Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Απίστευτο και όμως αληθινό: 6.417.728 εκατομμύρια ευρώ εισέπραξαν 33 εργολάβοι, προμηθευτές και εταιρείες. -Νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σταματήστε τη πολιτική αυτή!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


7 Σεπτεμβρίου 2019

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Η απαίτηση  για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΕΛΕΓΧΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως
του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  να γίνει    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

      Αύριο 8 Σεπτεμβρίου 2019 έχουμε την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής και την εκλογή της Επιτροπής Ζωής του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.
           Σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση της Δεξιάς ο Πρόεδρος του ΔΣ εκλέγεται από τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου. Σωστά  από πολύ νωρίς είχα εκτιμήσει και σας ενημέρωσα ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προταθεί και θα εκλεγεί Πρόεδρος του ΔΣ ο κ. Στούπας Θεόδωρος. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και θα επανέλθουμε με άρθρο...........

  
          Σύμφωνα με το ίδιο νόμο η παράταξη του Δημάρχου θα έχει τα 3/5 των μελών τόσο της Οικονομικής Επιτροπής όσο και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  Να ευχηθούμε καλή επιτυχία  στα μέλη  των επιτροπών. 

         Με λίγα λόγια με άλλο νόμο, της απλής αναλογικής,  διεξήχθησαν οι Δημοτικές Εκλογές και με άλλο νόμο θα διοικηθούν οι Δήμοι. Αυτή είναι η Δεξιά. Δεν την θέλει την απλή αναλογική.
           Κατά πληροφορίες ετοιμάζει νόμο για τη διεξαγωγή των επόμενων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, ο οποίος θα αλλοιώνει πλήρως τη βούληση των πολιτών. Εύχομαι, χωρίς να το ελπίζω, οι πληροφορίες να είναι λάθος.
              H Δεξιά ήταν και παραμένει η ίδια. Δεν αλλάζουν παρότι ζούμε στη Κοινωνία της Πληροφορίας και στη Ψηφιακή εποχή. Ήθελαν, θέλουν και θα θέλουν με ποσοστά μειοψηφίας να  έχουν την απόλυτη εξουσία μόνοι τους. 

Σήμερα, και όχι τυχαία, σας ενημερώνουμε για τα ποσά που εισέπραξαν εταιρείες, προμηθευτές και εργολάβοι  από 1-9-2014 έως  31-08-2019. Στη πενταετία Δημαρχίας του κ. Αποστολάκη.   

Παρακαλώ δείτε το παρακάτω πίνακα:

Από το πίνακα προκύπτει ότι 33 τον αριθμό εταιρείες, προμηθευτές και εργολάβοι εισέπραξαν 
το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ των 6.417.728 ευρώ. 

               Να σας ενημερώσω ότι το ποσό για αυτούς τους 33  είναι μεγαλύτερο. Το ποσό αυτό έχει προκύψει από τα μέχρι στοιχεία, τα οποία έχω επεξεργαστεί. Σε κατάλληλο χρόνο θα υπάρξουν  δημοσιεύσεις άρθρων με ολοκληρωμένες τις δαπάνες.

             Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Βέβαια όποιος ή όποιοι έχουν το πολιτικό ανάστημα και το πολιτικό θάρρος να αμφισβητήσουν τις δαπάνες αυτές ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η οποία ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. Το βήμα διαλόγου είναι ΕΔΩ. 

       Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, αγαπητοί αναγνώστες, σας ενημερώνω ότι η δημοσίευση τούτων των δαπανών παραμονή της ημέρας εκλογής νέου Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας μόνο ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
            Είναι πλην των άλλων κραυγή αγωνίας για το σεβασμό του Δημοσίου Χρήματος. Είναι έκκληση σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες  που αναλογούν στο καθένα ξεχωριστά ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

           Δεν είναι δυνατόν τέτοια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά να πηγαίνουν σε πολύ λίγα άτομα ή εταιρείες. Οι πάντες γνωρίζεται ότι το αναπτυξιακό έργο ήταν σχεδόν μηδενικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........




42 σχόλια:

  1. Ούτε στραγάλια να ήτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες,λες,λες χρόνια τώρα.αποδειξεις έχεις να πας στον εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yπηρεσιακοί παράγοντες, Δήμαρχε, Αντιδήμαρχοι, Μέλη της Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, μέλη των επιτροπών παραλαβής, μέλη των επιτροπών καλής εκτέλεσης των έργων και προμηθειών προσέξτε από Δευτέρα τις υπογραφές σας. Μην ξεχνάτε υπηρεσιακοί παράγοντες χωρίς τις δικές σας υπογραφές δεν πληρώνετε σε κανένα ούτε ένα ευρώ. Η ανοχή και υπομονή τελείωσε. Δεν είναι απειλή είναι έντιμη προϋπόθεση. Το πάρτι θα τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοί έλεγαν σε εργολάβους και προμηθευτές , θα μου κόψεις και ένα εικονικό τιμολόγιο για να πληρώσω τους εργάτες ,αλλά αυτό καμάρι μου θα το ξέρουμε εμείς οι δύο; Πoιοί αντιδήμαρχοι και αιρετοί παρελάμβαναν ανύπαρκτα έργα; Το σύστημα δούλευε καλά. Όλοι βολεύονταν και κανείς σχεδόν δεν μιλούσε. Ελάχιστοι όμως μίλησαν. Α ρε γλέντια που θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όρκο δώσατε; Nτροπή σας. Κώστα ξεφτίλισε τους. Αυτό τους πρέπει. Ο εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του ,να είσαι σίγουρος. Μόνο πρόσεχε. Είναι εξαγριωμένοι εναντίον σου. Οι αλήθειες πονάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη Καταραμου να έχουν όλοι αυτοί που πλούτισαν από το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξύπνα λαέ ξύπνα αλουμινοκατασκευες λέει δύο εκατομμύρια ευρώ που έγιναν που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχε δίκιο ο Κάσολας αλά εμείς όρνια είμαστε όρνια θα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονάει ξερω και σενα και τον Νασο.!!! Ναααασοοοοοοοο

      Διαγραφή
    2. Απορώ με εσένα και τον Δήμαρχο.Εσυ αν έχεις στοιχεία όπως λες κανε του μυνηση.Αν όχι γιατί σε ανέχεται ο Δήμαρχος;Η μήπως δεν αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου και σε αφήνει να τσαμπουνας;

      Διαγραφή
  9. Τρείς που κατάγονται από το Μοναστηράκι πήραν 1.000.000 ευρώ. Φανατικοί υποστηρικτές του Γεωργοθόδωρου. Μήπως δεν κατάλαβες κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 'Eγινε πάρτι με το δημόσιο που καθόρισε και το αποτέλεσμα των εκλογών. Διαπλοκή, διαφθορά, βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πρόβλημα δεν είναι τα 6 εκ. δια 33 εργολάβους.... Το θέμα είναι αν τα συγκεκριμένα έργα άξιζαν τόσο η αν ήταν υπερκοστολογημενα; μπορεί να το απαντήσει ο αριστερός μαθηματικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μας πούνε που έγιναν οι αλουμινοκατασκευες και κόστισαν τόσα λευτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτα ο λαός η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
    θα επαναφέρει την άπλή αναλογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω εργολάβος στο Δήμο μόνο τότε θα δω λεφτά στη τσέπη μου😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τα παίρνω όλα εγώ αυτά τα λεφτά που δημοσιεύονται. Αν δεν κόψω εικονικό τιμολόγιο δεν πρόκειται να μου δώσει ξανά έργο. Χαιρετίσματα στη Μπούχαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε δασκαλε αυτο που σου λεει ο 12:48 τραβα εισαγγελεα με στοιχεια απλα τα πραματα.Εχεις γινει γραφικος ρε ανθρωπε, μας κουρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξεσηκωθείτε λαέ μας πινουν το αιμα. 3 εργολάβοι από το μοναστηράκι τσέπωσαν 1.000.000 ευρώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε κάποιους υπενθυμίζω. Ο Δάσκαλος πήγε και θα πάει στον εισαγγελέα. Σας έπιασε πανικός. Του λέγατε να πάει στον εισαγγελέα. Πήγε. Εσείς δεν πήγατε να απολογηθείτε. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ μόνο από το θεό περιμένω δικαίωση για να πονέσουν τα λαμογια εκεί που πρέπει. Τα λεφτά είναι πολα που φαγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να ξεσηκώθουμε όλοι και να γίνει ένα μεγάλο δικαστήριο μέχρι τελευταίας ράβδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα εκατόν ενενήντα ψηφοδέλτια που πήρε ο Κάσολας στο Μοναστηράκι έπρεπε να ήταν πεντακόσια ενενήντα λόγο των εργολάβων που φάγανε το χρήμα. Τώρα έχουν μετανιώσει αλά ει ναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη μπουλντόζα που μπορώ να αποτανθώ για κάνα πεντοχίλιαρο; με το αζημίωτο βέβαια... σίγουρη ψήφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τωρα καταλαβαίνεις πως ξαναβγήκε δημαρχος ο Αποστολάκης. Φανταστειτε τι χρημα έριξαν οι εργολάβοι την προεκλογικη περιοδο. Άξιοι της μοίρας μας είμαστε.
    Α χα χα χα χαχαααααααα
    ΔΗΜΑΡ ΧΕΣΟΣ με τα δικά μας λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με μια Μπουλντόζα ή Γκρέιντερ ή Φορτωτή μπορείς να κάνεις σπουδαία καριέρα. Έχει και καλή κονόμα. Για το καλό μας κορόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτοί μοιράζουν εκατομμύρια, εμείς πληρώνουμε... Ωραία δουλειά βρήκανε, τέτοια καρέκλα που να την αφήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aν αυτά που γράφει ο Κώστας ήταν ψέματα θα τον είχαν πάει στον εισαγγελέα. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Όλα είναι αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν το ηξερες φιλε 12:24 οτι με 1 τσαπα και 1 γκρειντερ κανεις χρυσες δουλειες? τραβα παρε κι εσυ και ελα σε 2 χρονια να μου πεις να παω να παρω κι εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O Kάρυ υπέγραφε τις απευθείας αναθέσεις στο γαμπρό του Λάκια και ο Λάκιας υπέγραφε τις απευθείας αναθέσεις στο Μέλια. Μπάλιος, Ξενοδόχος, Πανάγιω, Σωτήρης υπέγραφαν ότι παρελάμβαναν. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες ότι όλα έγιναν καλώς. Τόσο ανθηρά, τόσο ηθικά, τόσο υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπήρχε καλά δουλεμένη ομάδα-αλυσίδα που πίστευε ότι δεν θα σπάσει κανένας κρίκος της. Δυστυχώς για αυτούς κάποιοι μίλησαν. Που πήγαν τα λεφτά από τα εικονικά έργα που πληρώθηκαν δήθεν για να πληρώσουν τους εργάτες; Ερώτημα που όσο μένει αναπάντητο ενοχοποιεί κάποιους. Σταματήστε να κόβεται τιμολόγια χωρίς έργα και προμήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι , η κυβέρνηση της δεξιάς , γιατί η κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς τα έκανε μπαχαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στις εκλογές έπεσε πολύ χρήμα. Τις εκλογές τις ετοιμάζατε πέντε χρόνια. Βέβαια δεν θα αρχίσει ο έλεγχος και τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Ειδικέ ταμία και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών προσέξτε τι υπογράφετε. Έχετε εκτεθεί νομικά με πολλές υπογραφές σας. Το λάβαμε εντολή δεν σας αθωώνει. Αν καταλάβατε καλώς για εσάς, αν όχι τότε θα υποστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Αρχιερέας που συντονίζει το όλο κύκλωμα είναι γνωστός σε όλους. Επίσης στο σχεδιασμό και εκτέλεση των ενεργειών του κυκλώματος συμμετέχουν και 3-4 άτομα εξωθεσμικά παρά του Αρχιερέως. Βέβαια τα περί εργατών είναι παραμύθια για ηλιθίους. Αν τόσα χρήματα τα έπαιρναν εργάτες δεν θα πήγαιναν να τους ζητάνε ένα μεροκάματο. Πολύ πιθανόν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ να πληρώθηκαν και εργάτες. Και τούτο δεν παύει να είναι παράνομο. Δεν γελιέται ο κόσμος. Πολλοί πλούτισαν από το Δήμο, πολλοί ζουν άνετα από το Δήμο, πολλοί ζουν από το Δήμο και άλλοι σιτίζονται από το Δήμο. Αυτή τη περιρρέουσα και περιτρέχουσα φαυλότητα εκφράζει ο Αρχιερεύς και για αυτό επανεκλέχθηκε. Τα εξαπτέρυγα του Αρχιερέως θα πληρώσουν και αυτά για τις πράξεις τους. Χαιρετίσματα στη Μπούχαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι αλουμινοκατασκευες που έγιναν και πήρε τόσο χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΜ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!! Μοιράσανε μαρούλι παντού, ξηγήθηκαν πεντοχίλιαρα και χαλίκια στα μαντριά..
    Πλήρωνε μ@λ@κα δημότη, ο Αποστολάκης έχει έξοδα..
    Αλλα όπως λέει και ο λαός.... ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1.100.000 (1 εκατομμύριο 100 χιλιάδες) δαπάνες για καύσιμα: Καλά μήπως καίνε κηροζίνη τα αυτοκίνητα του δήμου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    Αδυνατω να πιστεψω την βλακεια που δερνει τους δημοτες που υποστηριζουν ακομα Αποστολάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα πληρώσουν τα λαμογια θα πληρώσουν φτιάξανε περιουσίες όλοι οι τεντημποιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυθεντικέ υβριστή αν έχεις θάρρος βγες επώνυμα ( οι πάντες ξέρουμε ποιος είσαι εσύ και ο συνέταιρος σου αυθεντικός Ξηρομερίτης) και πες ότι σας συκοφαντεί ο Τριαντακωνσταντής. Βγες και ζήτησε δημόσια συγνώμη από το δάσκαλο για αυτά που έγραψες και είπες. Το απόγευμα που τηλεφωνηθήκαμε μου είπε. Είμαστε στην αρχή. Ξέρω μου είπε, που πήγε και το τελευταίο ευρώ τη πενταετία. Σιγά-Σιγά θα τα μάθετε όλα. Το ποσό που δημοσιεύεσαι σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το τελικό άθροισμα. Το τελικό άθροισμα θα κάνει πάταγο. Τότε θα εξηγηθεί και το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αλουμινοκατασκευες δυο εκατωμυρια ευρώ δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει θεός να τιμωρήσει τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο