Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Επιστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ προς τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ σχετικά με τις απευθείας προφορικές αναθέσεις της προηγουμένης δημοτικής αρχής!

        Ο ναυπηγός-μηχανολόγος Φίλιππος Σαμαλέκος, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρη Κατσαούνη, με κοινοποίηση στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους σχετικά με τις απευθείας προφορικές αναθέσεις της προηγουμένης δημοτικής αρχής του κ. Γαλούνη. 

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Φίλιππου Σαμαλέκου......

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, Λευτέρη Κατσαούνη, 
Κοινοποίηση: 
Δήμαρχος: Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Αντιδήμαρχοι: Τζαχρήστας Παναγιώτης, Λαϊνάς Κωνσταντίνος, Γερολυμος Σωτήρης, Παλαιογιάννης Παναγιώτης 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
   Σύμφωνα με δημοσίευμα του MYTIKAS PRESS (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) παρουσιάζεται λίστα διαταγών πληρωμής για προφορικές εργασίες και προμήθειες της τέως δημοτικής αρχής ύψους 628.510,83 €
         Επιπλέον ο νέος αντιδήμαρχος οικονομικών Σωτήρης Γερόλυμος στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (18-10-2019) και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ανάφερε περιπτώσεις διαταγών πληρωμής που έγιναν προφορικά και που ο Δήμος τώρα πρέπει να πληρώσει λόγω δικαστικών διαταγών πληρωμής αλλά και δεσμεύσεων λογαριασμών....



       Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής είναι να καλείται τώρα η παρούσα Δημοτική Αρχή να καταβάλει υπέρογκα ποσά για τα οποία δεν φέρει καμία ευθύνη, στερώντας από τους δημότες έργα και δράσεις αλλά και να ανταποκριθεί στις βασικές υποχρεώσεις απέναντι τους,  καθώς αφαιρούνται από τον εγκεκριμένο Π/Υ του δήμου ποσά που καθιστούν αδύνατη τη λειτουργία του Δήμου.  

     Γνωρίζοντας  επίσης  την οικτρή οικονομική κατάσταση του Δήμου καθώς και για να προστατευτεί το Δημόσιο συμφέρον και να εξακριβωθεί η έκταση καθώς και η νομιμότητα αυτών των πράξεων σας παρακαλώ να μεριμνήσετε  για τα ακόλουθα και σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία:
1)-Να συγκεντρωθούν και να μου χορηγηθούν με αναλυτικά στοιχεία όλες οι περιπτώσεις των προφορικών αναθέσεων και να εξεταστεί εάν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία και συγκεκριμένα: 
α)-Να υπάρχει Μελέτη, άρα και Προϋπολογισμός του έργου.
β)-Να υπάρξει δημόσια Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα υπό εκτέλεση έργα.
γ)-Να υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο – εργολάβο.
δ)-Να εκτελεστεί το έργο με την Επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
ε)-Να υπάρχει Βεβαίωση των εργασιών και Παραλαβή του έργου από την Τ.Υ του Δήμου ή από την Αρμόδια Επιτροπή παραλαβής έργων, κατά περίπτωση.  

2)-Να μην πληρωθεί κανένα έργο και καμία ανάθεση που στερείται νομιμότητας. Να διερευνηθεί εάν η προηγούμενη δημοτική αρχή εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα για την διευθέτηση των υποθέσεων αυτών, καθώς και την υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Να εξαντληθούν όλα τα νόμιμα μέσα  από τη νέα Δημοτική Αρχή για να προστατευτεί ο Δήμος από αυτές τις πρακτικές. 

3)-Να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για όλες τις υποθέσεις έτσι ώστε να προτείνει και να αποφασίσει μέτρα αντιμετώπισης τους.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Σαμαλέκος
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

43 σχόλια:

  1. Δεν σε γνωρίζω αλά αυτά που λες είναι πραγματικά τα πιο δίκαια και σωστά. Μπράβο σου κύριε σαμαλεκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηνιγκεν η ωρα του καρσιλαμα

    Καποιοι πισινοι θα σφιξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμος να φτιάξει μια βρύση να τρέχει ρευστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας λες όμως για τις απευθείας αναθέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας πείτε για τις τώρα απευθείας αναθέσεις όπως τις πρόσφατες του κυρίου Πολύζου και της κυρία Ταπραντζή....Κύριε Σαμαλέκο έχετε κάτι να μας πείτε γι αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμένεις,εδώ εσένα σε αφήσανε απ έξω από τη διοίκηση και δεν σε πείραξε καθόλου θα κόλλαγες να ρωτήσεις αυτά που Ρωτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ.Σαμαλέκο ΜΗΝ ΤΟΥΣ αφήσετε σε ησυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Ευρωπη καλημερα Ξηρόμερο καλημερα Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώσε μάχες Σαμαλέκος μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο. Πες τα Χρυσόστομε. 21,500 ευρώ λέει δώσανε σε ένα μηχανικό του Αστακού για επισκευές σε μηχανήματα του Δήμου. Έλεος. Τι επισκευές έκανε; Και να πούμε επίσης ότι αυτά τα χρήματα που πήρε, ήταν για δουλειές μερικών μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάρα Σαμαλεκο.Πες όλα αυτά που δεν μπορούμε να πούμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεκινά από τις δικές σας Φίλλιπα ..
    Ρώτησε το ποσό που ανέθεσε ο δήμαρχος για την επισκευή του δικτύου ύδρευσης του Αστακού μιας και στο Διαύγεια βλέπουμε μόνο τους προμηθευτές υλικών αλλά όχι το ποσό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιος από τους συμβούλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μας εξηγήσει τις προφορικές αναθέσεις???? Κάνας λεβέντης και θαρραλέος υπάρχει???????
    Γαλούνη?
    Λιβάνη?
    Γεωργούλα?
    Γαζέτα?
    Καρφή?
    Ρετούλη?
    Κακούρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... Λαινας... Γκολιας.... Γιατί δε ρωτάς? Είχαν απευθείας αναθέσεις με αντιπρόσωπο. Και ουκ ολίγες.

      Διαγραφή
  15. Δημοτική Αρχή αυτή η μάστιγα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Σαμαλεκο με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας θέλω να σας πω το έξεις
    Πρώτον Είναι δυνατόν να βγει δικαστική απόφαση χωρίς να υπάρχουν αυτά τα δικαιολογητικά. Είναι δυνατόν να υπογράψει προϊστάμενος του δήμου χωρίς να υπάρχουν δικαιολογητικά.
    Δεύτερον. Γνωρίζεται ότι από αυτά τα χρήματα τα 250.000 είναι δικαστικές αποφάσεις επί θητείας κύριας Κουμανδρακη.
    Τρίτον. Γνωρίζεται ότι Εχθές ψηφίστηκε διάταξη και αυτά τα χρήματα θα τα πλήρωση πανελλαδικά το υπουργείο Εσωτερικών εκτός του δήμου Ξηρομέρου που έκανε ανακοπή και έτσι θα χρεώσει το Δήμο γύρω στα 200.000 ευρώ, ενώ οι πάντες ξέρουν ότι γίνεται μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.
    Καταλαβαίνω Λυπον την απειρία σας αλλά θα μπορούσατε να το ψάξετε λίγο το θέμα παρα να παρασυρόμαστε σε άστοχες αναρτήσεις.
    ΥΣ.Και το χειρότερο απ'όλα είναι να ποινικοπειουμε την πολιτική με αποτέλεσμα να διχάζουμε την κοινωνία να την πολονωμαι με αποτέλεσμα να μην παράγει πολιτική.Οπως έγινε με τις απευθείας αναθέσεις.
    Με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σας δεν επιτρέπεται από εσάς να μην παράγεται πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολες οι υποθεσεις ειναι της θητειας γαλουνη και μονο. Καμια υποθεση δεν ειναι της δημοτικης αρχης σαμαρα.
      Οι αποφασεις βγαινουν θετικες γιατι βεβαιωνει θετικα ο δημος με ενα απλο χαρτι.
      Δεν υπαρχει παραλαβη δεν υπαρχει παρακολουθηση δεν υπαρχει ποσο στον προυπολογισμο δεν υπαρχει στο τεχνικο προγραμμα.

      Θα βρεθουν ολα

      Διαγραφή
    2. Αστα ρε φίλε τι να καταλάβει ο Φίλιππος τώρα ρς αδερφέ;εδώ είναι εκτός διοίκησης με τόσο αγωνα και τόσους ψήφους,ούτε καν στο Λιμενικό Ταμείο πουθενά και μιλάει και από πάνω μετά από τέτοια περιφρόνηση.όντως έτσι και το ειχε πει ο Γαλουνης ότι αυτά θα τα πληρώσει το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά τώρα με την ανακοπή θα τα πληρώσει ο δήμος.
      Να δεις που ούτε τους μισθούς δε θα έχουν να πληρώσουν στο τέλος.

      Διαγραφή
    3. Το χειρότερο είναι που κλέψατε δημόσιο χρήμα

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου αυτά που γράφεις δεν ξέρεις που σου πάνε τα 4. Φυσικά και δεν υπάρχουν παραστατικά κια φυσικά και δεν έχει υπογράψει ο προυσταμενος ενημερώσου λίγο..... Είναι καθαρά προφορικές χωρίς τιμολόγια χωρίς επιτροπές παραλαβής ΜΌΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΌΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΠΟΥ ΟΡΊΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΔΗΜΆΡΧΟΥ.....ΈΤΣΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΡΩΤΉΣΤΕ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ........ ΚΑΚΩΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  17. παπαγαλακια της δημοτικης αρχης που σας εφυγε το χερι να γραφετε

    δεν μιλαμε για απ ευθειας αναθεσεις εδω αλλα για παρανομες προφορικες εντολες

    ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ. Σαμαλέκο , όταν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που επιδικάζουν στον προμηθευτή να λάβει από τον Δήμο τα οφειλόμενα χρήματα , τα εντάλματα έχουν ελεγχθεί πλήρως από τη δικαιοσύνη που βγάζει και την απόφαση και να ξέρετε οτι θα πληρωθούν οι προμηθευτές που έχουν δικαστικές αποφάσεις στα χέρια τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και με τόκο !!! Αν αυτό δεν το γνωρίζετε , λυπάμαι , που είστε Δ.Σύμβουλος.
    Επίσης , τα χρέη αυτά τα περισσότερα είναι από θητείας δημαρχίας κ. Πυθαγόρα Σαμαρά . Σήμερα , εσείς , με τις απ ευθείας αναθέσεις που κάνετε , έχετε τα έγγραφα που ζητάτε ;
    Τέλος , θα θέλαμε πάρα πολύ , όταν και ό,οοοοοποτε σας δώσει ΟΛΑ αυτά τα έντυπα ο πρόεδρος κ. Κατσαούνης να ενημερώσετε τον κόσμο. Όχι , εμένα. Εγώ προσωπικά έχω πεισθεί ότι κάνετε διαδικτυακές εντυπώσεις και , φυσικά ; εκφράζετε και την δική σας πικρία , που δεν αξιοποιηθήκατε από τη σημερινή δημοτική αρχή , όπως θα επιθυμούσατε ....
    Ν.ΚΟΝΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κονταξη καλά τα λέτε αλλά μη ξοδεύεται το χρόνος σας με το κύριο Σαμαλεγκο γιατί απλά θέλει να βρίσκεται στην εικόνα μετά τη περιφρόνηση που δεχτείκε.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχουν ενταλματα να ελεγξει η δικαιοσυνη στα προφορικα.
      Δεν υπαρχει παραλαβη.
      Δεν υπαρχει προυπολογισμος.
      Δεν υπαρχει μελετη.
      Δεν υπαρχουν υπογραφες υπηρεσιακων.
      Υπαρχει η απαιτηση του εργολαβου και μια βεβαιωση του δημου που παραδεχεται οτι εγιναν και τιποτα αλλο.

      Α και ολες ειναι περιοδου αρετακια.

      Θα βρεθουν ολα

      Διαγραφή
    3. Κύριε <>
      Έχετε αντιληφθεί τι κάνει η Δημοτική Αρχή μέσω της οικονομικής επιτροπής με τις ανακοπές και αναστολές που υποβάλλει;
      Δικηγόρος είστε.
      Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και αφήστε τη σπέκουλα.
      Εδώ έχουμε δυο ζητήματα,το πρώτο αφορά τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί από το Γαλούνη,αν δηλ. είναι νόμιμη η όχι,τους αντιδημάρχους που πιστοποιούν την εκτέλεση των έργων και τέλος αν έγιναν τα έργα.Γι αυτά θα μιλήσει η δικαιοσύνη.Δε μπορεί δηλαδή ο αντιδήμαρχος να παραγγέλνει επέκταση νεκροταφείου και όταν ερωτάται η τεχνική υπηρεσία από το συνήγορο του πολίτη να απαντά ότι δεν έχει φάκελο και το έργο να συνεχίζεται.
      Έξυπνος είστε ,αντιλαμβάνεστε τι τρέχει.
      Το δεύτερο είναι ότι με τα ανταποδοτικά στο ναδίρ(ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης),με αποκρύψεις στοιχείων(ΔΕΗ,ύδρευση)και ένα φέσι 700.00 χιλιάδων ευρώ από δικαστικές αποφάσεις,δεν βγαίνει προϋπολογισμός.
      Αλητείες και ασχήμιες και εικονικούς προϋπολογισμούς η παράταξη Τριανταφυλλάκη δε θα κάνει.
      Γι αυτό βγήκαμε.
      Για να βάλουμε τάξη.
      Γι αυτό αν δεν έχεις ένα καλό
      λόγο να πεις,μη λες τίποτε.
      Η πάσης φύσεως μάσα τελείωσε.
      Το μαγαζί γωνία παρέδωσε πνεύμα.
      Λάθη γίνονται και θα γίνονται.
      Αυτό που ζούσαμε όμως σχόλασε.
      Δ.Μίνος

      Διαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΕ 10.10 π.μ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΡΟΥΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ 1.59 γιατί δεν βάζεις το όνομα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλιππε προχωρά περιμένουμε απο σένα πράγματα.
    Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει άτομα σαν εσένα που δεν μασάει τα λόγια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ώπα και η κα Ταπραντζή έκανε απευθείας ανάθεση. Μπράβο πόσο γρήγορα έμαθε και αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Λοιπόν κύριοι. Το ερώτημα που πρέπει να μας απσχολησει είναι γιατί ο κος Κατσαούνης δεν δίνει στον κο Σαμαλέκο τα έγγραφα που ζητάει και τον ανάγκασε να βγεί στα blogs; Ο κος Σαμαλέκος είναι δημοτικός σύμβουλος και έχει το δικαίωμα να λαμβάνει γνώση όλων των εγγράφων. Ο κος Κατσαούνης εάν συνεχίσει να αρνείται θα κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος. Να δώσει ο κος Κατσαούνης όλα τα έγγραφα που ζητάει ο κος Σαμαλέκος και εάν αυτός τότε νομίζει ότι υπάρχει παρανομία να τα στείλει στον Εισαγγελέα για να κριθεί από αυτόν ποιός εάν υπάρχει παρανομία ή όχι. Το να τσακωνόμαστε στα blog και να λέει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι είναι μάταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την προηγούμενη ανάρτηση που έκανες μας είχες ζαλίσει με κάποια φορτηγά.... Τώρα κάνεις αναμασήματα όσο αφορά αυτά που έχουμε γράψει κατ'επανάληψη.... Γιατί δεν Ρωτάς τούς δύο αντιδημάρχους, αυτοί ξέρουν ποιό καλύτερα από όλους.. Και αν δεν θέλεις να το κάνεις αυτό !!!! Γιατί δεν καλής λογιστές και εισαγγελέα ... αν ασχολείστε μόνο με αυτό το θέμα και δεν σάς απασχολεί τίποτε άλλο κακός παραμένετε ... Αυτός ο τόπος θέλει έργα, και όχι φωτογραφίες και κείμενα για να προβάλετε συνεχώς εντοπίσεις χωρίς ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κυριε σαμαλεκο δεν σου φταινε οι αλλοι οταν δεν εισαι στην σημερινοι διοικηση του δημου.σαν απλος συμβουλος με αυτες τις ερωτησεις βαζεις αυτογκολ .αρα παλι εχασες γιατι καταγγελεις ακομη και τη σημερινη αρχη .αρα παρακολουθα τα οσα γινονται γιατι εισαι απ εξω απο το χορο δεν εισαι ουτε καν διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαρητηρια κ.Σαμαλεκο μην απογοητευτεις και μην τα παρατησεις,προχωρα και ολοι ειμαστε μαζι σου παροτι ψηφισα Τριανταφυλακη επιδη δεν σε γνωριζα δεν σε ψηφισα,προχωρα με την ενεργεια σου αυτη εκφραζεις το συνολο των δημοτων που ψηφισαν το συνδιασμο σας και που δυστηχως ο δημαρχος φεναιτε δυστακτικος στο να κοψει το γορδιο δεσμο και να παει το δημο μπροστα.Συγχαρητηρια ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΣΤΑΖΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑ
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ

      Διαγραφή
  28. Κύριε Σαμαλέκο. Προφανώς επιζητείς μόνο δημοσιότητα αφού σαν δημοτικός σύμβουλος που είσαι πρέπει να γνωρίζεις ότι αρμόδιος για να σου απαντήσει σε όσα ζητάς είναι ο κ. Δήμαρχος και όχι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσαούνης. Γνωρίζεις δηλαδή ότι ο κ. Κατσαούνης δεν πρόκειται να σου απαντήσει. Και αναρωτιέμαι ποιο άλλο σκοπό εξυπηρετεί το να δημοσιεύσεις μια τέτοια επιστολή, αφού σαν σύμβουλος της πλειοψηφίας μπορούσες να μιλήσεις με τον κ. Δήμαρχο για να σου δώσει αυτά που ζητάς. Δεν συζητάτε δηλαδή μεταξύ σας και επικοινωνείτε με επιστολές που τις δημοσιεύετε κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και επιστολές μέσω διαδικτύου και fb ; υπάρχει πρόβλημα υπαρκτό του κ. Σαμαλέκου με τη Δημοτική αρχή. Αυτά εξάγονται απο τον τρόπο επικοινωνίας και δη της δημοσιότητας στα σαιτ. Και δεν σαραντήσατε ακόμη ....κ. Σαμαλέκο

      Διαγραφή
  29. 12:56 είσαι σεξιστης και φαλοκρατης. Και αν δεν ξέρεις τι σημαινουν οι λεξεις, διάβασε κανένα λεξικό να ξεστραβωθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
      ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
      ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ %
      ΠΟΣΟΣΤΑ
      ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ (ΝΕΟΙ-ΓΕΡΟΥΣΙΑ )
      ΣΕ ΦΥΛΟ (ΑΝΔΡΕΣ -ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
      ΣΕ ΜΟΡΦΩΣΗ( ΜΕΣΗ-ΑΝΩΤΕΡΗ-ΑΝΩΤΑΤΗ)
      ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ή ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο