Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Μπόνους 20% στους αστυνομικούς που θα… συλλαμβάνουν καπνιστές

Το υπουργείο Υγείας προσπαθεί να κάμψει τις αντιδράσεις των ένστολων, στην συμμετοχή τους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, με μπόνους από τα πρόστιμα που θα έχουν οι αστυνομικοί που θα «συλλαμβάνουν» καπνιστές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, το υπουργείο σχεδιάζει σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι το 20% του πρόστιμου θα πηγαίνει στους ένστολους.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΑΣΥ είχε στείλει επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς, με την οποία αντιδρούσε στην πρόθεση του υπουργείου, ν’ ανατεθεί στους αστυνομικούς ο ρόλος του ελεγκτή.
Ο έλεγχος εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου γίνεται σε πολλές χώρες της Ευρώπης από τους αστυνομικούς, όπως η Δανία, η Γαλλία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Πολωνία, η Σλοβακία, το Λουξεμβούργο, η Λετονία και η Μάλτα.

10 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΗ ΤΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ
    Η ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
    ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολη η ελλδα πνιγεται απο αλοδαπους που μπαίνουν παρανομα στην χωρα , και αυτοι ασχολουνται ακομα με το τσιγαρο . με την ρυπανση την ραδιενεργεια και το πρασινο δεν ασχολουνται ομως .αυτο και απο μονο του λεει πολλα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι άλλο θα ακούσουμε Παναγία μου Το κατούρημα θα επιτρέπεται η θα βάλουν αστυνομικούς και για αυτό κανένα άλλο εισπρακτικό μέτρο θα βρούνε πως καταντήσαμε αυτό δεν είναι Ελευθερία αυτό είναι καταπίεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όταν στήνεις αστυνομικό κράτος θες κάπως ναχεις τους μπάτσους ευχαριστημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε συριζουλη μου; σε πειράζει που δεν θα σκας το τσιγαρακι σου οπου σου γουσταρει αδιαφορώντας αν ενοχλεις τον αλλον ή δεν εχεις χωνεψει ακομη την πιτσα απο τις εκλογες; Θα γίνουμε Κρατος με τον Κυριάκο, σας αρεσει δεν σας αρεσει. Ξεχαστε την αριστερη παρενθεση και την ανοχη στα μπαχαλα

      Διαγραφή
  5. 7.08 αν θεωρεις οτι ελευθερια ειναι να επιτρεπεται παντου το κατουρημα για να μην καταπιεζεται κανεις αυτοχαρακτηριζεσαι.Ο φασιστας που επιβαλλει το καπνισμα του λειτουργει αντικοινωνικα και σ αλλους τομεις,γιατι το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το ΕΓΩ του.Ο νεοελληνας δεν εχει συνειδηση πολιτη,παρα μονο δικαιωματα.ΚΑΘ ΗΜΑΣ ΑΙΜΟΡΡΟΟΥΣΑ nikos kanenas You Tube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΗΝ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ , ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΆ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΣΕΦΤΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβαλλεις οτι ειναι συριζαιος ο 9.04 που διαμαρτυρεται;

      Διαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ fàn ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο