Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εμπόριο βρεφών: Ανατριχιαστικοί διάλογοι από τα μέλη του κυκλώματος - Πόσο πουλούσαν την «ελπίδα»

Ανατριχιάζουν οι διάλογοι από το κύκλωμα που εμπορεύονταν βρέφη. Ο τρόπος που εξαγόραζαν την ελπίδα των άτεκνων ζευγαριών είναι πραγματικά σοκαριστικός.
Το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 μπαίνει στα άδυτα του κυκλώματος και έτσι παρακολουθούμε συνομιλίες των μελών τους σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούσε το εμπόριο της «ελπίδας». 

Διαβάστε μερικούς από αυτούς: 

1ος διάλογος

Μαία: Υπάρχει ένα ζευγάρι εδώ στην κλινική, που ασχολούμαι εγώ προσωπικά μαζί τους, γιατρό έχουν τον δικό μας, τον…. (σημ. αναφέρεται όνομα). Ενδιαφέρονται… τι ποσό να τους πω;
Γυναικολόγος: Πες τους 25 χιλιάρικα. Τα πέντε, θα τα μοιραστείς εσύ με το γιατρό.
Μαία: Και ο δικηγόρος από αυτά θα πάρει;
Γυναικολόγος: Ο *** (σημ: αναφέρεται όνομα δικηγόρου) έχει χωριστή αμοιβή, θα είναι επιπλέον αυτά, 2 με 3 χιλιάρικα
Μαία: Ωραία, θα μιλήσω σήμερα με τη γυναίκα.
Γυναικολόγος: Κοίταξε να έχουμε μια απάντηση όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Μαία: Δεν θα δυσκολευτούμε να φτάσουμε σε συμφωνία νομίζω. Της είχα κάνει πρόταση και πιο παλιά για υιοθεσία, αλλά ήθελε να δοκιμάσει πρώτα με παρένθετη. Δεν πέτυχε όμως.

2ος διάλογος

Γεωργιανή: Έχω «εμπορικό ενδιαφέρον» και για τα δυο παιδιά, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι συμφωνία μπορούμε να κλείσουμε. Το ένα θα το πάρω σίγουρα, αυτό που είναι υγιές. Το άλλο δεν μπορώ να σου απαντήσω από τώρα, αν δεν μάθουμε πώς είναι στην υγεία του.
Μεσολαβητής: Θέλω να ξέρω, αλλιώς την παίρνω και επιστρέφουμε στη Βουλγαρία. Θα μας πληρώσεις και τα έξοδα για να γυρίσουμε πίσω.
Γεωργιανή: Κοίτα, έχω ήδη κάνει παζάρι για το ένα μωρό. Ας κάνεις μερικές εξετάσεις ακόμη, να μείνει λίγο στο νοσοκομείο, να δούμε πώς πάει κι αν είναι καλά και το άλλο μωρό, θα τα πάρω και τα δυο.

3ος διάλογος

Γυναικολόγος: Μετά τις πέντε το μωρό θα πάρει εξιτήριο, θα το πάρει η μητέρα του και θα περάσει από το δικηγόρο για να υπογράψει τα χαρτιά για την παράδοση της επιμέλειας. Μετά θα έρθει από εμένα για να πληρωθεί. Εσύ, πέρνα από το ιατρείο μου νωρίτερα να κανονίσουμε και το άλλο, το οικονομικό, μεταξύ μας.
Υποψήφια θετή μητέρα: Μπερδεύτηκα τώρα, η μαία μου είχε πει ό,τι το κοριτσάκι θα είναι στο γραφείο σου. Από εσένα θα πάρω το μωρό ή από τον δικηγόρο;
Γυναικολόγος: Θα σου τηλεφωνήσω σε λίγο να σου πω. Πάντως, καλό είναι να μην έρθεις σε επαφή με τη βιολογική μητέρα. Αν φτάσεις νωρίτερα, να περιμένεις λίγο να περάσει η ώρα.
Υποψήφια θετή μητέρα: Το μωρό θα είναι ταϊσμένο όταν το πάρω; Γιατί θέλω και δυο τρεις ώρες να φτάσω μετά στο σπίτι.
Γυναικολόγος: Θα τα κανονίσω όλα και θα σου πω.
 https://www.dikaiologitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο