Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

Πλημμύρισε με την πρώτη νεροποντή και η ΒΟΝΙΤΣΑ - [ΦΩΤΟ]


      Η έντονη κακοκαιρία που επικρατεί από χθές το βράδυ στη ΒΟΝΙΤΣΑ, με καταιγίδες έχει δημιουργήσει προβλήματα στην πόλη. 
      Στις φωτογραφίες φαίνεται ο δρόμος στο κέντρο της πόλης να είναι πλημμυρισμένος, το νερό σε κάποια σημεία έχει φθάσει μέχρι το γόνατο και όπως φαίνεται σε λίγο θα χρειάζονται γόνδολες για να μετακινηθούν οι κάτοικοι...


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρρρρρρρρρρρρρ γιδιαααααα

Ανώνυμος είπε...

Τα φρεατια ρεεεεε! ! (Αθάνατο καργιολισταν)

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΙΟΛΙΣΤΑΝ. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΕΝΕΤΙΑ. ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΛΩΝΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Aυτή είναι η Βόνιτσα του Γεωργοθόδωρου. Να τον χαίρεστε. Πάντως έρχονται πιό βαριές θύελλες .

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 6.24 πρέπει νάσαι η Γκρετα Τουνμπεργκ της Μπουχαλης. Η κανονική Γκρετα βέβαια απεχθανεται τις ανικανες αδιαφορες και αλαζονικες εξουσιες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕσυ ρε γίδι τι γίδια έχεις στο χωριό σου μήπως μουλαρια

Ανώνυμος είπε...

Άρε βουρδουλα που θέλετε εκεί στη Βόνιτσα. Σας πήρε τα σώβρακα ο τζεφριος και ο ακροδεξιός ζαχαρακη. Ούστ από δω βλακες

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίο ότι η Βόνιτσα για άλλη μια φορά πνίγηκε κυριολεκτικά με την πρώτη καταιγίδα, όπως συνέβη χθες. Πέραν από τα καιρικά φαινόμενα, βασική αιτία είναι η παντελής ανικανότητα της διοίκησης Αποστολακη.
Δεν είχε φροντίσει ούτε και για τα στοιχειώδη, δηλ. να καθαρισει τα φρεάτια ωστε να μπορούν να απορροφούν τα νερά της βροχής και να μη μετατρέπονται οι δρόμοι σε χειμάρρους με την πρώτη ψιχάλα.
Και αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις η αδιαφορία και ανικανότητα της διοίκησης Αποστολακη, από την στιγμή κατά την οποία, συνέβησαν όσα συνέβησαν και ενώ έχει εκδοθεί από την ΕΜΥ έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων. Που σημαίνει ότι έπρεπε να είχε λάβει όλα αυτά τα απαραίτητα μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στη Βόνιτσα όλοι πνίξιμο θέλετε όχι από νερό αλά από καριολακους