Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών- Το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης

             Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, προκειμένου να συνεργαστούν για την επίλυση τριών σημαντικών έργων υποδομής για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας που υπάγονται στην αρμοδιότητά του. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα ακόλουθα:
Τροποποίηση της κατασκευής του νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αστακού: Ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά κατασκευή του δικτύου καθώς με την έναρξη του έργου διαπιστώθηκε η ανάγκη για συμπληρωματικά υλικά και εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό ανατεθέν έργο ούτε στην πρώτη συναφθείσα σύμβαση, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του έργου και αρνητικές συνέπειες για την περιοχή και τους κατοίκους, λόγω της κοινωνικής και υγειονομικής σημασίας του έργου...........



Αποζημιώσεις πληγέντων δικαιούχων από τις πλημμύρες του 2017 στο Ζευγαράκι Αγρινίου: Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφερόμενος στο εν λόγω ζήτημα τόνισε ότι σε αντίθεση με τη γραφειοκρατική κωλυσιεργία της προηγούμενης κυβέρνησης, με τις συντονισμένες προσπάθειες της νέας ηγεσίας των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και Μεταφορών ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες το Δεκέμβριο του 2017.

Αναμόρφωση αρδευτικού δικτύου του Τ.Ο.Ε.Β. Παναιτωλίου: Τέλος, ο κ. Λιβανός έθεσε υπόψη του κ. Καραγιάννη το χρόνιο ζήτημα της αναμόρφωσης του πεπαλαιωμένου αρδευτικού δικτύου του Τ.Ο.Ε.Β. Παναιτωλίου. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ανάπτυξε στον Γενικό Γραμματέα τα δεδομένα την πρόταση του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αναφορικά με την αναμόρφωση του εν λόγω δικτύου άρδευσης που αφορά καλλιεργήσιμη έκταση της τάξεως των 30.000 στρεμμάτων.



19 σχόλια:

  1. Συναντήθηκαν. Κ λοιπόν? Η ουσία πια είναι. Συνεχίζεται η επικοινωνιακη πολιτική κ τα προβλήματα παραμένουν κ πολλαπλασιαζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντέξες τόσα χρόνια και έπινες Ζαγόρι ,τώρα θες σε δυο μήνες να πίνεις Evian από τη βρύση του Αστακού ;;;; Σοβαρευτείτε κάποιοι ,διαβάζουν και παιδιά 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία .Μακάρι να δοθεί λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μελέτες του Στάικου και τού Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μήν συναντηθει με κανένα? να κλειστεί στο καβούκι του?προχωρη υπερκινητικεΔήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοκρατική συζήτηση με εξαιρετικο για το νερό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τριανταφυλλάκης είναι αυτός που προσπαθεί και θα το λύσει το πρόβλημα με το νερό του Αστακού, που το δημιούργησαν άλλοι.
    Τώρα οι άλλοι θα στενοχωρηθούν γι αυτό, αλλά δικό τους θέμα. Τους ξέρει καλά ο λαός πως σκέφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΛΙΒΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑς ΓΡΑΨΗΣ ΟΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ .ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο νομος μας έχει τους πιο πολλούς βουλευτές! Τι εχεται δει να γίνεται τόσα χρόνια? Αυτό θα γίνει κ τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ των 12:00 έχεις πολύ μεγάλη πλάκα.....βρε ουστ παραπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:27 μαλλον εσυ εχεις πολυ πλακα γιατι δεν ξερεις οτι αυτα που συζητησαν για το νερο βασιζονται σε μελετες που ηδη υπαρχουν απο το Σταικο και το Γαλουνη.Ειστε τοσο φανατικοι που ειστε για γελια και για κλαματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μελέτες είναι για κλάματα .ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ

      Διαγραφή
  14. Εσύ 12:00 έχεις φάει πολύ σανό από το γαλουνη και τώρα είσαι απελπισμένος γιατί ο σανός τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ έχετε τον λαγό!!!! Κ' εσείς ψάχνετε για τον ντορό... Τελικά αποδεικνύεται ότι αυτόν τον τόπο θα τον πάτε με μαθηματική ακρίβεια για φούντο... Κάποιος υπεύθυνος μπορεί να μάς πει για τις ήδη μελέτες που δημοπρατήθηκαν και ήδη ο εργολάβος ο κύριος τσέλιος έχει πάρει το έργο γιατί δεν το προχωράει ??? Τα υπόλοιπα οι ξερόλες ας μαζευτούν λίγο... εμένα δεν με νοιάζει τι χρώμα έχει η γάτα!!! Αρκεί να πιάνει το ποντίκι με ενδιαφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γυρισμός για γαλουνη και Πανταζής δεν το υπάρχει. Ένας είναι ο δρόμος να πετύχει ο τριανταφυλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να πετύχει και μετά να θεσει και
      υποψηφιοτητα και για κάτι παραπάνω
      Κσπως ετσι ειναι για ολους τους δημάρχους.
      τους πετυχημένους δημαρχους.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο