Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Μάνη: Στη φυλακή ο παπάς που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη της φίλης του (HXHTIKO)

Στις φυλακές Τρίπολης, ως προσωρινά κρατούμενος, οδηγήθηκε ο 57χρονος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται  ότι κακοποioύσε για χρόνια σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του σε χωριό της Ανατολικής Μάνης.
Το άκρως σοκαριστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στις αρχές της εβδομάδας και μετά από σχετικό ένταλμα, ο ιερέας συνελήφθη.
Ο κατηγορούμενος παπάς είναι πατέρας 4 παιδιών, κατά πληροφορίες χήρος και συζούσε με την μητέρα της 12χρονης από την Βουλγαρία.

Προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάθεση της μικρής!

Η 12χρονη, όταν έφτασε στο απροχώρητο από τις βάναυσες πράξεις του 57χρονου ενημέρωσε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και μέσω του συγκεκριμένου φορέα προχώρησε η διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος, από το Χαμόγελο του Παιδιού μιλώντας στο Newsit.gr αποκάλυψε ότι το ζευγάρι προσπάθησε να αλλάξει την κατάθεση της μικρής.
«Το παιδί είχε έρθει σε εμάς με εισαγγελική εντολή για προστασία και όταν ένιωσε την ασφάλεια και την φροντίδα μας εκμυστηρεύτηκε τα όλα όσα τραβούσε από αυτό τον άνθρωπο. Το παιδί δεχόταν πίεση από τον ιερέα, τον δικηγόρο αλλά και από την μητέρα του προκειμένου να αλλάξουν του παιδιού την κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα. Κανείς δεν πίστεψε το παιδί και κανείς δεν εμπόδισε την μάνα και τον ιερέα που προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάθεση του παιδιού».
Και προσθέτει: Το ξέραν όλοι στην περιοχή, υπήρξαν ωστόσο άνθρωποι που μας κινητοποίησαν πρέπει να το πω αυτό, και μας βοήθησαν στην όλη διεκπεραίωση της υπόθεσης». 

Γνώριζε η τοπική κοινωνία

Στην τοπική κοινωνία ήταν γνωστό, ότι ο ιερέας είχε απαράδεκτη συμπεριφορά. “Όλοι το γνώριζαν”, παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: “Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του”, αναφέρει.
Από αστυνομικής πλευράς πάντως αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, όπως και η εισαγγελική διαταγή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 57χρονου.

Τέθηκε σε αργία

Η Ιερά Μητρόπολη Μάνης έκανε γνωστό πως μετά τα όσα έγιναν γνωστά ο εν λόγω κληρικός έχει τεθεί ήδη σε αργία, σύμφωνα με τις κείμενες εκκλησιαστικές ποινικές διατάξεις.
newsit.gr με πληροφορίες από lakonikos.gr, elefteriaonline

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο