υπέρ της προμήθειας θέρμανσης πετρελαίου για τους σταθμούς , για τα οχήματα , για τα γραφεία κλπ υπηρεσίες του Δήμου. Η αναγκαιότητα που επικαλείσθε είναι εκ των ουκ άνευ !!! Είναι δεδομένο γεγονός . Δεν εχω πετρέλαιο και κάνω απευθείας ανάθεση. Αλλα μου έλεγες κ. Πολύζο για τις αναθέσεις στο Σουλα που πίναμε καφέ το Πάσχα . Σας το ξαναλέω. Αναθέσεις θα κάνετε ΠΑΝΤΑ . Θα κάνετε αναθέσεις και για άλλα πράγματα . Απλά να μας ενημερώνετε , να τα αναρτάτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον πίνακα ανακοινώσεων του π. Δημαρχείου Αλυζίας. και να είστε ειλικρινής και ειλικρινείς 12.25μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο