Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη ΒΟΝΙΤΣΑ | ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη



          Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών, τελέστηκε ο εορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στη Βόνιτσα.
   Στο μνημείο Ηρώων τελέσθηκε τρισάγιο, έγινε κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε μαθητική παρέλαση.
        Οι εκδηλώσεις έγιναν παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη, του Βουλευτή κ. Κώστα Καραγκούνη, του κ. Μιχαήλ Γούδα εντεταλμένου συμβούλου της περιφέρειας, του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Πάντα, του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Παντελή Αποστολάκη, των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών, δημοτικών και τοπικών σύμβουλων και εκπρόσωποι φορέων και Τελετάρχης ήταν ο κ. Νώντας Νικάκης εκπαιδευτικός.
        Οι κάτοικοι της Βόνιτσας παρακολούθησαν τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα σχολεία της πόλης και την Φιλαρμονική Βόνιτσας και τους χειροκρότησαν…





































































































































49 σχόλια:

  1. Ούτε τα προσχήματα δε κρατάνε οι νεοδημοκράτες της ΒΟΝΙΤΣΑΣ ντροπή και μόνο ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιοι εορτασμοι ανα την Ελλαδα....χωρις το σύννεφο Συριζα να πλαναται πανω απο τα κεφαλια μας και να σκεφτομαστε να ζητοκραυγασουμε μηπως και μας πουν φασιστες....γιορταστε ελευθερα Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως σέβεται ακόμα και τις αντίθετες πολιτικές απόψεις
      Και μάλιστα είναι κατοχυρωμένη η αντίθετη άποψη και στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ
      Τι πιό δημοκρατικό και προοδευτικό ?
      Χρόνια Πολλά

      Διαγραφή
    2. Εσυ να φανταστω εισαι γονος ταγματασφαλιτη και φοβασαι το Συριζα?Μαθε λιγο ιστορια χαζοχαρουμενο εθνικοφασισταριο και ξεκολα με το Συριζα.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητε 11.15 γιατί επιμένεις να δείχνεις με τοσο έντονο τρόπο την πολιτική σου ταυτότητα, αφού απο τον τρόπο που γράφεις, ξερεις μονο να προσβάλλεις και να χαρακτηρίζεις; Ειπαμε η κοινωνια σιχαθηκε υον διχασμο που προκαλεσατε σε αυτη γι'αυτο σας κερασε την εκλογικη πίτσα. Δεν έχω κόλλημα με ενα κομμα που αποτελεσε απλα μια παρενθεση, αρνητικη, στην Ελλαδα μας. Απλα δεν μπορω να διαχειριστώ τη χαρά μου που ένα κομμα που ειναι υπευθυνο για τα τοσα αρνητικα που συνεβησαν στη Χωρα μου τα τελευταια τεσσερα χρονια, δεν ειναι πλεον στην εξουσια και δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομη. Το να χαρακτηρίζεις τον αλλον ως "χαζοχαρουμενο" και "εθνικοφασισταριο" απλά επιβεβαινει την εμμονη σου με το να διχάζεις την ελληνικη κοινωνια, οπως ακριβως εκανε και ο Συριζα με τη συνθηκη των Πρεσπων η οποια οπως φαινεται παει ακλαυτη....ουτε Νομπελ, ουτε τιποτα, απ'το μηδεν ολα με μονη διαφορα το οτι οι Σκοπιανοι πλεον εχουν και το ονομα της Μακεδονιας που τους έδωσαν καποιοι χωρίς την εγκριση του ελληνικου λαου. Δεν πειράζει, η Ιστορια έγραψε για ολους. Τωρα σε οτι αφορα το να μαθω Ιστορια, μπορεις να μου πεις σε τι συγκεκριμενο αναφερεσαι και πως διαπιστωσες οτι στερουμαι ιστορικων γνώσεων; Ποια Ιστορια να μαθω; Τη δικη σου; Την αριστερη; Αστα συντροφε, χαμενος θα βγεις.
      Καλά να είμαστε, υγεια να έχουμε και να απολαμβάνουμε την ελευθερια μας και τον καθαρο αέρα.
      Ως του χρόνου, χρόνια πολλα και Ζήτω το Έθνος.

      Διαγραφή
    4. Φίλε Ανώνυμε 12:54. Έχω την αίσθηση ότι εσύ το 2015 ζούσες στο Μονακό. Κάτι για διαφθορά, χρεοκοπίες, παρακράτος δεν θα είχες ακούσει.

      Όσο για την Συμφωνία των Πρεσπών, που δεν σε κόβω να έχεις πάρει μυρωδιά, θα έρθει η ώρα που ο πολυχρονεμενος ηγέτης θα παρακαλεί να τηρηθεί. Όπως παρακαλούσαν και οι προ του 2015 για διπλή σύνθετη ονομασία. Να λέγονται Μακεδονία παντού και μόνο εμείς να τους λέμε Άνω, Πέρα ή Μακεδονία-Σκοπια. Βέβαια δεν θα γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις αλλά δεν πειράζει. Άλλωστε όταν ο κρατικός ΟΤΕ είχε φτιάξει την Cosmote-Macedonia δεν θυμάμαι να έγινε θέμα.

      Διαγραφή
    5. Προς 2.25
      Οχι Συμφωνια...ξεπουλημα να λες για να καταλαβαινομαστε

      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΣ 2.25
      Αλλο τι λες , αλλο τι υπογράφεις. Τα γραπτά μένουν. Αλλα ναι, για αλλη μια φορά ολοι οι υπολοιποι που αντιδρουν στη Συμφωνια-ξαπουλημα, δεν ξέρουν, ο μονος που ξερει ηταν ο κ. ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Σκεφτεσαι να ειχαμε Αλεξη το 1940 και να ελεγε το Οχι, οχι το κανονικο αλλα εκεινο των Μνημονίων, της κωλοτουμπας;

      Διαγραφή
    7. Προς 11:30

      Όταν διαπραγματεύονται δύο κράτη κρατάνε πρακτικά. Δεν μπορείς να λές και να ξελες. Οπότε το όνομα Μακεδονία η Ελλάδα το είχε αποδεχτεί τουλάχιστον από το 1995, μην πω από το 1991.

      Πάντως αν στοιχειωδος αντιλαμβανοσουν την γεωπολιτική θα δεχοσουν ότι η ύπαρξη του Κράτους της Βόρειας Μακεδονίας είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας.

      Διαγραφή
    8. Ποιο κράτος ; δεν βλεπεις ουτε στα δεκα μετρα. Δεν βλεπεις οτι το μορφωμα αυτο παει για διαλυση; Δημιουργημα μεγαλων δυναμεων που αππσκοπουσε σε συγκεκριμενο σκοπο. Σκεψου λιγο. Δεν θα στα δινω ολα στο πιατο. Γι'αυτον ακριβως το λογο, γιατι να δεχθει ο Αλεξης να δωσει το ονομα της Μακεδονιας σε ενα μορφωμα κρατος που μεχρι χθες ελεγε οτι ηταν απογονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου και οταν ηταν η ωρα της συμφωνιας-ξεπουληματος, αποποιηθηκαν την σχεση τους με τον Μεγα Αέξανδρο κτλ κτλ. Ο Αλεξης με ποια δικαιοδοσια και ποιανου τη βουληση εξεφραζε για να δωσει το ονομα της Μακεδονιας στα Σκοπια; Αν κοταγε, ας εκανε δημοψηφισμα, αλλα επειδη θα το ετρωγε μαυρο, βλεποντας τις αντιδρασεις, σφυριζε αδιαφορα και πουλαγε παπαντιζιλικι περι συμφωνιας πρωτυπο κτλ κτλ. Του ειχαν ταξει και ενα νομπελ και πηρε....... Ελα ομως που υπολογ7ζαν χωρις τον ξενοδοχο. Να ο Μακρον ενα βετο και κλαμααααα ο Ζαεφ με Τσιπρα που βλεπουν το μεγαλεπιβολο σχεδιο τους να παει προς τον καλαθο των αχρηστων....και ολα αυτα γιατι; για να παρει ως ανταλλαγμα το καλοκαιρι του 2018 το οκ για το οοκκνομικο προγραμμα του Συριζα μιας και κρινοταν πολλα. Αν αυτο δεν ειναι παζαρι και ξεπουλημα τοτε τι ειναι; Αν ηθελε ας εκανε δημοψηφισμα. Θα εισεπραττε ενα ΟΧΙ, που και να ηθελε δεν θα μπορουσε να το κανει ΝΑΙ, αλλα ποτε σεβαστηκε 4ον λαο; απεναντιας ξεκινησε μια προπαγανδα και οποιος διαφωνουσε επαιρνε τη σταμπα του φασιστα και του εθνικιστη. Αυτοι ειναι και ασε τα περι αντιληψης γιατι περα απο το σανο που ταιζει η κομματικη προπαγανδα καποιους, δεν βλεπουν περα απο τη μητη τους.

      Διαγραφή
  3. 8:43 πήγενε εκεί δίπλα στο καριολη τέτοιοι είστε όλοι πουλημένοι δεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι νεοδημοκράτες ρε φίλε αφού όλους τους ταΐζει ο καριολης.αυτοι τη μάσα σκέφτονται και όχι το κομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεξιοί βλέπετε ποιον ψηφίζετε αυτόν που στηρίζει καριολη σε όλες τις εκλογές. Φρουράς βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συριζοτρολ το είδατε το σκίτσο του κυρ; Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ το ΟΧΙ θα είχε γίνει ΝΑΙ. Οξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

      Διαγραφή
  7. δηλαδή 11.15μ.μ οι ταγματασφαλίτες ( τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ πέρα για πέρα ) σε τι διαφέρουν με αυτούς που πέταγαν ανθρώπους πολιτικά αντίθετους με αυτούς , στην τρύπα του Μελιγαλά , στον Πρόδρομο , στην Κονοπίνα ; Εμφύλιος πόλεμος λέει πολλά. Και κατά της Ελλάδας στον εμφύλιο στράφηκαν , αυτοί που πιστεύουν οτι ΜΟΝΟΝ , αυτοί είναι Δημοκράτες και κανείς άλλος !!! Στον εμφύλιο ( τον οποίο ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ) καλώς ή κακώς κάποιοι ηττήθηκαν. Ε, αυτό απ ό,τι φαίνεται δεν μπορείτε να το καταλαβαιτε κάποιοι. Βλέπω αυτές τις μέρες να λένε μερικοί ότι το ΕΠΟΣ του 1940 το έκανε η αριστερά... Ανιστόρητα πράγματα !!! Το ΕΠΟΣ του 1940 το έκανε ενωμένος ο ελληνικός λαός με τις συντεταγμένες δυνάμεις του στρατού του , της 8η ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ που υπηρετούσαν άπαντες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως του κάθε στρατιώτη. . ΝΑΙ, η αριστερά συνέβαλε με το ΕΑΜ -ΕΛΑΣ τα μέγιστα στην Εθνική Αντίσταση ως το 1944 . Από εκεί και πέρα και ως το 1949 , ας μην το συζητήσουμε. Μιλάμε για εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις που πικραίνουν ΟΛΟΥΣ μας είτε γίνανε από την μια μεριά είτε από την άλλη.Και οι Εμφύλιοι πόλεμοι απο αρχαιοτάτων χρόνων , δεινά έχουν επιφέρει στην Ελλάδα και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βονιτσάνοι , μιας κι με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ανακαλήψατε κατά που πέφτει η Κουνουπίνα , ο Αετός κι η Κουμπουτή τον λένε κι Πέρσεβου , ροτήστε κάνα γεροντότερο να σασ πει λίγες κβέντες για δυο λεξουλες μαναχά , ΡΟΒΕΣΠΕΡΙΟΣ και ΑΚΟΛΙ. Τίποτας άλλο.

      Διαγραφή
  8. 8:12 πήγαινε να παίξεις τα ρουμπαλα
    Και αν δεν τα ξέρεις Θα σου κάνω μαθηματικι.φασιστομουτρο της κακιάς στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μετά τις γελοιότητες περί εορτής ενάντια στο λαϊκισμό της χριστιανοβλκάνιας ΄άριστης' θείτσας υπουργού παιδείας και τα περί εορτής εθελοντισμού της άλλης αγράμματης υφυπουργού βλέπουμε αναπαραγωγές φασιστικού εθνικιστικού λόγου που προσπαθεί να ξεπλύνει φασίστες και γερμανοτσολιάδες..και όλα αυτά σε μια χώρα που κυβερνούν εγγόνια και γιοί δωσίλογων και μαυραγοριτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΕ ΕΙΠΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ?
    ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ?
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΕΣ
    ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 7.36
      Καταλαβαινω την οργη σου αλλα αλλοι σε εξαπατησαν και κυβερνησαν με αυταπατες 4 χρόνια. Αν δεν σου εκαναν οσα σου εταξαν ξερεις τι πρεπει να κανείς και ελπίζω να το επραξες στις προσφατες εκλογες αλλιως εισαι αξιος της μοιρας σου. Ναι χαιρομαι για πολλους λογους και ο κυριοτερος γιατι εφυγαν κακην κακως αυτοι που μεταξυ αλλων ξεπουλησαν το ονομα της Μακεδονιας, αυτοι που καταντησαν την Ελλαδα αποθηκη ψυχών, αυτοί που εβγαλαν απο τη φυλακη με τους νομους τους ολους τους ληστες και κακοποιους, αυτοί που με ψεματα και αυταπατες κυβερνησαν ολη την τετραετια, αυτοι που τα οχι τα εκαναν ναι, αυτοι που αντι να σκιζουν μνημονια υπεγραφαν καινουργια, αυτοι που διχασαν την ελληνικη κοινωνια αφου συμφωνα με τις ιδεοληψιες τους, οποιος διαφωνουσε μαζι τους ηταν φασιστας και εθνικιστης...ναι χαιρομαι που η παρενθεση ΣΥΡΙΖΑ ειναι πια παρελθον...εσυ δεν χαιρεσαι;;

      Διαγραφή
    2. Προς 7:52

      Όντως είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτοί που είχαν κάνει επίκαιρο το σύνθημα "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤ..Σ" μετά από μια παρένθεση ξανακυβερναν με τιμές και δόξες. Όσο για την Μακεδονία και τις αποθήκες ψυχών, μόνο 110 μέρες, χωρίς κρίσιμα ζητήματα και ήδη αναθεωρησανε..

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
      ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΕΜΙΤΟ
      ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
      ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ : ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΈΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ;

      Διαγραφή
    4. Τεσσερα χρονια προπαγανδας, ψεματων και αυταπατών ειναι αρκετα συντροφε. Δεν χρειαζομαστε παραπανω. Μαλλον εσυ τα βλεπεις φανατισμενα που δεν θες να παραδεχτεις οτι ενα κομμα ανελαβε την εξουσια με ψεματα, υππσχεσεις και αυταπατες και εφυγε διχαζοντας τον λαο και την κοινωνια. Τα υπολοιπα τα ξερεις. Μην επαναλαμβανομαι

      Διαγραφή
    5. ΟΥΤΕ ΩΣ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ
      ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?
      ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ?

      Διαγραφή
    6. Προς 8.06 εσυ ψηφισες αριστερα...δεν τρωμε ολοι σανο και ασε τα αριστεριστικα σχηματα λογου σε μενα και τις προπαγανδιστικες πονηριες....αντε ζαιε μου, αντε παιδακι μου, αντε καλο μου, πηγαινε να σου διαβασουν κανενα παραμυθακι απο αυτα που σου αρεσουν να κανεις νανι

      Διαγραφή
    7. ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ή ΜΗΝΕΣ ή ΧΡΟΝΙΑ
      ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    8. Προς 8.44
      Για αφελεις και χαζους ψαχνεις;

      Διαγραφή
    9. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
      ΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ :

      ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
      ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ-Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ
      ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
      ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?

      Διαγραφή
    10. Τι λε ρε; Στον Συριζα θα την φέρω και να έχω; σωτήρες ψάχνετε και σανιδες σωτηρίας; χαχαχαχα
      Με το κομμα που ξεπουλησε τη Μακεδονια δεν θέλω να έχω καμία σχεση, ούτε να το βλέπω.
      Αλήθεια σύντροφε, ποια ειναι η αποψη σου για τη νεολαια συριζα που βγηκε με δηλωση να υποστηριξει τις κοπελες που αυτοξεφτιλιστηκαν παρελαύνωντας λες και εχουν κινητικα πριβλήματα στην παρέλαση πρόσφατα; αυτός ειναι ο σεβασμος του κομματος σας στις πεθνικες επετείους; ειδες που ολα "δενουν"; το ξεπουλημα της Μακεδονίας, η απαξίωση των εθνικών επειτείων και εσυ κάθεσαι ακομη στο Συριζα ;

      Διαγραφή
    11. Συνεχίζω ως προς το 12.36..
      Αυτη είναι η ευαισθησια των ανθρωπων της αριστερας, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα; προσωπικά αν ήμουν γονιός παιδιου με κινητικα προβλήματα και παρακολουθουσα την παρελαση εκεινη τη στιγμή, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα....αυτός είναι ο σεβασμος της αριστερας, στα εθνικα ιδεώδη, οι ευαισθησιες προς τον συνανθρωπο....και βγήκε και η νεολαια Συριζα να πει μπραβο καλα εκαναν. Μονο η λεξη ντροπη και αισχος μπορεί να χαρακτηρισει αυτο το κατα την αριστερα, happening ή δρώμενο....

      Διαγραφή
    12. ΓΡΑΨΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
      ΓΡΑΨΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΡΑΨΕ.

      Διαγραφή
    13. Ο Συριζα αντεχει την κριτικη, εσυ δεν μας ειπες αν συμφωνεις ή οχι με αυτες που εξευτελισαν τους εαυτους τους στην παρελαση και τον τροπο που διαλεξαν να διαμαρτυρηθουν...για να σε ακουσω συντροφε

      Διαγραφή
    14. ΓΊΆΤΊ ΔΉΜΌΨΉΦΊΣΜΆ ΈΧΌΎΜΈ ?

      Διαγραφή
    15. Προς 1.44
      Ασε με τα δημοψηφισματα δεν τα πατε καλα...τα ΟΧΙ τα κανετε ΝΑΙ και οσο για τη Μακεδονια, τα τρεμετε οπως ο διαολος το λιβανι.....φοβαστε την ετυμηγορια του λαου, ευτυχως υπαρχουν οι καλπες των εκλογων και σωθηκαμε

      Διαγραφή
    16. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
      ΟΤΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ
      ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΙ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?

      Διαγραφή
    17. Αλλα λογια ν'αγαπιόμαστε....το κόμμα που έκανε την κωλοτουμπα επιστήμη! Θα πρέπει να κατανοήσεις δυο πραγματα...μια φορά ψεύτης, παντα ψεύτης. Την προδοσια πολλοί αγαπησαν, τον προδότη κανενας.

      Διαγραφή
    18. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,
      ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΙ' ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ?
      ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΝ Σ' ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ
      ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ?


      Διαγραφή
  11. το παρελθόν του εμφυλίου, τέλος.
    να κοιτάζει η Πατρίδα μας με χαρά το Μέλλον μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε ξεφτίλες γιατί δεν ανεβάζετε όλα τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι θύματα. Συνεχίστε να τρωγεστε. Για το καλό του τόπου.
    Τι σας είπα τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βάλτε τα σχόλια ρε ξεφτίλεεεεεεεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ καλά καλά ορθογραφία δεν ξέρετε και θέλετε να ασχολείται με κόμματα .ασταδιαλα παλιοτόμαρα τ'κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ξέρουμε, μονο οι μορφωμενοι και κουλτουριαρηδες συριζαιοι πρεπει να εχουν λογο.....χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Να μιλας καλυτερα 2.53
      μην επιβεβαιωνεις το επιπεδο των ψηφορων της παραταξης στην οποια ανηκεις, αλλα ειπαμε, επιχειρηματα μηδεν, βρισιες και προσβολες μόνο....μπλιάχ

      Διαγραφή
  16. 8:44 ωραίεε μου👏 ετσιι, respect👏👏👏👍👍👍❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον 8.43 ήθελες να γράψεις και απο κεκτημενη ταχύτητα εγραψες 8.44

      Διαγραφή
  17. Οχι μην ανησυχείς ξέρω καλά τι έγραψα 8:44!τα διαβάζω πάντως πολύ προσεκτικά όλα!ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστος και εσυ στο κομμα της αυταπάτης λοιπόν.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο