Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά και ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης (ΦΩΤΟ)


           Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επί διήμερο έδωσαν μάχη με τις φλόγες βρέθηκε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.
        Η άμεση επέμβαση και ο συντονισμός των δυνάμεων είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί υπό μερικό έλεγχο (ελέγχεται περιμετρικά) η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στον συνοικισμό Πηγάδια της Τοπικής Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου του Δήμου Ξηρομέρου........



      Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Σκουτεσιάδας του Δήμου Αγρινίου, όπου εκτός των άλλων, οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν ώστε να προστατευθεί και η Ιερά Μονή Λυκουρίσσης.
          Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας τέθηκε στη διάθεση της Πυροσβεστικής, ενώ σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
         Εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

8 σχόλια:

  1. Επιτέλους και ενας δήμαρχος που βρίσκεται εκει που πρέπει όταν πρέπει, διπλα στον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΏ ΤΟΝ ΕΊΔΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ
      ΕΣΎ ΤΟ ΕΊΔΕΣ Η ΚΆΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΔΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΏ ΤΟΝ ΕΊΔΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ
      ΕΣΎ ΤΟΝ ΕΊΔΕΣ Η ΚΆΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΊΔΕΣ

      Διαγραφή
  2. Μποκας δύναμη ο καλυτερος διοικητης του πυροσβεστικου σωματος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός φίλε μου θέλει το δήμαρχο να του λύσει προβλήματα της καθημερινοτητας κ όχι να φωτογραφίζειτσι για τους τύπους! Όταν αρχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα τότε θα κριθεί! Κ ο σταικος ήταν παντού πρώτος με το πυροσβεστικό. Κ λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως απλός δημότης-ετεροδημότης θα ήθελα να ρωτήσω την νέα δημοτική αρχή του δήμου μας, εάν είναι εύκολο και δυνατόν να δημοσίευε και με βάση τα επίσημα οικονομικά στοιχεία :
    -Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν συνολικά απο το Δήμο μας για την συντήρηση ή διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών από την σύσταση του "Καλλικρατικού " μας Δήμου Ξηρομέρου δηλαδή απο 1/1/2011 έως και σήμερα.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο